AcDisplay bringer Moto X’s aktive skærm til enhver Android 4.4+-enhed

På trods af ikke at sejle med de samme specifikationer som de andre flagskibe i sin generation som HTC One og Galaxy S4, er Moto X en ganske bemærkelsesværdig enhed, og måske Motorolas mest kritikerroste smartphone til dato. Udover at tilbyde tilpasningsmuligheder for selve telefonen, kommer Moto X også med nogle smarte softwarefunktioner, der adskiller den fra resten. En sådan funktion er Active Display, der lader dig se tiden og dine seneste notifikationer, selv når skærmen er slukket, uden at skulle gå til telefonens låseskærm. Funktionen trækker lidt batteristrøm, takket være enhedens AMOLED-skærm. Hvis du vil have nytten af ​​den samme funktion uden egentlig at skulle anskaffe dig en Motorola-enhed, har XDA Recognized Developer AChep løsningen til dig i AcDisplay, så længe du kører KitKat. Læs videre for detaljer.

  Sådan tilføjer du Google Drive-filgenveje til din startskærm [Android]

Før du kan begynde at bruge appen, skal du give den adgang til dine notifikationer af indlysende årsager, samt indstille den som enhedsadministrator for at aktivere den til at låse skærmen. Appen giver dig hurtig adgang til begge disse indstillinger i dens øverste sektion, når den først blev lanceret, så gå videre og tryk på begge muligheder en efter en og giv den de relevante tilladelser.

Når du er færdig, skal du blot tænde for kontakten øverst, og du er godt i gang. Alle meddelelser, som du modtager fra nu af, mens din telefons skærm er slukket, vises automatisk i en minimal gråtonegrænseflade. I tilfælde af flere meddelelser, vil du endda være i stand til at skifte mellem dem ved hjælp af de små ikoner.

  Link Bubble til Android åbner links i appen i baggrunden

For faktisk at se eller aktivere en notifikation skal du trykke på cirklen under uret og trække den opad. Du kan også afvise den og låse din skærm op ved at trække cirklen nedad til oplåsningsikonet, der dukker op. Bemærk, at dette ikke vil lade dig omgå nogen låseskærmssikkerhed, som du har indstillet. Hvis den ikke åbnes eller afvises manuelt, forsvinder meddelelsen automatisk efter et bestemt tidsrum, som angivet rundt om cirklen.

Appen lader dig endda konfigurere visse muligheder, såsom at aktivere funktionen kun, når din enhed oplades, om der skal vises lavprioritetsmeddelelser (som dem fra Google Now), vælge søvntidspunkt og skjule eller vise datoen.

  Sådan flytter du til iOS fra en Android-enhed med Apples app

Selvom det også kan bruges på telefoner med LCD-skærme, kan AcDisplay være virkelig fantastisk på enheder med AMOLED-skærme ved at holde resten af ​​skærmen slukket og kun bruge strøm til den information, der bliver vist. Appen er under aktiv udvikling, og udvikleren planlægger at tilføje flere funktioner såsom en lommetilstand. Du kan følge AcDisplays udvikling XDA tråd.

Installer AcDisplay fra Play Butik