Brug bevægelser til at foretage opkald, sende SMS, IM, e-mails og mere på Android

Tidligere har vi dækket et væld af kontaktadministrationsapps til Android, herunder Go Contacts, Hoiio Live og Contact Analyzer, for blot at nævne nogle få. Fordelen ved at bruge tredjeparts kontaktadministratorer frem for den oprindelige løsning er normalt, at de giver brugerne nogle ekstra funktioner, der ikke findes i aktieudbuddet. PureContact er en sådan løsning designet til at lade brugere nemt sende tekstbeskeder og e-mails eller foretage opkald ved at få adgang til et væld af apps, herunder Whatsapp, Viber osv., under ét tag, ved hjælp af simple hurtigopkaldsbevægelser, der også kan programmeres efter din smag. Detaljer efter springet.

  Sådan ændres Google Assistant Voice [Android]

PureContacts navigation er superenkel takket være dens enkle, ligetil brugergrænseflade, der er fri for påtrængende funktioner til at forvirre dig. Når PureContact er lanceret, fører du dig gennem en kort instruktionsguide for at gøre dig bekendt med, hvordan det fungerer. Appen har dybest set flere programmerbare bevægelser til at udføre forskellige handlinger. Hvis du for eksempel trykker og holder fingeren på et tomt område på startskærmen, kan du indsætte nye hurtigopkaldskontakter. Ligeledes kan du ved at trykke og holde på et eksisterende hurtigopkald redigere de relevante kontaktoplysninger, såsom at omdøbe eller slette det valgte element og ændre dets nummer, billede eller e-mailadresse osv.

  Sådan får du Android P Screenshot Markup Tool på enhver Android-version

Når du opretter et nyt hurtigopkald, importerer PureContact alle de data, der er knyttet til det valgte element, fra standardkontaktdatabasen inklusive billede, navn, nummer, e-mailadresse og andre detaljer. Når du har udfyldt kontaktlisten, kan du bruge enhver af de understøttede bevægelser til at udføre en specifik handling. Du skal dog først konfigurere disse bevægelser fra skærmen Indstillinger.

Du kan for eksempel tildele venstre swipe-bevægelse på et hurtigopkald for at åbne en ny tekstbesked eller sende en e-mail. Ligeledes kan du bruge et opadgående swipe fra bunden for at foretage et opkald til den pågældende kontakt, eller et swipe mod højre for at sende en besked via Viber, WhatsApp eller stock Messaging-appen. Hver gestus kan programmeres individuelt fra indstillingsskærmen. Du kan også deaktivere en gestus ved at vælge ‘Intet’ fra dens handlingsliste. Jo flere gestustyper du vil have om bord, jo lettere vil du være i stand til at udføre flere handlinger. Indstillinger-skærmen lader dig også skifte PureContacts tema mellem Pure og Dark.

  Focal (Beta) sigter mod at være den ene kamera-app, der styrer dem alle [Android]

Appen har også en betalt variant dubebd PureContact+, der har yderligere funktioner. Downloadlinks for begge versioner findes nedenfor.

Installer PureContact fra Play Butik (Gratis)

Installer PureContact+ fra Play Butik (Betalt)