8 bedste faxapps til iPhones i 2022

Send fax på farten uden at bruge en faxmaskine ved blot at bruge din iPhone eller iPad ved at bruge disse bedste faxapps.

I den digitale tidsalder, hvor e-mail, WhatsApp og cloud-objektlagring er de populære kanaler til fildeling, vil nogle virksomheder stadig kræve fysiske dokumenter. En af de bedste måder at dele et fysisk forretnings- eller professionelt dokument på omkostningseffektivt er via fax.

Hvorfor ville du købe og vedligeholde en faxmaskine, når du kan bruge din iPhone eller iPad til dette formål? Det er rigtigt! Med de iPhone-faxapps, der er beskrevet i denne artikel, kan du sende en fax over hele kloden.

Desuden behøver du ikke at undersøge disse apps personligt og lade din tid gå til spilde. Vi har gennemgået og profileret apps sammen med deres bedste funktioner, funktionaliteter og anvendeligheder nedenfor. Læs videre for at vide mere!

Hvorfor har vi brug for faxapps i 2022?

Lejlighedsvis brug af fax

Hvis du bruger fax i et par dage på en måned, er det godt at skifte til en fax-app. At eje og vedligeholde en faxmaskine vil ikke være omkostningseffektivt.

Forretningsrejser

Hvis du som virksomhedsejer eller leder rejser meget for at møde kunder eller deltage i marketingarrangementer, vil du finde fax-apps meget nyttige.

Du kan sende vigtige kontrakter og forretningsdokumenter til dit team eller dine kunder ved blot at bruge en iPhone, en faxtjeneste og faxappen.

Behov for fax

I nogle forretningsengagementer kan det være nødvendigt at underskrive et udskrevet dokument og sende det som en fysisk kopi til modtageren. Du kan gøre dette ubesværet ved hjælp af en fax-app.

Omkostningsbesparelser

Faxmaskiner er dyre enheder. Yderligere kan en virksomhed være nødt til at købe flere faxmaskiner til forskellige afdelinger eller filialer. I stedet er det overkommeligt at faxe fra en mobiltelefon. Du skal bare bruge en faxservice og en fax-app, og du er klar til at gå.

Informationssikkerhed

Faxapps er yderst sikre, og de kommer med standarder som HIPAA, GLBA, 256-bit kryptering og mere. Derfor skal du altid bruge en fax-app til at sende fysiske kopier af meget følsomme forretningsdokumenter.

Praktisk brug

Du kan bruge fax fra hvor som helst med internetforbindelse. Der er ingen grund til at forlade dit skrivebord og vente i køen til en faxmaskine.

Sådan vælger du den rigtige faxapp til iPhone

At vælge en passende fax-app er ikke en let opgave. Her er den indsigt, du skal overveje:

 • Vælg den app, der giver de bedste besparelser pr. side til fax.
 • Gå efter en app, der tilbyder tilpassede pristilbud til dine faxbehov.
 • Hvis du har brug for gratis faxnumre til din virksomhed, skal du kigge efter den service i faxappen, før du køber den.
 • Nogle fax-apps giver dig mulighed for at tildele forskellige faxnumre til forskellige teams, afdelinger eller medarbejdere. Overvej også denne funktion.
 • Se efter en prisplan, der passer til din virksomheds indtægtsoperationer. For eksempel månedligt, årligt, pr. side, pr. fax osv.
 • Den fax-app, du køber, skal leveres med forskellige kundeservicekanaler, hvis du har brug for hjælp eller app-fejlfinding.
 • Vær en smart forbruger og vælg fax-appen, der tilbyder en gratis prøveperiode. Det vil give dig mulighed for at evaluere alle funktioner, funktioner og tjenester i appen, før du køber den.
 • Undersøg fax-appens prisplan for overskridelse af brugsgrænser og gebyrer. Nogle apps kan opkræve meget, hvis du overskrider forbrugsgrænsen.
  Sådan får du en computer til at fylde tv-skærmen, når du tilslutter via HDMI

Vi har overvejet alle ovenstående ideer og derfor skitseret nogle af de bedste iPhone-fax-apps i denne artikel.

Funktioner at se efter i en iPhone Fax App

Søg efter følgende funktioner og funktioner i en app til dokumentfax:

 • Brugergrænsefladen (UI) skal være intuitiv, moderne og ren.
 • Brugergrænsefladen burde ikke kræve meget teknisk flair for at betjene appen. Det skal være kompatibelt med folk, der kommer fra alle dele af branchen.
 • Nogle fax-apps til iPhones leveres også med kompatibilitet på tværs af enheder. Du kan for eksempel bruge appen på iPad, Android, PC og mere. Se efter sådanne muligheder.
 • Den ideelle fax-app tilbyder også en cloud-opbevaringsmulighed, hvor du kan gemme alle indgående og udgående faxdokumenter.
 • Du skal vælge en fax-app, der giver dig mulighed for bekvemt at oprette forbindelse til et hjemme- eller kontorudskriftsstyringssoftware til udskrivningsformål.
 • Fax-appen skal tilbyde integrationer med forretningsapps som Smartsheet, Zoho, Freshsales, Freshworks og mere.
 • Algoritmen for fax-appen bør komme med kryptering og HIPAA-standarder for at beskytte forretningshemmeligheder.

Udforsk nu en række fax-apps nedenfor. Disse apps fungerer problemfrit på iPhones og tilbyder overkommelige planer for at sende og modtage fax ved hjælp af en mobiltelefon.

Fax.Plus

Med funktioner som pålidelighed, overholdelse og brugervenlighed er Fax.Plus en af ​​de populære gratis faxtjenesteudbydere. Du kan bruge det på forskellige platforme uden at skulle bekymre dig om datasikkerhed. Denne app har en moderne og intuitiv brugergrænseflade, der passer til behovene hos den nye generation af brugere.

Download denne app på din iPhone og brug dens indbyggede scanner til dokumentscanning. Tilføj nu faxnummeret på modtageren for at sende dokumentet som fax. Hvis du vil vedhæfte dokumenter fra dit telefonlager eller iCloud Drive, kan du også gøre det.

Det lader dig sende og modtage lokale og internationale faxer problemfrit. For at sikre datasikkerhed tilbyder den datakrypteringsfunktioner (AES, SSL, TLS) for at beskytte den under transport og i hvile. Fax.Plus app og service overholder også de bedste overholdelser og certificeringer såsom GDPR, HIPAA, ISO 27001, SOC 2 og CCPA.

Grundplanen for denne app starter ved $4,99, men at vælge forretningsplanen vil kun koste dig $14,99 for 800 sider fax om måneden.

Download: Fax.Plus på iPhone

eFax

Leder du stadig efter en faxtjenesteudbyder til at sende faxer? Det er tid til at gå videre med tiden og skifte til eFax-appen. Hvis du bruger det, vil du være i stand til at sende og modtage faxer direkte fra din telefon, mens du er på farten.

  10 bedste People Search-websteder

Du kan også inkludere din elektroniske signatur i en online fax. Brugere får mulighed for selv at vælge mellem et lokalt, internationalt eller gratis faxnummer. Det giver dig også besked med det samme, når du modtager en fax.

Det understøtter PDF, JPEG, Excel, Word, PPT, TIFF, BMP og mange andre filformater til afsendelse som fax til mere end 200 lande. Du kan også uploade filer fra Google Drev, Box eller Dropbox til brug.

Pro-planen for denne app koster $18,95/måned for at sende og modtage 200 sider separat.

Download: eFax på iPhone

iFax

iFax er en faxapp til flere enheder, som du kan bruge på iPhone, iPad, webbrowsere, Windows, macOS og Android-enheder. Det synkroniserer alle faxdokumenter online, så du kan få adgang til alle forretningsdokumenter hvor som helst.

Dens sikkerhedsfunktion svarer til virksomhedsdatasikkerhed i virksomhedskvalitet. For eksempel beskytter appen dataene i transit og i hvile ved hjælp af 256-bit AES-kryptering. Krypteringen er ende-til-ende, så kun afsender og modtager kender dataene. Ingen kan opsnappe informationen imellem. For ikke at nævne, det kommer også med GLBA- og HIPAA-overholdelse.

Appen er tilgængelig gratis i fem sider om måneden uden noget dedikeret faxnummer. Den er velegnet til personlig brug. Men for erhvervslivet kan du gå for 25,00 USD/måned med årlig fakturering for alle funktioner som Fax-til-Tekst OCR, Dropbox, fax via e-mail, Zapier-integration og mere.

Download: iFax på iPhone

Municorn

Nu behøver du ikke nogen tung faxmaskine på dit kontor for at sende og modtage faxer. Brug Municorn til at sende og modtage faxer fra iPhone. Dens avancerede funktioner til dokumentscanning og billedbehandling gør denne app unik.

Du kan sende faxer fra mere end 90 lande med den højest mulige kvalitet af dokumenter. Man kan også få vist dokumenter før faxning og tilføje flere dokumenter i én fax. Da denne app giver dig et dedikeret nummer til at modtage faxer, kan du være hvor som helst i verden for at modtage faxer.

Selvom denne app er tilgængelig gratis i App Store, skal du foretage køb i appen for ubegrænsede faxer. For 5,99 USD kan du få ubegrænset faxservice i en uge.

Download: Municorn på iPhone

Faxfil

FaxFile er en ideel mulighed for lokal og international faxning, hvis du foretrækker pay-per-fax eller pay-as-you-go planer. Dette bør også være din foretrukne app, hvis du foretrækker databeskyttelse. Du behøver ikke at oprette en konto eller abonnere på planer ved at dele kreditkortoplysninger.

Bare installer appen, vælg en fil til faxning, køb kreditter og send faxen. Så nemt er det! Et par bemærkelsesværdige funktioner er:

 • Send en fax til gratisnumre.
 • Send mange faxdokumenter til mange modtagere på én gang.
 • Hostet i USA.
 • Du kan sende PDF, Word, JPG, PNG osv. som et faxdokument.
 • Du kan også tage billeder fra fysiske dokumenter eller applikationer og sende dem via fax.
  9 værktøjer til at oprette din personlige eller forretningschatbot 🤖

Det har et kreditbaseret brugssystem. Du kan købe kreditter mellem 50 og 600 for henholdsvis $2,99 til $19,99. Kontroller derefter kreditkravet for faxdestinationen og brug kreditter til at sende faxen.

Download: Faxfil på iPhone

FaxBrænder

Ved at bruge FaxBurner kan du begynde at sende faxer på 30 sekunder. Denne annoncefri iPhone fax-app giver dig mulighed for at sende faxer fra din e-mail.

Andre topfunktioner i denne app inkluderer tilføjelse af digitale signaturer til fax, arkivering af faxer og fremstilling af flersidede faxer fra fotos. Dens rene grænseflade gør det nemt for dig at navigere og arbejde med fuld effektivitet.

Den gratis plan for FaxBurner-appen giver dig et engangsfaxnummer og 25 sider indgående/måned. Du kan dog få den professionelle plan til $12,95/måned for et permanent faxnummer.

Download: FaxBurner på iPhone

Lille fax

Hvis du har Tiny Fax på din iPhone eller iPad, kan du glemme faxmaskiner eller faxbutikker. Du skal blot købe faxkreditter eller abonnere på en ubegrænset faxplan for at sende en fax til hele kloden. Du skal også betale et nominelt gebyr for at modtage fax på din iPhone og udskrive ved hjælp af en printer, hvis du helt vil droppe år gamle faxmaskiner.

Dens bemærkelsesværdige faxfunktioner er som nedenfor:

 • Fax et parti sider eller en enkelt side ved at følge trinene fremad
 • Dens faxservice dækker mere end 50 lande
 • App- og e-mail-meddelelser for indgående og udgående fax
 • Gratis faxomslag
 • Gem sendte og modtagne faxdokumenter på iCloud Drive, Google Drive, Dropbox, Box og mere.

Dens prispolitik omfatter tre planer: faxkreditter, ubegrænset fax og modtag fax. Betalingsplaner starter fra $2,99 og kan gå op til $79,99. Alle disse er køb i appen.

Download: Tiny Fax på iPhone

MyFax

Ved du, at du kan konvertere din iPhone til en business faxmaskine? Det er rigtigt. Brug MyFax-appen og begynd at sende og modtage faxer fra din smartphone når som helst og hvor som helst.

Det giver dig mulighed for at nyde alle funktionerne ved erhvervsfax, som en sofistikeret faxmaskine kunne have tilbudt dig. Med denne app kan brugere vedhæfte 150+ typer filer til deres faxer. Filtyperne omfatter regneark i Word, PDF og Excel.

Desuden understøtter en enkelt fax op til 10 filer til vedhæftning. Derfor behøver du ikke sende mere end én fax, hvis du skal sende flere filer til nogen. Det er heller ikke nødvendigt at scanne et dokument for at sende det som en fax. Du kan tage et billede af et dokument og vedhæfte det til en fax.

Når du bruger MyFax-appen, behøver du ikke bekymre dig om privatlivets fred og sikkerhed ved at modtage fortrolige og følsomme faxer via en offentlig faxmaskine. Da du får disse faxer i din e-mail-indbakke, har ingen andre adgang til dem.

Du kan vælge mellem enhver af dens abonnementsplaner. Til personlig brug kan du vælge Home-planen, der koster $10,00/måned for at sende og modtage 100 sider fax individuelt.

Download: MyFax på iPhone

Afslutter

Du kan bruge de ovennævnte fax-apps til dine kompatible iOS-enheder. Disse er de bedste fax-apps af de mest populære i Apple Store. Prøv nogle af disse og vælg den, der passer til dine behov.

Du kan også være interesseret i disse online faxtjenester for den bedste ydeevne, bekvemmelighed og besparelser.