5 bedste kulfiberpunge med RFID-blokerende teknologi (2021-udgaven)

Hvis du har surfet lige så meget på YouTube som vi har gjort det sidste år, vil du sandsynligvis være stødt på flere annoncer for Ridge Wallets, end du kan tælle. De RFID-blokerende tegnebøger ser bestemt ud til at være en del, men står de til hypen og markedsførings-blitz, der sælger dem?

I denne artikel vil vi se på Ridge tegnebog og nogle af de andre fede tegnebøger til fyre, der har spredt sig på online markedspladsen. Selvom der selvfølgelig ikke er noget galt med kvinder, der bruger disse tegnebøger, er målet demografiske her mænd, deraf titlen.

Hvad er en Carbon Wallet?

Men før vi gennemgår listen, er det værd at definere, hvad en carbon wallet er. Grundlæggende er en carbon-pung en letvægts-pung med et stærkt ydre, der ikke er modtagelig for det sædvanlige slid fra traditionelle punge. Derudover er det minimalistiske design og vægten ideel til den moderne mand, der leder efter noget slankt, robust og funktionelt.

Hvad er RFID-blokerende teknologi?

Enkelt sagt er der en form for elektronisk lommetyveri kaldet RFID-skimming. Potentielt kan tyve, der er i din nærhed, skumme dit kort uden at du ved det, og muligvis stjæle dine kontanter og endda din identitet!

Dataene for denne form for kriminalitet er i bedste fald spinkle, og nogle tekniske eksperter mener, at de slet ikke eksisterer; en undersøgelse foretaget af pymnts.com fastslog imidlertid, at kort-ikke-tilstede-svindel var fordoblet mellem 2012 og 2016 til 1,4 millioner kort alene i Storbritannien! Da kort med RFID-chips fortsætter med at stige for hver måned, synes vi, det er bedre at være sikker end undskyld i denne henseende.

Bedste Carbon tegnebøger til mænd

Det har vi gjort det hårde arbejde for at du kan afdække fem af de bedste kulfiber-punge, du kan købe på markedet i dag, og her er de!

  Sådan aktiverer du Google Assistant på din Chromebook

1. The Ridge Slim Minimalist

Her er den: den store far. Én RFID-blokerende carbon tegnebog til at styre dem alle. Det er i hvert fald sådan, deres ubarmhjertige markedsføring ville få dig til at tro. Men er hypen det værd? Deres markedsføring har helt sikkert været effektiv og har indsamlet mere end 6.400 anmeldelser alene i den amerikanske Amazon-butik, med en gennemsnitlig stjernebedømmelse på 4,7.

Før vi ser på, hvad du køber ind med The Ridge Slim Minimalist, lad os først se på prisskiltet. Denne særlige udgave af The Ridge starter dog ved $75, men en speciel “Burnt Titanium” farvevariant kan give dig over 100 $.

Men det kan ikke bare være markedsføring, vel? Nej, selvom en intensiv markedsføringskampagne på internettet kan takkes for tegnebogens popularitet, Ryggen er ikke kun et mærkenavn; faktisk har de en loyal tilhængerskare, der ofte roser virksomheden for dens kvalitet og brugervenlighed. Der er også to yderligere, men lige så vigtige aspekter, der skal behandles:

Der er livstidsgaranti på alle Ridge-punge. Det her er enormt. Nogle firmaer giver et par år som garanti, men det er noget andet at tilbyde livstidsgaranti for et produkt, der er lige så meget brugt, som en carbon-pung er. De vil reparere eventuelle ødelagte dele gratis. Dette alene er en tvingende grund til at investere i en, men der er også en anden komponent.

Fantastisk kundeservice

Ridges kundeservice har modtaget fantastiske anmeldelser, kendt for hurtige forsendelser af produkter samt lynhurtig kundeservice. Vi ved, at der ikke er noget, der giver dig lyst til at sætte et hul gennem gipsplader som elendig kundeservice, så vi er virkelig glade for at kunne rapportere dette aspekt.

Alt i alt tilbyder Ridge en robust mulighed i en række forskellige farver, der holder dig bogstaveligt talt hele livet. Vi kan virkelig godt lide den marineblå finish, men alle finish tilbyder deres egne unikke smag.

2. ARW Metal Money Clip tegnebog

ARW er eksperter i at få billige tegnebøger til at ligne banebrydende designerpunge. Denne RFID-blokerende tegnebog er slank, let og meget moderigtig. Faktisk er dette med kun 2,1 ounce en af ​​de letteste carbonfiber-punge på markedet.

  Sådan konfigurerer du forældrekontrol på iPhone

På trods af dets ultraslanke design er denne pung stadig i stand til at passe ind i 15 kreditkort. Selvfølgelig er vi ret sikre på, at du ikke kommer til at have 15 kreditkort (medmindre du er en svindler), men det er nok at sige, at du ikke vil have problemer med at opbevare alle dine bankkort, fitnesskort, gavekort, forretninger kort og ethvert andet kort i tegnebogsstørrelse, du overhovedet kan tænke dig.

3. Forged Carbon af Widely Quality

Lidt længere oppe i budgetområdet (men stadig stor værdi for pengene) er Smedet Carbon pung fra Widely Quality. Med hundredvis af vurderinger på mere end 4,5 stjerner i gennemsnit, synes Widely Quality at have fundet den perfekte balance mellem byggekvalitet og overkommelig pris.

Åh, men hvis du tænkte, at dette bare er endnu en pung uden noget, der adskiller sig selv fra pakken, ville du tage helt fejl!

Med tre forskellige slående designs til tre forskellige prisklasser, har denne RFID-blokerende tegnebog også en række funktioner, herunder:

Aftagelig pengeklip
En kontaktløs håndværktøjsnøgle, som kan bruges til at åbne døre uden at risikere at få fingrene i potentielt urene overflader
En dåseåbner
2-positionsnøgle
4-positions nøgle
lågåbner
sommerfugl skruenøgle
knivsæg
savklingeskruetrækker
knivsæg
standard skruetrækker
retningsnøgle
lineal
hul i snoren.

Det er næsten svært at tro, at alle disse funktioner kan indlejres i en så lille pung!

4. Savage Spartan Tactical Wallet

Nogle mennesker vil have underspillet minimalisme, og det er helt i orden, men nogle af os foretrækker en smule pizzazz med deres pengepung. Hvis du kan lide et stænk af farve i din tegnebog, kan du Savage Spartan Tactical Wallet vil gøre tricket.

Med et design af børstet metal er Savage Spartan Tactical Wallet bestemt et af de fedeste designs på denne liste. Fås i blå, sort eller rød, vi kan ikke undgå at blive slået af intensiteten og moderniteten af ​​den rubinrøde finish, der har kontrasterende sektioner af sort for et perfekt kontrastfarveskema.

Det er dog ikke kun udseende i denne tegnebogs favør. Faktisk kommer den med RFID-sikker teknologi af “militær kvalitet”, og dens konstruktion består af premium aluminium og 304 rustfrit stål, hvilket betyder, at tegnebogen ikke kun er beskyttet mod trådløse angreb, men også mod ridser og slag, du kan støde på i hverdagen.

  Hvad er kritiske advarsler på iPhone og iPad, og hvordan aktiverer jeg dem?

Måske bedst af alt er præsentationen. Den kommer med en luksuriøs gaveæske til det ekstra touch, hvilket gør det til en ideel gave til den specielle fyr i dit liv, uanset om det er en ven, kæreste, mand, far, søn eller ethvert andet mandligt forhold, du kunne tænke på, virkelig …

5. Slank Carbon Fiber pung til mænd

Nogle gange vil du bare have en pengepung til en rimelig pris, der ser pæn ud og ikke falder fra hinanden efter en uge. Hvis dette lyder som dig, så har vi det perfekte valg: den Slank Carbon Fiber pung til mænd.

Bygget af komponenter af høj kvalitet og med bifold-bevægelser, er dette tegnebogen at vælge, når du værdsætter robust pålidelighed over alt andet. Det bedste af det hele er, at du ikke behøver at åbne din sparegris for at få råd til denne lille skønhed. Plus, med kun 2,5 ounce, vil du næppe vide, at du har den i lommen!

Virksomheden bag tegnebogens produktion, NTIE, har også sat sine penge, hvor munden er, ved at tilbyde en to-årig tilfredshedsgaranti. I betragtning af at vi har set standardpunge til en højere pris falde fra hinanden på blot et par korte måneder, betyder denne garanti virkelig, at producenten har en høj grad af tillid til, at du vil nyde denne pungs praktiske funktion i de kommende år.

Hvis du er træt af at proppe store punge i bukselommer, er dine år med akavet pungplacering forbi takket være dette slanke stykke bearbejdet metal. Denne pung kommer også i en gaveæske, hvilket betyder, at den også vil være en god strømpe-indpakning til enhver fyr i dit liv, der har slæbt rundt på en tyk og slidt pung, som han har slæbt rundt på i de sidste 15 år.

Konklusion

Det er vigtigt at være på vagt over for virksomheder, der skærer ned i produktionsomkostningerne eller giver vildledende løfter. Gør dit hjemmearbejde … ikke bare læs positive anmeldelser; prøv i stedet at få et bredt udsnit af meninger for at hjælpe med at træffe en bedre beslutning.
Som Oprah engang sagde: “I sidste ende har du kun dit omdømme.” De fleste virksomheder (i det mindste gode) ved dette, og de vil gå den ekstra mil for at sikre, at deres kunder er 100% tilfredse.