7 fantastiske ChatGPT Chrome-udvidelser for bedre AI-prompter og svar i browsere

ChatGPT imponerer verden med sin uhyggelige evne til at hjælpe brugere med at besvare forskellige typer forespørgsler i kortfattede svar. Plus, ChatGPT har utallige andre anvendelser, fra at skrive professionelle e-mails og CV’er til at generere kode eller regnearksformler. Disse fantastiske browserudvidelser øger ChatGPT’s evner til at gøre AI-svarene og prompts bedre end nogensinde.

Mens nogle af udvidelserne forbedrer ChatGPT-appen, bruger andre AI’ens evner i andre webapps (såsom Gmail) til at forbedre oplevelsen der. Bemærk, at alle undtagen én af disse udvidelser kræver, at du har en registreret gratis konto på OpenAIs ChatGPT-portal.

1. WebChatGPT

Hvor imponerende ChatGPT’s svar end er, er det stadig begrænset. Hvis du ved, hvordan ChatGPT fungerer, vil du vide, at det ikke skraber internettet efter de seneste oplysninger om emner eller nyheder. AI’en arbejder på ældre data og søger ikke på internettet. WebChatGPT er en innovativ løsning til dette problem, der føjer websøgeresultater til ChatGPT.

Sådan fungerer det. Når du har installeret udvidelsen og åbnet ChatGPT, vil du se en bjælke under den sædvanlige dialogboks for forespørgsler og prompter. Skift knappen Søg på nettet for at aktivere WebChatGPT og vælg parametre. Du kan bede den om at søge efter op til 10 resultater, indstille, hvor langt tilbage den vil søge efter links (dag, uge, måned, år), og indstille en region.

Når du giver ChatGPT en prompt, udfører den en websøgning og samler resultaterne. Derefter rammer udvidelsen automatisk en revideret prompt, der inkluderer de seneste resultater og din oprindelige forespørgsel, og instruerer ChatGPT om at scanne og inkludere resultaterne.

Det endelige output fra AI giver dig således mere opdateret information, såsom nyhedsoversigter, sportsstatistikker, vejrrapporter og prognoser og aktiemarkedsopdateringer.

Du kan tilpasse den standard reviderede prompt, som WebChatGPT bruger, men som ny bruger ville vi ikke foreslå det. Når du er mere vant til at bruge denne udvidelse, er du velkommen til at undersøge muligheder, der forbedrer dine forespørgsler

Download: WebChatGPT til Chrome | Firefox (Gratis)

2. ChatGPT Prompt Genius

ChatGPT kan virke magisk, når du ser skærmbilleder af nogle af de svar, det giver folk. Men disse skærmbilleder viser ikke de prompter, brugerne har skrevet for at gøre ChatGPT bedre. Ligesom at lære de bedste Google-søgeoperatører, skal du vide, hvordan du indrammes de rigtige meddelelser til ChatGPT. Og denne udvidelse kan hjælpe.

ChatGPT Prompt Genius er som et cheatsheet for prompter om at fodre AI. Udvidelsen samler brugergenererede prompter til forskellige funktioner og opgaver gennem en Subreddit-fællesskab.

Med udvidelsen kan du hurtigt køre disse i ChatGPT eller filtrere dem for at gennemse kategorier såsom akademisk skrivning, forretning, læring, sjov og spil, skønlitterær skrivning, faglitteratur, programmering, sociale medier, taler, manuskripter osv.

Jo mere du opdager og importerer disse prompter og tilpasser dem til dine behov, jo mere vil du lære, hvordan du skriver specifikke spørgsmål, som ChatGPT kan forstå og besvare.

Du kan sammensætte og gemme dine nyligt brugte prompter, hvis du vil genbruge dem senere. Udvidelsen lader dig gemme hele chats med ChatGPT AI som en PDF-, PNG- eller Markdown HTML-fil direkte fra browseren. Du kan også bruge brugerdefinerede temaer til chatgrænsefladen, men det handler mere om udseende end funktion.

Download: ChatGPT Prompt Genius for Chrome | Firefox (Gratis)

3. ChatGPT Writer

Når nogen sender en professionel e-mail til dig for noget som et møde eller en jobmulighed, er det en dårlig form at svare med en e-mail på én eller to linjer (selvom det opsummerer alt, hvad du vil sige). ChatGPT Writer tager dit tilsigtede svar og genererer en lang, professionelt klingende e-mail-besked.

Udvidelsen fungerer med alle e-mail-tjenester, men er specielt tilpasset til Gmail og tilbyder en knap ved siden af ​​Send i feltet Skriv besked. Når du tænder ChatGPT Writer, vil du se den originale e-mail og finde en boks til at indtaste det, du vil svare kort.

Du kan gøre det til en enkel og nem kommando; for eksempel “Skriv et svar på denne e-mail om min interesse for jobbet og søg oplysninger om løn.”

ChatGPT Writer vil tage et par sekunder og derefter komponere en lang, professionel besked i den retning. Du kan ændre eller redigere ethvert ord i boksen eller gentage din prompt, hvis den ikke er tilfredsstillende. Når du er tilfreds med resultatet, skal du indsætte det direkte i svarboksen, og du er klar til at sende det.

Første gang du bruger ChatpGPT Writer, skal du logge ind på din OpenAI-konto med den. Udvidelsen fungerer med enhver Chromium-browser såsom Chrome, Brave eller Edge. Selvom det i øjeblikket er bedst til at besvare professionelle e-mails, kan du også give det ikke-arbejde-prompter om at skrive afslappede og personlige e-mails.

Download: ChatGPT Writer til Chrome (Gratis)

4. YouTube-oversigt med ChatGPT

YouTube-skabere har mulighed for at tilføje et udskrift af deres fulde video eller ej. Som bruger har du ingen kontrol over dette. Mange gange er alt, hvad du ønsker, en transskription for hurtigt at gennemse, hvad videoen vil sige, så du kan vide, om det er din tid værd.

Installer YouTube-oversigt med ChatGPT, og gå til enhver video. Den højre sidebjælke har nu en boks til Transcript & Summary, ved at klikke på det, der åbner et tidsstemplet transskription af videoen genereret af ChatGPT.

Klik på et tidsstempel for at blive taget til det øjeblik i videoen. Hvis du allerede er midtvejs i videoen, kan du springe til det aktuelle tidspunkt i transskriptionen. Og du kan kopiere og indsætte transskriptionen hvor som helst.

Udvidelsen har også en knap til at se en AI-genereret oversigt over videoen. Hvis du klikker på dette, kommer du til ChatGPT, hvor transskriptionen allerede er skrevet i prompten. Alt du skal gøre nu er at bede ChatGPT om at opsummere teksten, og du får en øjeblikkelig oversigt.

Du kan også tilføje yderligere meddelelser om flere detaljer vedrørende specifikke dele af videoen uden at skulle se hele videoen.

Download: YouTube-oversigt med ChatGPT til Chrome | Safari (Gratis)

5. Tal-til-ChatGPT

ChatGPT er i øjeblikket en tekst-kun AI-app, hvor meddelelserne og svarene er skrevet. Men Google Chrome tilbyder nogle fremragende stemmekommandoer og tekst-til-tale-funktioner. Talk-to-ChatGPT bygger bro over dette hul, så du kan udstede prompter ved at tale til din computer og få ChatGPT-svarene læst op af AI.

Når du har installeret udvidelsen, skal du opdatere ChatGPT-fanen én gang og trykke på Start i udvidelsen for at tillade adgang. Et svævende panel øverst til højre på din skærm viser, om det er aktivt eller ej, og du kan skifte det til at optage, afspille lyd for at læse svarene eller holde pause.

Talk-to-ChatGPT er en open source-udvidelse, der lader dig fifle rundt med indstillingerne. Du kan vælge mellem forskellige AI-stemmer, stemmens tonehøjde og den hastighed, hvormed tekst læses. Det understøtter også stemmekommando-genveje til “Stop” og “Pause” for at styre afspilning.

Download: Talk-to-ChatGPT for Chrome (Gratis)

6. ChatGPT til søgemaskiner

ChatGPT til søgemaskiner er en af ​​de bedste nye websøgeapps, der præsenterer ChatGPT-svar sammen med almindelige søgeresultater på Google eller DuckDuckGo. Det virker også med Bing, men det behøver du ikke længere, da Microsoft allerede officielt har integreret de to.

Du finder AI-svarene i højre sidebjælke ved siden af ​​almindelige søgeresultater. Udvidelsen kan køre for hver søgning, for søgeord, der slutter med et spørgsmålstegn, eller du kan udløse den manuelt, når du vil. Ved at klikke på udvidelsesikonet åbnes en genvej til at køre en ChatGPT-forespørgsel direkte gennem et rullemenu.

Download: ChatGPT til søgemaskiner til Chrome | Firefox | Edge (Gratis)

7. Forvirring AI

Decentraliseringen af ​​information og viden har gjort meget godt i de senere år. Men som alt andet inden for teknologi, har det også en grim side til sig. Fremkomsten af ​​falske nyheder og misinformation er for eksempel et af dets største uønskede biprodukter.

Perplexity AI kan hjælpe dig med at fjerne misinformationen. Faktisk, som udviklerne udtrykte det, fungerer værktøjet som en kombination af Google og ChatGPT. Indtast blot din forespørgsel i udvidelsen, og værktøjet vil opsummere dig det bedst mulige resultat – sammen med de legitime citerede kilder. Den sidste del her er meget vigtig.

Mens værktøjet opsummerer oplysningerne på en pæn måde, afslutter det svarene med en hurtig omtale af de bedste, legitime kilder. Og selvom der stadig er en mulighed for fejl her (du skal stadig stole på de kilder, som Perplexity leverer), mener vi, at det er meget bedre end at gå i blinde med de sædvanlige, kildeløse svar, du ellers havde fået fra ChatGPT.

Download: Perplexity AI til Chrome (Gratis)

ChatGPT er fantastisk, men vær realistisk…

Med disse udvidelser, herunder søgeresultater i ChatGPT, der viser dig, hvordan du bruger de rigtige prompter, og bruger AI til at forbedre YouTube eller Gmail, tror du måske, det er på tide at overføre størstedelen af ​​dit arbejde til ChatGPT. Men tag vejret.

Ja, AI-egenskaberne er fantastiske sammenlignet med, hvad der har eksisteret før dette, men ChatGPT er endnu ikke klar til prime-time. Det har stadig en lang vej at gå og afhænger i høj grad af, at brugeren indtaster de rigtige prompter. De data, som den baserer sine svar på, kan i visse tilfælde også lade meget tilbage at ønske. Indtil videre er du velkommen til at bruge det, men stol ikke helt på det, og tag disse resultater med et gran salt.