Automatisk deaktiver iOS 7-alarmer, når medier afspilles eller strøm er tilsluttet

Den moderne smartphone har erstattet mange gadgets, herunder, men ikke begrænset til, musikafspilleren, den personlige dagbog, to-do-listen med pen og papir, low-end scanneren, GPS-navigatoren og det konventionelle vækkeur. Jeg kan ikke huske, hvornår jeg sidst så nogen sætte en alarm på andet end deres smartphone eller tablet.

Nu kommer iOS ‘Clock’-appen med god, men grundlæggende alarmfunktion. Du kan indstille flere alarmer, indstille dem til at gentage efter en vis periode, give dem forskellige etiketter, forskellige alarmtoner og slå Snooze fra eller til, men der er lidt eller ingen ‘intelligens’ involveret i denne digitale vækkeur-app. Du indstiller den til at ringe på et bestemt tidspunkt, og den ringer på det bestemte tidspunkt – helt enkelt. AlarmRestrict7 er en ny tweak tilgængelig til iOS 7, der har til formål at ændre det ved blot at tilføje en lille smule smart til den dumme Alarms-funktionalitet. Vi diskuterer det mere detaljeret efter springet.

AlarmRestrict7 er udviklet af Richard Lindsay og giver dig mulighed for at deaktivere dit vækkeur i situationer, hvor:

Strøm er tilsluttet
Strømmen er afbrudt
Bluetooth er tilsluttet
Medier afspilles

Disse er ret begrænsede i øjeblikket, men vi håber, at de vil udvides i fremtiden.

Jeg testede AlarmRestrict7 på en iPhone 4S, der kører jailbroken iOS 7.0.4. Jeg indstillede den til at deaktivere Alarmer, når medier blev afspillet, og det gjorde netop det. Mens ‘Sweet Disposition’ spillede i baggrunden, ringede alarmen indstillet til 16:19 ikke og blev automatisk slukket.

Brugen af ​​denne tweak afhænger af, hvordan du bruger alarmer. Hvis du udelukkende bruger dem til at vågne op, og du bor alene, så giver ideen om at deaktivere alarmer, mens musikken spiller, mening. Når alt kommer til alt, hvis du allerede er oppe, hvad er så meningen med at ringe alarmen for at vågne?

De andre situationer for deaktivering af alarmen synes dog ikke at give mening for mig. Hvis jeg vil vækkes kl. 7 af min iPhone, vil jeg gerne have, at den gør det, uanset om den bliver opladet eller ej.

Jeg selv vil ikke bruge denne tweak, da jeg bor sammen med min familie, som måske på det tidspunkt bruger min iPhone til at afspille medier, mens jeg sover på mit værelse, forudsat at alarmen vil ringe, når det er tid for mig at vågne op .

AlarmRestrict7 er tilgængelig gratis fra ModMyi repo på Cydia.

Du har muligvis en brug for AlarmRestrict7, som jeg ikke kunne komme på, så sørg for at fortælle os om det ved at efterlade en kommentar nedenfor.