6 grunde til, at du ikke bør bruge medium

Medium er en gratis bloggingplatform, hvor folk kan skrive om alt, der interesserer dem, dele deres meninger eller ekspertise og få forbindelse til andre forfattere. Det er en af ​​de mest populære blogplatforme for pro- og amatørforfattere.

DAGENS MUO-VIDEO

RUL FOR AT FORTSÆTTE MED INDHOLD

Mens Medium har flere positive sider, såsom dets brugervenlighed og partnerprogram, der gør det muligt for forfattere at tjene på deres historier, betyder det ikke, at platformen er uden sine ulemper. Her er et par grunde til, at du måske genovervejer at bruge Medium.

1. Det er svært at blive bemærket

Du har tilmeldt dig Medium og er klar til at sætte dit præg på platformen og få følger ved at udgive velskrevne, engagerende indlæg. Når alt kommer til alt, hvor svært kan det være? Sandheden er, at det er hårdt.

Det handler ikke nødvendigvis om, at du mangler talent som forfatter. Du kan skrive gode indlæg konsekvent og aldrig blive populær på Medium. Det er fordi, i modsætning til med en personlig blog, er du blot en af ​​mange skribenter på platformen.

  40 sjove ting du kan spørge Siri

Du er oppe imod andre forfattere, der er lige så gode og i mange tilfælde mere etablerede. Dette betyder dog ikke, at du ikke kan opnå succes. Det betyder bare, at du skal være hårdtarbejdende, konsekvent og tålmodig over tid for at skille dig ud på Medium.

2. Masser af indhold er gemt bag en betalingsmur

Medium har en medlemsfunktion, hvor forfattere og læsere kan betale et månedligt $5-abonnement for at nyde privilegier som ubegrænset adgang til historier, ingen annoncer og offline læsning.

Denne funktion er fantastisk, fordi det er en måde at støtte forfattere på, men ulempen er, at de fleste historier på platformen i de senere år er blevet kun for medlemmer. Så hvis du ikke er et medium medlem, kan du se minimum tre historier gratis hver måned.

Da mange af de bedste Medium-historier er bag en betalingsmur, nyder du måske ikke at bruge platformen uden et abonnement. Nogle mennesker har råd til at betale, men dem, der ikke kan gå glip af mange gode historier.

3. Det er svært at rangere på søgemaskiner

Medium har en høj domæneautoritet, så der er et stort potentiale for historier på platformen til at rangere højt på søgemaskiner. Problemet er, at det ikke er let at rangere højt til at begynde med, især hvis du er nybegynderforfatter.

  Sådan sletter du Upwork-konto

Medium understøtter ikke plugins, så du kan ikke bruge plugins til at forbedre dit websteds SEO. Af denne grund er blogplatforme, der understøtter plugins, meget bedre, hvis du forsøger at rangere på søgemaskiner.

For eksempel har WordPress flere effektive SEO-plugins, som Yoast SEO, der gør det nemmere at booste din blogs SEO-placering.

4. Der er begrænset tilpasning

Et af de mindst sjove aspekter ved Medium er dets begrænsede tilpasningsmuligheder. På den ene side er dette godt, fordi det giver folk mulighed for at skrive uden at blive hængende med ting som at vælge et tema.

Men hvad nu hvis du vil tilpasse din Medium-blog til at afspejle dit brand? Svaret er, at det kan du ikke. Der er ingen temaer eller plugins, og du kan ikke bruge webstedsredigering til at ændre dele af din blog. Du kan foretage grundlæggende ændringer af din Medium-profil, som at tilpasse overskriften, men det er det hele.

5. Mellemstore indlæg kan højst have fem emner

Af en eller anden grund tillader Medium dig kun at tilføje maksimalt fem emner – dens version af tags – pr. historie. Emner fortæller læserne, hvad din historie handler om, og gør dit indhold søgbart.

  Hvorfor opkræver streamingtjenester ekstra for HD og 4K?

Hvis du bruger Gaming som et af emnerne for en historie om spil, kan folk finde den historie ved at søge efter emnet Gaming.

Mediums grænse på fem emner er frustrerende, fordi den reducerer antallet af emner, dine historier falder ind under. Det er muligt at skrive historier, der falder ind under flere kategorier, men emnegrænsen tvinger dig til kun at bruge nogle få.

6. Du kan ikke kontrollere medium

I slutningen af ​​dagen er du prisgivet Medium. Tænk på det som en markedsplads, hvor du sælger dine varer. Du kan sætte en bod op, men du ejer ikke stedet.

Du kan ikke kontrollere Medium, ligesom du kan en personlig blog. Når Medium ændrer sine politikker, kan du ikke gøre noget ved det. Hvis du for eksempel ikke kan lide eller ikke kan få adgang til Mediums medlemskabs- eller partnerprogram, er der ikke noget, du kan gøre ved det.

Og hvis Medium skulle lukke ned, ville du miste dit publikum, mange års historier og de fællesskaber, du er medlem af. Så for at undgå at være i Medium og for at have kontrol over dit indholdsstyringssystem, skal du vælge et alternativ som WordPress eller Blogger.

Overvej et alternativ til medium

Medium er en anstændig blogplatform, der er nem at bruge. Men i betragtning af den manglende tilpasning og det faktum, at du ikke kontrollerer platformen og dermed er prisgivet dens nåde, giver det mere mening at vælge en platform uden disse problemer, såsom WordPress, Blogger, Wix eller Squarespace.