Bedste iPhone bilopladere i 2023

At holde din telefon opladet på farten er afgørende i dag, især hvis du bruger den til navigation. En god biltelefonoplader går langt for at sikre, at dine daglige pendler og weekendture er stressfri. Hvis du ejer en iPhone, er disse bilopladere et must-have, når du er på farten.

For lidt af det hele fra en iPhone-biloplader er vores bedste valg Anker PowerDrive Speed+ 2. Den er lille, let og kompakt, men den er stadig holdbar og lavet af brandsikkert materiale for ro i sindet. Ydermere har Ankers sikkerhedssystem fuld UL-certificering, og opladeren vil ikke overophede eller overoplade din iPhone.

Med en 30W Power Delivery USB-C-port oplades din iPhone 15 hurtigt, og den har også nok strøm til at give visse MacBooks juice. Derudover er der en 19,5 W Fast Charge USB-A-port til samtidig højhastighedsopladning, og du får alt dette til en mere end rimelig pris.

Anker PowerDrive Speed+ 2

Bedste samlet

$26 $31 Spar
5 USD

Anker PowerDrive Speed+ 2 tilbyder købere en fremragende handel takket være dens lave pris og højhastighedsopladning. Sammen med UL-certificerede sikkerhedsfunktioner er denne kompakte, lette og holdbare mulighed den bedste iPhone biloplader, du kan købe.

Fordele

 • Hurtig opladning
 • Oplader to enheder uden tab af hastighed
 • Gode ​​sikkerhedsfunktioner
 • Kompakt, let og holdbar
 • God værdi

UGRØN

På trods af at den tilbyder 20W strømforsyning og hurtigopladning 3.0 18W hurtigopladning, er UGREEN USB-bilopladeren tilgængelig til en bundpris. Den kan oplade en iPhone 15 til 60 procent på kun en halv time og har en USB-C- og USB-A-port til samtidig opladning.

UGREEN oplyser dog, at opladningstiden vil tage længere tid ved brug af begge porte, hvilket ikke er overraskende, især i denne prisklasse. Opladeren tilbyder sikkerhed med automatisk strømtildeling til hver port, og konstruktionen af ​​aluminiumslegering er holdbar og ridsefast.

UGREEN USB biloplader

Mest overkommelig

Med en holdbar konstruktion og bemærkelsesværdige sikkerhedsfunktioner er UGREEN USB-bilopladeren lidt af en stjæle, når det kommer til at finde en kvalitet, men alligevel overkommelig biloplader til din iPhone. Med USB-C- og USB-A-porte kan du oplade to enheder samtidigt, mens dens hurtigopladningsfunktioner kan få din iPhone fuld af juice på ingen tid.

Fordele

 • Enestående værdi
 • Hurtig opladning
 • Lille, kompakt og holdbar
 • To USB-porte
 • USB-C til iPhone 15

Ulemper

 • Opladningen kan blive langsommere, når du bruger begge porte

ESR

MagSafe Car Mount Charger med CryoBoost har ESR’s proprietære teknologi, der kombinerer en køleventilator med varmeafledende komponenter. Dette giver mulighed for opladning ved maksimal hastighed, selv når du bruger din iPhone. Opladningshastigheden bliver ikke langsommere, når du bruger GPS eller spørger Siri, hvor du skal stoppe for at få mad.

Denne teknologi betyder også, at den kan levere strøm dobbelt så hurtigt som andre MagSafe-opladere uden overophedning. Dette beskytter batteriet og forlænger endda dets levetid, mens CryoBoost-opladere også har yderligere sikkerhedsfunktioner til at beskytte din enhed.

Derudover er den magnetiske HaloLock-ring stærk og holder din MagSafe-kompatible iPhone (iPhone 12 og nyere) sikkert på plads.

ESR til MagSafe Car Mount Charger med CryoBoost

Bedst til MagSafe

$30 $50 Spar
20 USD

ESRs MagSafe Car Mount Charger med CryoBoost er en fremragende oplader til MagSafe-kompatible iPhones. Med sin kølende og varmeafledende teknologi kan opladeren tænde din iPhone meget hurtigere end andre MagSafe-opladere. Din iPhone forbliver kølig, mens den oplades, selv når du bruger den.

Fordele

 • Magneter har en holdestyrke på 3.000 g med HaloLock telefoncovers
 • Ekstremt hurtig opladning
 • Effektiv køleventilator og varmeafledende teknologi
 • Justerbar kugle til vinklet visning
 • Portræt- og landskabstilstande

Ulemper

 • Strømadapter medfølger ikke

BASEUS

Denne biloplader har tre porte med en kombineret 160W maksimal effekt. Med en enkelt 100W og to 30W-porte har du tre uafhængige hurtigopladningspladser, som du kan bruge samtidigt uden at sænke opladningshastigheden på nogen enhed.

Baseus 160W USB-C biloplader understøtter PPS-, PD3.0- og QC5.0-protokoller til hurtig opladning af en række smartphones, tablets og bærbare computere. Opladeren har også avancerede sikkerhedsfunktioner, der beskytter din iPhone og andre enheder mod overophedning, overopladning og kortslutninger, med automatisk sluk, når din enhed er fuldt opladet.

Baseus 160W USB C biloplader

Bedste Multi-Port

$46 $60 Spar
14 USD

Baseus 160W USB-C biloplader er et glimrende valg, hvis du søger en multi-port oplader. Den har en 100W-port til større enheder og to 30W-porte, som du kan bruge til hurtigt at oplade din iPhone. Dine enheder er også beskyttet af avancerede sikkerhedsfunktioner for fred i sindet, når du oplader og kører.

Fordele

 • Kompakt og let
 • Oplader hurtigt tre enheder samtidigt
 • Modstandsdygtig mod ridser
 • Gode ​​sikkerhedsfunktioner

Nekteck

Denne lille, kompakte biloplader fra Nekteck er billig og tilbyder pålidelig, hurtig opladning til iPhones. Den har to porte: en 45W USB-C og en 12W USB-A. For modeller, der er ældre end iPhone 15, skal du dog bruge det korrekte kabel eller en adapter.

Nekteck PD 45W Type-C biloplader overholder USB-C hurtigopladningsstandarder. Og du kan bruge USB-C PD-porten og USB-A-porten med maksimal effekt samtidigt.

Derudover kan 45W Type-C Power Delivery-porten oplade din iPhone og de fleste andre smartphones, iPads og bærbare computere, inklusive udvalgte MacBooks.

Nekteck PD 45W Type-C biloplader

Mest kompakt

$20 $26 Spar
$6

Nekteck PD 45W biloplader er en kompakt, hurtig oplader, der er kompatibel med iPhones. Ud over 45W USB-C-porten har den også en 12W USB-A-port, og du kan bruge dem sammen uden at falde i opladningshastigheden.

Fordele

 • Identificerer enheden og maksimerer opladningshastigheden
 • USB-IF certificeret
 • Fremstillet af brandsikre materialer
 • Smart opladningsbeskyttelse

Ulemper

 • Kablet er kun USB-C til USB-C

FAQ

Spørgsmål: Har jeg brug for et Lightning-kabel eller USB-C-kabel for at oplade min iPhone?

Med rækken af ​​iPhone 15s udgivet i 2023, er Apple gået over til USB-C. Hvis du har et Lightning-kabel fra en tidligere model, fungerer det ikke med din iPhone 15. Pre-iPhone 15-modeller kræver alle Lightning-kablet.

For et mere dybdegående kig på brugen af ​​det rigtige kabel, se vores guide til, hvilket kabel du skal bruge til at oplade din iPhone.

Q: Vil en biloplader ødelægge min iPhones batteri?

Det er usandsynligt, at en biloplader ødelægger din iPhones batteri. Du bør dog sikre dig, at du bruger en biloplader af høj kvalitet. En billig fremstillet model kan forårsage spændingsspidser, der kan beskadige dit iPhone-batteri.

Q: Vil opladning af min iPhone i bilen ødelægge min bils batteri?

Opladning af din iPhone under kørslen påvirker ikke din bils batteri. Generatoren kan generere nok strøm til at holde bilens batteri opladet. Men hvis du tilslutter din iPhone, når motoren er slukket, eller når den kører i tomgang i længere perioder, risikerer du at dræne den.

Q: Hvorfor fungerer min iPhone biloplader ikke korrekt?

Normalt skyldes det et beskadiget eller defekt kabel. På samme måde bruger du muligvis et Lightning-kabel med en iPhone 15, hvilket ikke virker. Det samme gælder ved brug af et USB-C-kabel med en ældre version af iPhone.

Men hvis det ikke er et kabelproblem, kan bilopladerporten være beskadiget, eller sikringen kan være sprunget. Porten på din iPhone kan også være snavset. Du kan prøve at rengøre den omhyggeligt med en blød børste eller tandstikker.

Det kan også være et kompatibilitetsproblem. Så sørg for, at din biloplader er kompatibel med iPhones før køb.

Q: Hvilke iPhone-modeller understøtter MagSafe?

MagSafe-teknologien blev integreret i iPhones med iPhone 12. Alle iPhone-modeller, der er udgivet siden da, understøtter MagSafe.