7 bedste Raspberry Pi-bilsæt til robotentusiaster

Hvem kan ikke lide at lege med fede gadgets og enheder? Forestil dig nu, at du kan lave din egen robotbil ved blot at følge visse instruktioner. Når vi taler om robotteknologi og gør-det-selv-projekter, er Raspberry Pi dukket op som en game-changer.

Så vi har samlet al den information, du behøver at vide om forskellige Raspberry Pi-bilsæt, hvor du kan bruge din egen robotbil og træde ind i en verden af ​​robotter, elektronik og programmering.

Du behøver ikke at være professionel koder eller ekspert i teknologi. Som studerende eller blot en entusiast kan du nemt oprette en Raspberry Pi fjernstyret bil.

Sættene er udstyret med alle de nødvendige komponenter, inklusive et Raspberry Pi-kort, motorer, sensorer og et chassis, sammen med detaljerede instruktioner til at guide dig gennem monteringsprocessen.

Vi har lavet denne vejledning, der består af nogle af de bedste Raspberry Pi-bilsæt, du kan købe og udnytte dem bedst muligt til nydelse og læring. Før det, lad os se på nogle af grundene til, at de bliver brugt til.

Brug af Raspberry Pi Car Kits

Her er nogle af de måder, du kan bruge Raspberry Pi-bilsættene til:

Uddannelse og læring

Raspberry Pi Kits kan være nemme at følge og skabe mesterværker; men det er en stor kilde til uddannelse og læring. Du kan lære mere om robotteknologi, elektronik og programmering.

Hvis du ønsker at købe den til dit barn, kan dette hjælpe dem med at få praktisk erfaring med at bygge en bil fra bunden og lære at forbinde forskellige komponenter helt af sig selv.

Underholde

Disse sæt er ikke aldersbundne; alle kan nyde dem, når du først har fået fingrene i dem. Uanset om du er teenager, voksen eller et lille barn, vil du lære med på vejen og også nyde det.

Når først bilen er skabt, kan du bruge disse biler til at konkurrere med hinanden, køre race med deres biler eller blot opbevare den som en souvenir på dit værelse. På samme måde giver sådanne sæt også entusiasten mulighed for at udforske deres interesser, eksperimentere med forskellige konfigurationer og tilpasse bilen efter deres smag.

Eksperimentering

En anden genial måde, hvorpå disse sæt kan være nyttige, er til eksperimentering. Du kan tilføje flere sensorer, kameraer og andre funktioner for at teste forskellige aspekter af teknologien, før du tilføjer den til dit hovedprodukt. Dette gør Raspberry Pi-bilsæt til værdifulde værktøjer til at teste og forfine autonome kørselsalgoritmer og -systemer.

SunFounder Pico Robot Car Kit

SunFounder Raspberry Pi bilsættet er unikt. Den er drevet af Raspberry Pi, der kommer med over 10 videokurser og flere lektioner for at hjælpe dig med at opsætte denne bil. Ikke alene kan du nyde at bygge dette fra bunden, men det er en enorm kilde til at lære programmering og kodning.

Sættet leveres med flere stykker hardware, såsom en Pico-robothat, ultralydsmoduler, hastighedssensorer, 8-bit WS2812 RGB-kort, et batteri og andre komponenter, du skal bruge.

Du vil elske RBG-lyseffekttilstanden for at give den specielle effekt, når den er samlet.

Når du går videre, kan bilen bruges til flere formål, herunder undgåelse af forhindringer, linjefølge, RGB-strimmel og fjernbetjening af den gennem en app som en almindelig bil. Det bedste ved dette er, at batteriet er opladeligt og kan vare op til 90 minutter.

Ydermere kommer det under en overkommelig og budgetvenlig kategori, som du går i gang med, især hvis du er studerende.

Lad os udforske nogle Raspberry Pi-bilsæt.

XiaoR Geek Raspberry Pi AI Robot Kit

XiaoR Geek Raspberry Pi-robotsættet kommer spækket med funktioner og flere aspekter, du kan lære af. Dette er et avanceret og premium bilsæt, der involverer avanceret programmering. Det tjener til at være perfekt til eksperimentering og endda til underholdning.

Nu kommer sættet med Raspberry Pi 4B (4GB) bundkort, XR-Lidar S1 lidar, HD-kamera, metalservo og flere komponenter. Disse kan lyde komplicerede; men med hundredvis af omfattende programmeringsvejledninger til rådighed, kan du samle alt inden for en time.

Teknologien bag dette bilsæt er integreret med AI-funktioner, hvilket gør det nemt at få nøjagtige resultater til scanning, afstandsmåling, bygning af kort, sporing, automatisk kørsel osv.

Den har enestående byggekvalitet og et avanceret sæt funktioner, der i sidste ende gør det lidt til den højere pris, men værd at bruge hver en krone.

Adeept PiCar-Pro Robot Car Kit

Hvis du har ledt efter et bilsæt i mellemprisklassen, er der ikke noget bedre end dette i øjeblikket. Adeept PiCar Pro kit er velegnet til både teenagere og voksne. Sættet leveres med bilens karosseri, firehjulstræk, udvidelseskort og andre komponenter.

Som beskrevet har sættet en 2-i-1 funktion, hvor du kan vælge mellem en robotarm og en pære og bygge enhver version, du kan lide. Bilen har flere funktioner, der inkluderer sporing af objekter af en bestemt form eller farve, og med brug af sensorer kan den undgå forhindringer på sin vej.

For at styre robotten kan du bruge knapperne på dit tastatur, eller du kan gøre det direkte på din smartphone. Den eneste ulempe her er, at den ikke inkluderer Raspberry Pi, uden hvilken du måske ikke kan samle robotbilen.

Den bedste del ved dette bilsæt, og min personlige favorit, er, at det giver realtids transmissionsvideo gennem de kameraer, der er knyttet til det. Du kan nyde at spille med dine venner eller eksperimentere med det.

Gewbot DIY Robot Model Kit

Hvis du leder efter et budgetvenligt bilsæt, har Gewbot det dækket til dig. Dette smarte tankrobotsæt er kompatibelt med RPi 3B/3B+/4 og kommer med en 4-DOF robotarm, der nemt kan gribe objekter på vej.

Du vil også få manuelle og korrekte instruktioner til at samle bilen og i processen lære at kode sammen med den. Ud over dette tilføjes Python-kode også til sættet med GUI-program, der vil køre problemfrit på dit Windows- eller Linux-operativsystem.

Nogle af de funktioner, som denne bil tilbyder, inkluderer sporing af objektgenkendelse, bevægelsesdetektion, der er baseret på OpenCV, linjesporing gennem infrarød refleksion, RGB-farver og realtids videotransmission på enheder som computere, tablets og smartphones.

Alle komponenterne her er programmerbare. Du kan også tilslutte den til en anden Raspberry Pi/PC via terminal, når begge er tilsluttet det samme lokale netværk.

Yahboom Robotic Starter Kit

Yahboom Raspberry Pi-sættet er et professionelt gør-det-selv-kit beregnet til både teenagere og voksne. Dette er kompatibelt med Raspberry Pi 4 modul B og tjener grundlæggende funktioner som objektdetektering, linjesporing osv.

Dette bilsæt har dog avancerede funktioner integreret med AI-teknologi, hvilket gør hele oplevelsen meget mere underholdende. Nogle af de tilføjede funktioner her er gestusgenkendelse, ansigtsgenkendelse, farve og QR-kodegenkendelse.

Ved at bruge denne robotbil kan du prøve HD-kameraet. Du skal blot tilslutte den til din smartphone og tage den med til en strand. Den kraftige jævnstrømsmotor og velbyggede knive gør det lettere for den at fungere.

Sættet har alt det værktøj og hardware, du skal bruge for at samle bilen. Desuden bruger robotbilen Python/C++ som sit vigtigste programmeringssprog, som du kan lære gennem online tutorials fra Jupyter Lab.

SZDoit Smart Robot Tankvogn

Hvis du er en ivrig entusiast og elsker at lære ins-out af robotteknologi, kan SZDoits robotbilsæt være et stort springbræt. Gennem hver af disse komponenter kan du lære det grundlæggende i robotteknologi, STM32, Arduino, Raspberry pi, leje, stødabsorbering og meget mere.

Sættet inkluderer en encodermotor, plastikskinner, metalramme, lejer, skruesæt og andre dele, der er nødvendige for at samle en fuldt funktionel robotbil. Selvom brugsanvisningen er inkluderet i sættet, er den ikke til meget brug.

Når du går videre, kan plastbanen ændres og gøres kortere efter behov. Motoren kan også bruges til at måle hastighed og teste dem på samme måde, mens bilen er i en linje.

I betragtning af det overordnede budget er det perfekt til en nybegynder. Hvis du ønsker at fjernstyre bilen, skal du muligvis installere controlleren og programkoden, såsom Arduino. Du kan lære alt om dette fra YouTube eller andre online tutorials.

KEYESTUDIO 4WD PICO Robotbil

Keyestudio 4WD Mecanum er baseret på en Pico-mikrocontroller, der er et høj-effekt, lavpris-kort med en fleksibel grænseflade. Kortet har flere komponenter loddet til sig, såsom en batteriholder, IR-modtager, LED’er og strømafbryder.

Dette er et perfekt sæt til teenagere, der ønsker at lære det grundlæggende. Ydermere, da kortet har alle komponenter loddet til sig, bliver ledningerne meget nemmere og enkelt at samle alle de andre dele til det.

Jeg elskede det design, denne robotbil bringer, når den er samlet. Det ser funky ud og også stærkt bygget. Desuden har brættet også huller til at tilføje en bygning, der vil få det til at se mere æstetisk tiltalende ud.

Frem for alt er dette sæt et af de mest budgetvenlige på markedet, hvilket gør det meget tilgængeligt for alle. Nogle af funktionerne, du finder her, inkluderer ultralydsfølgning, linjesporing, IR-fjernbetjening, undgåelse af forhindringer og meget mere.

Konklusion

Her er alt hvad du behøver at vide om de forskellige Raspberry Pi-bilsæt. Disse kits giver en alsidig platform for robotentusiaster på alle niveauer til at gå i gang med spændende projekter og udvide deres viden inden for elektronik, programmering og automatisering.

I hele artiklen lærte vi om de begyndervenlige sæt designet til at introducere det grundlæggende i robotteknologi til avancerede sæt med sofistikerede funktioner; der er et sæt til alle færdighedsniveauer og interesser.

Efter ugers research er disse sæt perfekte til at komme i gang med, og du kan også få fat i de mere avancerede muligheder til test og eksperimenter. Mulighederne er uendelige, når det kommer til teknologi.

Men hvis du er i tvivl om bilsættene, kan du fortælle os det i kommentarfeltet nedenfor. Vi vender tilbage til dig.

Dernæst kan du også udforske Raspberry Pi vs. Arduino.