Adobe InCopy: Pris, funktioner og download

Adobe er kendt for sine designværktøjer; Photoshop, InDesign, Fireworks osv., men det ejer også et af de mest populære dokumentformater: PDF. Det har også et fremragende samarbejdsværktøj kaldet InCopy.

Adobe InCopy

Adobe InCopy

InCopy er et samarbejdsværktøj, men i modsætning til de samarbejdsværktøjer, du finder i Google Docs eller Microsoft Word, er InCopy et værktøj til tekstforfattere, der giver dem mulighed for at arbejde sammen med designere. Tænk på en webside, der er ved at blive designet; det kommer til at have både designelementer og tekst. I stedet for at vente på, at ét element er færdigt, eller til at arbejde uafhængigt af hinanden, kan designere og tekstforfattere samarbejde om et projekt fra deres respektive apps.

  Tving din browser til at bruge Google.com og ignorer din placering

Adobe InCopy-funktioner

InCopy har elementer til at holde teksten organiseret og holde den adskilt fra designelementerne.

Adskil afsnit efter grænser
Find skrifttyper
Filtrer skrifttyper
Tilføj tekststil og forskydning til teksten
Tilføj billeder og tabeller
Tilføj billede til tabeller
Rediger tabeller ved at trække og slippe elementer
Administrer farver og lav farveprøver
Tilføj links til teksten
Tilpas tekst inden for det udpegede område/den tilgængelige plads
Du kan vedligeholde et galleri med de elementer, fotos, tabeller, noter osv., som du vil bruge i et dokument, og få adgang til dem, når du har brug for det
Der er et dedikeret noteværktøj, som lader dig tilføje noter i tekst. Noterne kollapser og udvider sig og optager ikke plads i dokumentet
Du kan spore ændringer, der er foretaget i dokumentet
Du kan samarbejde med andre via Adobe Creative Cloud
Har understøttelse af Microsoft Word-filer, dvs. DOCX- og DOC-filer

  Sådan flettes Microsoft Word-dokumenter

Koste

Adobe InCopy er ikke gratis. Det er ligesom alle andre Adobe-produkter et abonnementsbaseret værktøj, men det er et af de billigste, der er tilgængelige. Du kan få et abonnement på InCopy for $4,99/måned.

Du får adgang til Adobe Creative Cloud med det, så du ikke behøver at købe et abonnement på det separat.
Som alle andre Adobe-produkter er der en gratis prøveversion tilgængelig for InCopy. Du kan prøve det gratis i 7 dage, hvorefter du skal købe et abonnement på det.

InCopy UI

InCopy har en ret simpel brugergrænseflade. Kendskab til Photoshop eller InDesign hjælper ikke rigtigt. Du bliver nødt til at lære det, men det er ikke kompliceret. Den er også let. Hvis du arbejder som tekstforfatter, er det usandsynligt, at dit system kan håndtere ressourcekrævende opgaver, hvorfor InCopy er lavet til at køre på det gennemsnitlige system.

  Hvad er en WebP-fil (og hvordan åbner jeg en)?

Konklusion

Hvis du skal arbejde med kopiering, mens designet til en webside er i gang, er InCopy et godt værktøj at have. Værktøjet er ikke noget at bruge, hvis du ikke samarbejder om design. Det er ikke et rutinemæssigt skriveværktøj og erstatter ikke en dokumentbehandler.