Android Wallpaper Switcher med sit eget sociale fællesskab

Lige når du tror, ​​der er masser af gratis tapetapps tilgængelige i Play Butik, kommer der en anden med mere at byde på. Kaldet en ‘blandet tapet-motor’ af sin udvikler, bitmado er en gratis tilføjelse til genren, der leverer en konstant forsyning af nye baggrunde, så du ikke behøver at se den samme gamle kedelige startskærm, hver gang du låser din enhed op. Det er et levende tapet, der automatisk går gennem forskellige baggrunde og vælger dem fra indholdet og feedback fra dets Reddit-lignende fællesskab, som lader brugere uploade deres egne billeder og stemme op eller ned for dem, der er uploadet af andre bitmado-medlemmer. Det er ligesom Muzei, men med sociale elementer, der erstatter udvidelser.

Det bedste ved bitmado er, at du kan følge specifikke tapetkategorier kaldet Mados, som giver dig mulighed for at begrænse den slags tapet, det sender din vej. Derudover kan du optjene omdømmepoint ved at uploade billeder, som igen lader dig støde tapeter, du kan lide, til toppen.

Når den startes for første gang, kan du enten begynde at bruge appen under gæstetilstand (i så fald kan du ikke stemme på billeder, og tapetmulighederne bliver også begrænsede), eller logge ind via din Facebook- eller Google+-konto. Efter at have hoppet videre til hovedskærmen, er den første ting, du skal gøre, at indstille bitmado som dit levende tapet. For at gøre det skal du trykke på ‘indstil levende tapet nu’ og vælge bitmado fra menuen, der følger.

Når det kommer til tapetvalgene til din rådighed, så er der mange. Forsiden giver dig adgang til billeder, der i øjeblikket er populære blandt bitmado-medlemmer, sorteret under kategorierne Hot, New, Weekly, Monthly og All Time.

Ved at trykke på et billede kan du se det i fuld skærm, stemme op, stemme ned eller bump det. Du kan også vælge at klæbe det valgte element, hvilket angiver det som dit eneste tapet, og automatisk deaktiverer blandefunktionen.

bitmado rummer et væld af tapetkategorier, herunder rum, abstrakt, natur, landskab, farver osv., som alle kan gennemses fra ‘Udforsk’-skærmen, der er tilgængelig fra den udskydelige navigationsmenu. Brugere kan følge deres yndlingskategorier, hvilket flytter dem til skærmbilledet Administrer Mados, hvorfra de senere kan fjernes individuelt.

Du kan bidrage til fællesskabet ved at bruge indstillingen ‘Send billede’ i samme menu. Skærmbilledet Indstillinger giver dig mulighed for at indstille shuffle-frekvensen og sorteringen (Hot, New, osv.), der skal bruges.

Du kan downloade bitmado til din enhed gratis fra linket nedenfor. Prøv det og fortæl os, hvad du synes om appen.

Installer bitmado fra Play Butik