Boot flere Android ROM’er på Droid DNA med MultiROM

Muligheden for at starte flere operativsystemer har altid været pc’ernes stærke side, men i dagens tidsalder er smartphonen den nye pc, og det giver kun mening at kunne installere og køre forskellige operativsystemer på vores telefoner og tablets for at få mest ud af dem. Blandt de forskellige multiboot-løsninger, som vi har set indtil videre, er MultiROM af XDA Recognized Developer Tasssadar måske den mest lovende. Efter at have ladet entusiaster starte flere Android ROM’er såvel som Ubuntu Touch og endda Firefox OS på Nexus 4 og Nexus 7 i et stykke tid, er MultiROM blevet overført til HTC Droid DNA’et af XDA Senior Member jamiethemorris. Selvom den aktuelt tilgængelige ROM-understøttelse muligvis ikke inkluderer andre operativsystemer, giver den dig stadig mulighed for at starte flere Android-ROM’er på din enhed på dit eksterne lager. Læs videre for at lære mere.

  Android Intet SIM-kort fundet (prøv disse rettelser)

Ansvarsfraskrivelse: Brug dette og andre lignende hacks helt på egen risiko. wdzwdz vil ikke være ansvarlig, hvis din enhed bliver beskadiget eller muret til under processen.

Krav

Procedure

Genstart din telefon til gendannelse og flash MultiROM zip-filen.
Brug nu fastboot til at installere den ændrede gendannelse.
Til sidst skal du flashe den patchede kerne fra gendannelse. Din telefon er nu klar til at bruge MultiROM.

For at starte en brugerdefineret ROM skal du starte din Droid DNA til gendannelse, tilslutte et eksternt USB-drev til din telefon via et OTG-kabel og trykke på Opdater under gendannelse for at se USB-enheden. Derefter skal du blot vælge din ønskede ROM’s zip-fil derfra og fortsætte med installationen, som du ville installere alt under gendannelse.

  Link Bubble til Android åbner links i appen i baggrunden

Hvis du nogensinde ønsker at fjerne MultiBoot, flash dette afinstallationsprogram og det vil sætte tingene tilbage til det normale.

Selvom der i øjeblikket kun er to patchede kerner tilgængelige for denne mod, forventes den at stige i fremtiden. Også denne multi-boot-løsning kan potentielt føre til portering af andre populære operativsystemer udover Android såsom Firefox OS og måske endda Ubuntu Touch til telefonen i fremtiden af ​​interesserede udviklere.

For yderligere information og for at holde dig opdateret med fremtidige udviklinger af denne mod, gå over til dens udviklingstråd hos XDA-Developers.