6 Studenter-udviklerfællesskaber til at fastholde din programmeringskarriere

For studerende udviklere er aktiv deltagelse i et fællesskab med ligesindede en af ​​de bedste måder at vokse og forblive ansvarlige på. At deltage i det rigtige fællesskab forbinder dig med medstuderende og giver dig mulighed for at lære af dine kammerater og blive inspireret.

Det kan dog være svært at finde passende, elevvenlige udviklerfællesskaber, der stemmer overens med dine mål, uden ordentlig vejledning. I denne artikel har vi samlet en liste over de bedste studerendes udviklerfællesskaber, der kan hjælpe din karriererejse. Slut dig til os, mens vi udforsker hver enkelt og giver dig detaljerede oplysninger om dem.

Hvis du nogensinde har ønsket en chance for at blive en del af Googles travle fællesskab, er dette en fantastisk mulighed. Dette fællesskab findes i øjeblikket på over 1.900 campusser og 100 lande, og det er gratis og åbent for alle studerende udviklere. Så du har en plads her uanset din baggrund, studieprogram, erfaringsniveau, tech stack eller speciale.

GDSC-programmer har til formål at give eleverne teknisk viden sponsoreret direkte af Google. Under ledelse af din campusleder og et udvalgt team får du adgang til Googles træningsmaterialer og unikke ressourcer.

Selvfølgelig skal du udvide kontinuerlig læring med praktisk praksis for at øge væksten. Så i stedet for at sidde fast i en endeløs læringscyklus, hjælper GDSC dig med at sætte dine kodnings- og tekniske færdigheder i gang ved at bygge virkelige løsninger. Det populære Løsningsudfordring tilbyder en mulighed for at innovere en levedygtig forretningsløsning på et moderne problem.

GDSC forbedrer også dine netværks- og talefærdigheder og skaber et forum for globale forbindelser.

Teknologien udvikler sig dagligt og udskiller banebrydende enheder og gadgets. Men vidste du, at du kan være en del af denne udvikling, selv som studerende? Intel Student Ambassador-programmer udsætter dig for aktuel Intel-hardware og et dybt dyk ned i Intels software- og computeringeniøropfindelser.

  Sådan rettes Outlook-søgning, når det ikke virker

Uanset din foretrukne vej, om oneAPI eller IoT, denne rolle kræver, at du offentliggør Intel Software Development Tools. Endnu vigtigere er det, at du organiserer elevworkshops og bygger teamprojekter ved hjælp af Intels ressourcer og teknologi. At deltage i og organisere disse aktiviteter giver dig mulighed for at møde og forbinde dig med andre studerende udviklere og teknologientusiaster.

Selvfølgelig belønner Intel studerende ambassadører med utallige bonusser, herunder adgang til den nyeste Intel-teknologiudvikling og Intel Developer Cloud. Du har også en chance for at få invitationer til Intel-begivenheder, træning og praktikophold.

Mens fysiske sammenkomster kan være mere engagerende, er online udviklerfællesskaber normalt mere bekvemme. Så hvis du er en mere travl studerende, er dette et glimrende alternativ.

DEV-fællesskabet, eller Dev.to, er et onlineforum bygget til at hjælpe softwareudviklere med at samarbejde og lære af hinanden. Bygge på Foremdette fællesskab er open source, hvilket gør det nemt for dig at bidrage til platformens kodebase.

Her finder du undervisningsvideoer, guider og artikler, der løser mange udviklingsproblemer. De udsætter dig for adskillige udviklingssoftware, applikationer og sprog. Du kan også få adgang til flere podcasts fra erfarne udviklere for at hjælpe dig med at navigere i din programmeringskarriere og bevare en god balance mellem arbejde og privatliv.

En fordel ved dette online-fællesskab er dets praktiske “Tags”-funktion, som giver dig hurtig adgang til udvalgte emner og undergrupper. Under #students-tagget kan du finde saftige praktiktilbud, jobmuligheder, studenterrelaterede artikler og dev-rådgivning specielt skræddersyet til studerende. ganske enkelt Opret en konto for at få adgang til og nyde disse frynsegoder.

  8 bedste virtuelle terminaler til sikre betalinger fra enhver enhed

At være en del af big tech er en spændende udsigt, og Microsofts MLSA bringer denne spænding til dig på campus. Så hvis du er begejstret for Microsofts innovationer og teknologier, er dette noget for dig.

Som Microsoft Learn Student Ambassador hjælper du med at organisere programmer for at oplyse dine medstuderende om Microsofts teknologier. Ved at dele teknisk viden om produkter som Azure, Visual Studio og Windows, vil du samtidig udvikle dine offentlige talerfærdigheder og forbedre din viden.

Desuden hjælper du med at opbygge et teknologifællesskab på dit campus, hvor studerende kan dele teknologirelaterede bekymringer og finde mentorer. Dette ansvar kommer naturligvis med fordele og muligheder for, at du kan stige fra Alpha (begynder) til Guld (øverst). Nogle af disse frynsegoder inkluderer adgang til Windows Insider-program og andre særlige begivenheder og anerkendelse fra Microsoft for at booste din udviklerprofil.

Det er ingen hemmelighed, at fungerende GitHub-viden er afgørende for enhver udvikler. GitHub campus-eksperter arbejder sammen for at fremme viden om Git, GitHub, versionskontrol og open source-bidrag til studerende.

I modsætning til de tidligere fællesskaber med få krav, kræver dette program, at du aktivt bruger GitHub i mindst seks måneder. På den måde kan du sætte dig ind i ansøgningen og øge din evne til at vejlede medstuderende og besvare deres spørgsmål. Du kan også arrangere konkurrencer som hackathons og workshops for at øge deres påskønnelse af open source.

Selvfølgelig giver deltagelse i dette program dig adgang til andre GitHub-campuseksperter verden over, hvilket øger dine chancer for at skabe globale forbindelser. For at være berettiget skal du dog få GitHub Student Developer Pack og gennemgå en 6-ugers træningsperiode.

  Sådan får du mest ud af komplikationer på dit Apple Watch

Har du nogensinde undret dig over Amazon Web Services eller AWS? Amazon etablerede for nylig AWS Cloud Clubs for at uddanne studerende om deres webtjenester. Disse klubber vokser eksponentielt dagligt og kan prale af over 8.000 medlemmer i 19 lande verden over.

At være medlem involverer afholdelse af arrangementer, udbredelse af kendskab til AWS og brainstorming af løsninger, der forbedrer lokale virksomheder, der bruger AWS-teknologi. I mellemtiden kan klubkaptajner vise deres artikler på fællesskabets blog og derved arbejde på deres tekniske skrivefærdigheder. Derudover bliver de belønnet med frynsegoder som AWS-certificeringseksamenkuponer og CV-anmeldelser.

AWS leverer også AWS Student Hub, hvor du kan få adgang til workshops, tutorials og tekniske blogartikler som studerende. Endelig vil du, ligesom andre internationale campusambassadørprogrammer, give dig et solidt netværk med gode netværkstips og aktiv deltagelse.

Bliv en bedre udvikler med Studentersamfund

At starte sin udviklingsrejse som studerende kan byde på mange udfordringer og er en svær vej at tage alene. Men ved at deltage i fællesskaber kan du få indsigt i nogle af disse udfordringer og lære, hvordan du hurtigt tackler dem fra dine jævnaldrende. På rekordtid kan du lære, vokse og maksimere dit programmeringspotentiale i elevfællesskaber.

Desuden kan disse fællesskaber forbedre din diversificering af færdigheder, når du arbejder på projekter med teams og lærer af fælles indsigt. I sidste ende vil du være dygtig som udvikler og forberedt på massive karrieremuligheder fra velrenommerede arbejdsgivere.