AI-drevet Bing truer Google-søgning og en ny trend inden for AutoGPT

Hej! 🙋Vi har følgende produktopdateringer til dig i dag! 📣

Ædelstene

En undersøgelse udført af McKinsey viste, at arbejdere bruger 19 % af deres tid på at søge efter og indsamle information, og dette er en hel dag i arbejdsugen.

En anden undersøgelse udført af IDC-undersøgelsen siger, “dataprofessionelle mister 50 % af deres tid hver uge” – 30 % søger efter, styrer og forbereder data plus 20 % duplikeringsarbejde.

For at overkomme disse udfordringer svarer den AI-drevne platform Gems på alle dine spørgsmål baseret på information fra alle dine yndlingsværktøjer som Notion, Gmail, Slack osv.

Det er betroet af nogle af verdens bedste organisationer som Morgan Stanley, The New York Times, Mckinsey&Company, Credit Suisse, Gartner, Harvard University osv.

  Forståelse af Enterprise Revenue Cycle Management (RCM)

Det er en AI-drevet assistent, der vil give komplette, syntetiserede og klar-til-brug svar baseret på din apps oplysninger. Svaret vil også indeholde kilder til at grave dybere.

Oven i dette kan du nemt dele informationen, der findes på denne platform, med dine venner, kolleger, holdkammerater osv. Produktet er i betastadiet og tilgængeligt hos Gems.

AI-drevet Microsoft Bing og startup You.com truer Googles søgedominans

Ifølge den seneste rapport fra New York Times er Google-konkurrenter som den AI-drevne Microsoft Bing hurtigt ved at blive en alvorlig trussel mod Googles søgeindustri om 25 år.

Efterhånden som brugerne søger mere effektive søgemuligheder, er nye AI-funktioner i Microsoft Bing og startup You.com begyndt at udfordre Googles søgedominans.

Ifølge Richard Socher, CEO for You.com, giver Google Search-alternativer nu brugerne en mere personlig søgeoplevelse. Han fortsatte med at sige, at SEO-drevet indhold af lav kvalitet har reduceret værdien af ​​søgeresultater.

  8 typer etisk hacking, du bør kende til

Generativ kunstig intelligens, såsom OpenAIs ChatGPT og enorme sprogmodeller, stiller nu nye udfordringer for Google Søgning.

New York Times-artiklen sagde yderligere, at elektronikgiganten Samsung Electronics overvejede at erstatte Google som standardsøgemaskine på sine enheder med Microsofts Bing.

Google planlægger at lancere en ny AI-drevet søgemaskine i næste måned, med yderligere muligheder i efteråret. De nye funktionaliteter vil i første omgang være tilgængelige for en grænse på en million kunder i USA.

For at overvinde disse hurtigt voksende AI-drevne søgemaskiner, er Google i gang med at bygge en helt ny søgemaskine drevet af teknologi.

Auto-GPT

Har du prøvet ChatGPT endnu? Dette kræver, at du stiller produktive spørgsmål, indtil du modtager en løsning eller et svar. Så hvorfor ikke lade applikationen generere spørgsmålet selv? Hvis du ikke vil føre spørgsmålsløjfen ind i ChatGPT, bør du prøve Auto-GPT.

  Bedste 7 STL-fileditorer til at reparere eller redigere din 3D-modelfil

Auto-GPT kan udføre mere sofistikerede opgaver med flere trin end eksisterende LLM-drevne programmer, da den genererer sine egne prompter og sender dem tilbage til sig selv, og danner en løkke, indtil den pågældende opgave er fuldført.

Toran Bruce Richards designede open source-applikationen Auto-GPT. Richards skabte Auto-GPT for at overvinde begrænsningerne ved traditionel kunstig intelligens, som kræver langsigtet planlægning og ikke er i stand til selvstændigt at forfine deres tilgange baseret på feedback i realtid.

Ifølge dets GitHub-websted søger og indsamler Auto-GPT information fra internettet ved hjælp af GPT-4 til at generere tekst og kode og GPT-3.5 til at gemme og opsummere data.

For flere opdateringer, tjek kategorien Seneste teknologi.