Bærbar computer vil ikke oprette forbindelse til iPhone Hotspot (fungerer ikke)

Smartphones kan oprette forbindelse til internettet via de SIM-kort, der forbinder dem med en tjenesteudbyder. Disse netværk og telefoner understøtter 3G og 4G, som er ret hurtige og kan i en knivspids bruges i stedet for en bredbåndsforbindelse.

At arbejde på en telefon er dog ikke det samme som at arbejde på en desktop, så hvis du vil bruge din tjenesteudbyders 3G- eller 4G-netværk på en Windows 10-skrivebord, bliver du nødt til at bruge et hotspot.

Moderne smartphones, iPhones og Android-telefoner understøtter begge hotspots, der giver brugerne mulighed for at oprette en trådløs eller kablet forbindelse med en Windows 10-pc.

iPhone Hotspot virker ikke?

Et personligt hotspot er en indbygget funktion på iOS. Alt du skal gøre er at tænde en kontakt, og hotspottet oprettes. En iPhone giver brugerne mulighed for at oprette forbindelse til sit hotspot via WiFi og/eller et USB-datakabel.

  Sådan åbnes et MS Word-dokument i dispositionsvisning som standard

Du skal have mobildata aktiveret på din iPhone, og du skal have 3G/4G aktiveret af din tjenesteudbyder. For at oprette forbindelse til hotspottet skal du klikke på WiFi-ikonet i proceslinjen på Windows 10, og din iPhone vises ved sit navn som en tilgængelig forbindelse.

Hvis du ikke kan oprette forbindelse til iPhones personlige hotspot, skal du gennemgå disse grundlæggende kontroller og derefter prøve løsningerne nedenfor.

Sørg for, at du har indtastet adgangskoden til hotspottet. Adgangskoden er autogenereret af iOS, men kan ændres til alt, hvad du kan lide. Du kan se adgangskoden til iPhone-hotspot ved at åbne appen Indstillinger og gå til Personal Hotspot.
Giv forbindelsen et par minutter til at etablere og begynde at arbejde. Normalt tager det et par minutter for internetforbindelsen at blive aktiv, selv efter du har oprettet forbindelse til hotspottet.
Sørg for, at du får en god signalstyrke på din iPhone. Lav signalstyrke vil påvirke kvaliteten af ​​forbindelsen.
Nogle tjenesteudbydere blokerer mobile hotspots. Du kan muligvis se funktionen på din iPhone, men den er muligvis blokeret af din tjenesteudbyder. Du bør tjekke om de blokerer. Hvis de gør det, kan du muligvis ikke fjerne blokeringen af ​​det, afhængigt af tjenesteudbyderens politikker vedrørende rimelig brug af netværket.

  Sådan slår du læsekvitteringer og skrivebeskeder fra for LinkedIn-beskeder

Hvad hvis bærbar computer ikke vil oprette forbindelse til iPhone Hotspot

Hvis alt ovenstående tjekker ud, og du stadig ikke kan oprette forbindelse til iPhones personlige hotspot, kan du prøve følgende.

1. Tilslut via USB-datakabel

Dette er en enkel og pålidelig metode til at oprette forbindelse til iPhones personlige hotspot.

Aktiver det personlige hotspot på din iPhone.
Tilslut iPhone til din Windows 10 pc via et datakabel.
Windows 10-pc’en vil oprette forbindelse til hotspottet. Det vises som en Ethernet-forbindelse.

Bemærk: Sørg for, at du bruger et originalt Apple-kabel eller et certificeret kabel til tilslutningen.

2. Glem netværk og tilslut igen

Hvis du er i stand til at oprette forbindelse til det personlige hotspot, men ikke kan få adgang til internettet på din Windows 10-pc, kan du prøve at glemme hotspot-forbindelsen på iPhone og tilslutte den igen.

  Sådan tjekker du, hvem der retweetede et tweet

Åbn appen Indstillinger med Win+I-tastaturgenvejen.
Gå til Netværk og internet.
Vælg fanen WiFi, og klik på Administrer kendte netværk.
Vælg iPhone-netværket, og klik på Glem.
Opret forbindelse til netværket igen.

3. Omdøb iPhone

Windows 10 har normalt ikke et problem med WiFi-netværksnavne, men med iPhones hotspot kan mellemrum eller ikke-alfanumeriske tegn forårsage problemer, når du forsøger at oprette forbindelse til den.

Åbn appen Indstillinger på din iPhone/iPad.
Gå til fanen Generelt og tryk på Om.
Omdøb iPhonen, så der ikke er mellemrum i den (eller punktum, kommaer osv.).
Prøv at oprette forbindelse til hotspottet igen.

Konklusion

At skabe et trådløst eller kablet hotspot på en iPhone (eller enhver smartphone) plejede at være noget af en opgave for omkring ti år siden. Funktionen blev aktivt blokeret, fordi netværk ikke havde båndbredden til det. Tingene har ændret sig nu, og tjenesteudbydere blokerer normalt ikke brugere fra at oprette et hotspot på deres enhed.

På iPhone er det så meget desto nemmere, og de løsninger, der er anført ovenfor, bør løse de problemer, du har.