9 bedste søgemaskiner til ansigtsgenkendelse til at søge efter ansigt, ikke efter navn

Ville du tro mig, hvis jeg fortalte dig, at vores nuværende teknologi er langt foran, hvad vi bruger i dag? Du husker måske de dage, hvor vi plejede at indtaste en persons navn i en søgemaskine for at finde dem online. I dag er det eneste, vi har brug for, et ansigt, og vi kan få al information relateret til det ansigt.

Dette er gjort muligt af flere ansigtsgenkendelsessøgemaskiner. Derudover giver disse søgemaskiner forbrugerne en helt ny måde at surfe på internettet på. Tidligere indsamlede vi detaljer om en person eller et produkt gennem verbale beskrivelser såsom navne. I dag er et billede eller visualisering tilstrækkeligt ved hjælp af ansigtsgenkendelsessøgemaskiner. Så lad os uden videre se på fordelene ved ansigtsgenkendelsessøgning.

Ansigtsgenkendelsessøgemaskiner er fremtiden for internetsurfing

Langt de fleste mennesker i verden bruger nu sociale medier. Uanset om du er en superstjerne eller en almindelig person, er sociale medier tilgængelige for alle. På internettet udveksles og postes millioner af billeder hver dag. Med internet-visuelt forbrug, der vokser i så hurtig en hastighed, er fremskridt inden for teknologi nødvendig.

På grund af dette har omvendt billedsøgning gjort ansigtsgenkendelse til et utroligt nyttigt værktøj til at identificere en persons profil ud fra deres billeder. Ansigtsgenkendelsesteknologi (FRT) er nu meget brugt i den offentlige og private sektor. FRT er nødvendig for identifikation uden adgangskode, såsom Face ID. Den ene ting, du måske er nysgerrig efter, er, hvordan ansigtsgenkendelsessøgning fungerer. Så her er et svar.

Hvordan fungerer en søgemaskine til ansigtsgenkendelse?

Den menneskelige hjerne er grundlæggende baseret på mønstergenkendelse. Det mulige resultat gav ideen til at dele disse mønstergenkendelsesevner med robotter, også kendt som kunstig intelligens. Inden for kunstig intelligens er ansigtsgenkendelsesopgaver blevet stadig vigtigere.

Identifikation og verifikation er de to processer, der udgør FRT-arbejdsalgoritmen. Individets identitet defineres i første fase, og deres ægthed som den person, de hævder at være, bekræftes i anden fase.

I denne artikel vil vi se på nogle søgemaskiner til ansigtsgenkendelse. Så uden at spilde nogen tid, her er en liste over de bedste søgemaskiner, hvor du kan bruge en persons foto til at få alle deres internetoplysninger.

PimEyes

PimEyes er en søgemaskine, der bruger omvendt billedsøgning og kan slå et billede eller et ansigt op på tværs af millioner af websteder (10 millioner ifølge webstedet). På kort tid har det etableret et solidt ry.

  Sådan aktiverer du forældrekontrol på iPad

Søgemaskinen henter hurtigt information om ethvert billede fra sin enorme billeddatabase. Hvis du leder efter billeder af kendte mennesker, fungerer det præcist. Det vil generere nøjagtige resultater og inkluderer næsten 1 TB nye billeder.

PimEyes er både gratis og betalt, hvilket er en ting, der skal nævnes i denne sammenhæng. Dog giver fri-at-brug dig mulighed for at bevise, at billederne er online. Desuden kræver alle andre muligheder, inklusive Deep Search, PDF-oprettelse og resultater på onlinesider, et betalt abonnement.

FaceCheck.id

FaceCheck.id har en unik og levende brugergrænseflade. Den bruger kunstig intelligens til at tilbyde dig de sociale mediekonti og webkonti for den person, hvis billede du bruger. Evnen til at se en persons kriminelle historie (hvis nogen) var et af de mest spændende aspekter, jeg har set. For folk, der bruger internetdating, er det klogt at undersøge den person, du skal mødes med grundigt (bare sjov, eller gør jeg det?😜)

Det er et af de websteder med meget trafik; derfor kan du stå og vente i en kø. Ja, du hørte rigtigt, men det er ikke alt. For at indsende et billede skal du også erklære, at du ikke vil bruge de oplysninger, du får via denne hjemmeside, til at konfrontere, chikanere, forfølge eller afpresse nogen.

For eksempel undersøgte jeg oplysningerne på internettet ved hjælp af mit billede. Det første jeg stødte på var en lang ventetid på 45 anmodninger; efter ti minutter var det endelig min tid. Jeg var skuffet, da ingen af ​​resultaterne havde noget med mig at gøre. Dette betyder ikke, at hjemmesiden er upålidelig. Du kan udføre en søgning efter enhver berømthed og modtage nøjagtige resultater.

Betaface

Betaface kan være engagerende og underholdende og kan bruges til både professionelle og personlige formål. Det første, du vil se, når du uploader et billede eller en billed-URL, er et rektangel, der omslutter ansigtet. Derefter vil flere prikker dukke op over ansigtet, der analyserer flere elementer i ansigtet, inklusive alder, tiltrækningskraft og forskellige ansigtsudtryk og følelser.

Værktøjet kan bruges som en demo, men er ikke gratis. Når du har uploadet et billede, kan du bruge knapperne til at sammenligne ansigter, slå kendte personer op og slå Wikipedia op. Værktøjet tillader masseupload og billedsammenligning. Ud over at klassificere ansigter ved hjælp af 101 professionelle ansigtstræk og 22 vigtige ansigtspunkter

Det ville være bedst at prøve dette værktøj, da du måske også finder din berømte dobbeltgænger. Jeg er nysgerrig efter min berømte dobbeltgænger.

  9 bedste grafikkort (GPU'er) til gamere

TinEye

TinEye er en anden ansigtsgenkendelsessøgemaskine, der bruger omvendt billedsøgning for at få nøjagtige resultater. Hjemmesiden hævder, at de har skabt verdens hurtigste og mest præcise billedgenkendelses-API’er. Du kan søge efter billeder ved at indsætte URL’er og uploade billeder.

Jeg besluttede at prøve det, da de sagde, at de var de hurtigste og mest nøjagtige i verden. Jeg testede det oprindeligt med mit fotografi, men da jeg ikke er særlig kendt (i øjeblikket, måske i fremtiden), modtog jeg “0 resultater fundet” lynhurtigt. Så tog jeg et billede af Dwayne “The Rock” Johnson, og på mindre end et sekund havde jeg 38 resultater relateret til billedet.

I lyset af min egen erfaring er jeg sikker på, at TinEye lever op til sin påstand og også er værd at overveje. Derudover kan du bruge det med det samme på din telefon eller pc for at spare tid og plads.

Image Raider

Med en ligetil brugergrænseflade og et øjeblikkeligt fokus på dets formål er Image Raider et nemt og on-the-go billedgenkendelsesværktøj. Hjemmesiden oplyser, at de koncentrerer sig om at betjene juridiske virksomheder, fotografer og udviklere. Selvom dette er en premium-tjeneste, er en gratis prøveperiode tilgængelig, så du kan beslutte, om det er umagen værd. Hvis du sætter pris på alle de detaljerede funktioner, kan du købe en plan, der passer bedst til din virksomheds krav.

Endnu en gang vil mit nysgerrige hoved have mig til at teste værktøjet. Så jeg startede med billedet af Dwayne Johnson, som jeg brugte tidligere. Derudover gennemførte jeg en captcha-test for at demonstrere, at jeg ikke er en robot (af indlysende årsager). Jeg stødte snart på over 30 resultater, der var forbundet med billedet. Det skal dog bemærkes, at billedets data er givet fra en offentlig kilde, og værktøjet giver ingen garantier for nøjagtighed.

Social havkat

I en verden fyldt med falske ting og falske mennesker, skal du være forsigtig i hvert skridt, du tager på internettet, når du møder nye mennesker. Hele processen bliver mere tilgængelig for dig gennem Social Catfish, som giver dig alle data relateret til billedet af den person, du har uploadet ved hjælp af platformen.

Værktøjets fineste funktion er, at det giver information baseret på et billede ud over e-mails, navne, telefonnumre, adresser og andre kriterier. Det her er bare fantastisk!

Desuden kan du ikke bruge tjenesten gratis, men du kan betale for en 5-dages prøveperiode, før du forpligter dig til et fuldt medlemskab.

  18 essentiel software, som enhver dataforsker bør kende til

Applikationen scanner billedmetadata og enhedsoplysninger, leder efter svindleres identitet på tværs af sociale medieplatforme og mere. Husk dog, at du ikke kan få information om et enkelt billede, medmindre du betaler.

Yandex

Yandex kan sammenlignes med Googles billedsøgning, hvis du nogensinde har brugt det. Du modtager en række oplysninger baseret på billedet, når du uploader det. Dataene inkluderer blandt andet personens ansigtsgenkendelse og hvilket tøj de har på.

Du vil modtage en masse resultater afhængigt af billedet, hvilket er en ulempe, jeg har set, og nogle gange føles det unødvendigt. Endelig kan værktøjet hurtigt søge i billeder, så du kan spare tid. Du kan have et ubegrænset antal matchede elementer, der er til stede i billedet og se billeder, der ligner det, du har uploadet.

Bing

Det er nu tid for Giants at komme med på listen. Bings billedgenkendelsesteknologi, som Microsoft driver, kan genkende en lang række billeder og give dig hurtige resultater. Du kan enten uploade billeder direkte fra enheden eller tilføje billed-URL’er; uanset hvad, vil du få hundredvis af resultater på et øjeblik. Desuden er det helt gratis.

Søgemaskinen er gået videre efter at have skiftet navn fra Bing til Microsoft Bing. Billedsøgning var et af de mange aspekter af søgemaskinen, som denne rebranding var fokuseret på at forbedre. Resultater fra Bing-billedsøgningen kan vises på flere faner, så du kan se dem på andre sider.

Google

Billedsøgning er en af ​​de utallige funktioner, som Google, pioneren inden for internetrevolutionen, tilbyder. Når det kommer til at levere flere nøjagtige resultater, er det helt gratis. Billedsøgningsværktøjet bruger dog ikke ansigtsgenkendelse, mens du søger efter billeder. Det kan dog hjælpe dig med at finde lignende billeder.

For at starte skal du kigge efter kameraikonet i søgefeltet og trække dit billede dertil for at begynde at bruge Google Billedsøgning. Derudover kan billedet downloades fra computeren ved at klikke på ikonet. Indsættelse af URL’en er den tredje mulighed. Google vil bygge en matematisk model ved hjælp af de visuelle data, det har modtaget, til at identificere de mest lignende filer.

Konklusion

Internettet er et aktiv, der fortsætter med at vokse dagligt i denne tidsalder, vi lever i. Selvom det er nemmere at få information om kendte personer, tror jeg, det vil være muligt at få information om ethvert individ i fremtiden. Alle ovenstående værktøjer har fordele og ulemper, men jeg nød virkelig at arbejde med dem.

Du kan også være interesseret i at lære om ansigtsgenkendelse for virksomheder.