Android & iPhone Group Messaging App til kontorer

I løbet af de sidste par år har Autodesk bragt en række særligt gode apps til både Android og iOS, herunder den berømte Pixlr Express, Pixlr-o-matic, AutoCAD 360, Sketchbook Mobile og en række andre. Autodesk Instant slutter sig til udviklerens bemærkelsesværdige arsenal, en gruppechatklient rettet mod arbejdspladser og virksomhedskunder, tilgængelig på både Android og iOS. Vi vil tage et dybere kig på det lige efter springet.

Den nyligt udgivne app taler elegance fra start og giver en pæn, ren grænseflade, der i høj grad stemmer overens med “Halo”-temaet, som apps tog siden Ice Cream Sandwich. Det er dog også her, de mærkelige ting begynder. Du kan se, Instant er overvejende ligesom WhatsApp og Viber, fordi det kræver et telefonnummer for at komme i gang (og registreret), og i det mindste på dette tidspunkt fungerer appen kun med USA-baserede mobilnumre (du får en bekræftelsestekst) . Derfor, hvis du er baseret et andet sted, er du stort set ude af held i det mindste på dette tidspunkt.

Det næste trin er at oprette din profil, som grundlæggende indeholder dit fulde navn og arbejdsmail-adresse. Dette bringer mig også til min anden beef med Instant – hvis du var i stand til at linke den til en Google-konto, ville det have givet meget mere mening ud fra et arbejdspladsbrugsperspektiv, da mange organisationer bruger Google Apps til dette formål . Imidlertid forbliver Autodesk Instants kontakthåndtering begrænset til din adressebog, og du vil derfor være i stand til at kommunikere med personer, som du allerede har på din liste.

Nu kommer den gode del. Appen er grundlæggende ikke rettet mod individuelle samtaler (ikke at det ikke er muligt), men snarere mod gruppekommunikation og lignende virtuelle (tekstbaserede) rådhuse. Du kan oprette grupper til individuelle projekter, teams, fællesskaber osv. og udsende beskeder, der omfatter tekst, billeder, videoklip og endda placering. Så, hvis du har brug for at lave en mere personlig samtale, kan opkald startes direkte fra appen. Det bedste er, at da kontakter er forbundet via telefonnumre, vil beskederne gå ud til selv de personer, der ikke har Instant installeret.

Man kan spørge, hvorfor have denne app, når du allerede har e-mail, Google Hangouts og endda WhatsApp. Den største fordel ved at have Instant (som også er dens største mangel, hvor ironisk den end er), er, at appen kommunikerer via mobiltelefoner. Ikke alle vil tjekke e-mail hele tiden (og push ødelægger virkelig dit batteri), men du kan vædde på, at de altid vil have mobildækning. Derfor bliver det yderst nyttigt at dele hurtige opdateringer, mødesteder, billeder til et givent projekt osv. Enhver anden løsning kræver enten, at en bestemt app installeres eller konfigureres, men Instant virker bare.

Autodesk Instant er tilgængelig gratis i Google Play Butik og fungerer på enhver Android-telefon, der kører Gingerbread (2.3) eller nyere.

Installer Autodesk Instant på Android

Installer Autodesk Instant på iOS