6 grunde til, hvorfor et Kindle Unlimited-abonnement er det værd

En e-læser kan hurtigt blive uundværlig for alle, der holder meget af at læse. Det er fantastisk, når du er ude at rejse og gerne vil undgå at slæbe med bøger; det er let at læse om natten; der er utallige fordele ved at have en e-læser. Men gælder det samme for at opretholde et Kindle Unlimited-abonnement for nævnte e-læser?

Berettiger fordelene ved et Kindle Unlimited-medlemskab de månedlige omkostninger? Tilbyder abonnementet nok til at være prisen værd? Er det værd at tilmelde sig et Kindle Unlimited-medlemskab? Ja, det vil jeg sige, og her er nogle grunde til hvorfor.

Hvad er Kindle Unlimited?

Kindle Unlimited er en tjeneste, der giver dig mulighed for at låne forskellige digitale læsematerialer – magasiner, e-bøger, lydbøger. Der er visse begrænsninger på vores lånemuligheder, men der er ingen forfaldsdatoer at overholde. Du kan tænke på Kindle Unlimited som et digitalt bibliotek.

For den månedlige pris på $9,99 kan du låne og beholde op til 20 titler ad gangen. Når du er færdig med at læse noget, kan du returnere det til Kindle Unlimited og låne mere. Den digitale bogabonnementstjeneste giver dig adgang til millioner af titler.

  Sådan renser du dine Xbox-controllere

For at nyde Kindle Unlimited behøver du ikke at have en Kindle-enhed, men du har brug for den gratis Kindle-app. Kindle-appen skal installeres på den enhed, du vælger for at nyde medlemskabet på. Du kan bruge abonnementet og læse på din telefon, tablet og pc.

Og hvis du vælger en Kindle-enhed frem for Kindle-appen, kan du gennemse lige så mange Kindle Unlimited-titler, som du ønsker, vælge dem, du vil downloade eller læse nu, og fortsætte, indtil du er færdig med dem og gå videre til den næste. Det er ret ligetil.

Men er Kindle Unlimited det værd?

Hvis du kan lide at dedikere tid til at læse, kan et Kindle Unlimited-abonnement være perfekt for dig. Der er utallige fordele at drage fordel af medlemskabet, hvis du beslutter dig for at betale prisen. Lad os gennemgå nogle af dem.

1. Kindle ubegrænsede gratis prøveversioner

Som med mange abonnementer, der er tilgængelige i dag, tilbyder Kindle Unlimited en gratis prøveperiode. Du kan tilmelde dig tjenesten og nyde en 30-dages gratis prøveperiode. Når det slutter, begynder du at blive opkrævet. Der er dog også mange tilbud, du kan få glæde af, hvis du holder øje.

For eksempel, hvis du overvejer at købe en ny Kindle eReader, tilbyder Amazon fire måneders Kindle Unlimited gratis for at følge med. Eller, ofte, vil du se tilbud som at få to måneder til prisen for én og så videre. Hold øjnene åbne for Kindle Unlimited-tilbuddene, og du kan drage fordel af medlemskabet uden at bruge fuld pris på det.

  3 nemme måder at åbne JAR-filer på

2. Du kan annullere og forny dit Kindle-ubegrænsede abonnement når som helst

Du kan til enhver tid annullere dit Kindle Unlimited-medlemskab. Hvis du for eksempel lige har afsluttet din gratis prøveperiode, kan du opsige abonnementet, før betalingen skal igennem. Du kan frit annullere og forny dit abonnement baseret på de tilbudte tilbud eller din tidsplan og humør.

Hvis du ved, at du ikke kommer til at læse meget i travle tider eller oplever en læsepause, kan du tage en pause og spare nogle penge. Så abonner igen, når du ved, at du kan få det fulde udbytte af Kindle Unlimited. Der er ingen grænser for, hvor mange gange du kan annullere og forny.

3. Kindle Ubegrænset tilbud mere end bøger

Med Kindle Unlimited får du selvfølgelig adgang til mange, mange e-bøger. Men der er også magasiner, du kan nyde. Og hvis du tror, ​​at det at lytte til lydbøger tæller som læsning, så finder du også tonsvis af titler, som du kan lytte til i Amazons store bibliotek. Uanset hvad dit foretrukne medium til at forbruge en titel er, kan du finde det med Kindle Unlimited.

4. Kindle Unlimited-kataloget er enormt

Kindle Unlimited digitale bibliotek er imponerende. Du kan finde titler fra enhver genre under solen, så selvom du overvejer din interesseniche, vil du sandsynligvis stadig finde noget at nyde. Der er i øjeblikket omkring fire millioner titler tilgængelige, hvis du abonnerer på tjenesten. Så det er en leg at vælge din næste læsning.

  Hvordan annullerer jeg Starz-abonnement på Amazon

Hvis du nyder tjenesten fra en Kindle-enhed som mig, kan du se alle de anbefalinger, du får på din Kindle-hjemmeside, for fremtidige titler at vælge imellem.

Der er en Kindle Unlimited baseret på din læsesektion, Kindle Unlimited-anbefalinger, bøger du måske kan lide i Kindle Unlimited, Ny og bemærkelsesværdig i Kindle Unlimited; forslagene synes uendelige. Du løber sandsynligvis ikke tør for ideer til, hvad du skal læse næste gang.

6. Kindle Unlimited lader dig hamstre bøger

Hvis du læser baseret på dit humør, har Kindle Unlimited din ryg. Mens nogle læsere foretrækker at afslutte en bog, når de først er startet på den, og kun holde deres fokus på den læsning, nyder andre at skifte mellem et par stykker på samme tid. Uanset hvad du foretrækker, lader Kindle Unlimited dig vælge.

Du kan lagre op til 20 titler ad gangen. Så, når du når denne grænse, kan du først få en titel, når du har returneret en titel.

Vil du få mest muligt ud af dit Kindle Unlimited-medlemskab?

At få en e-læser kan være en investering, afhængigt af hvilket mærke og hvilke specifikationer du vælger, så det kan virke for meget at tilføje et månedligt abonnement på et digitalt bibliotek. Men hvis du har råd til prisen, er det fordelene værd.

Med tjenester som Kindle Unlimited, uanset om du skal få det eller ej, kommer det altid ned på det samme spørgsmål: Vil du bruge tjenesten nok til at få noget for pengene?

Hvis du er en afslappet læser, er det ekstra månedlige abonnement sandsynligvis ikke det værd. Det kan blive billigere at betale for de titler, du er interesseret i, fra sag til sag. Men hvis du er en ivrig læser, så få abonnementet. Chancerne er, at du vil bruge og nyde det.