47 bedste AI-tilknyttede programmer til at promovere og tjene penge

Et websted, en virksomhed eller en onlinebutik indgår i en markedsføringsaftale kendt som et affiliate program. Det betaler en kommission til et eksternt websted, en person eller en organisation kendt som en tilknyttet eller udgiver. Som et resultat genereres trafik og salg gennem anbefalinger oprettet af tilknyttede selskaber.

Både forhandlere og tilknyttede virksomheder kan tjene penge via affilierede programmer, da de giver virksomheder en chance for at nå ud til et større publikum. Desuden forbedrer det salgsmuligheder og tilbyder affilierede en måde at tjene penge på ved at reklamere for produkter eller tjenester, som de brænder for.

At arbejde med tilknyttede selskaber kan være en win-win situation for både handlende og associerede selskaber. I denne artikel vil vi diskutere, hvordan tilknyttede programmer fungerer, og kravene for at blive en ideel affiliate. Desuden vil vi repræsentere nogle af de bedste AI-tilknyttede programmer, der vil hjælpe dig med at promovere produkter og få mere overskud.

Sådan fungerer de fleste affiliate programmer

De grundlæggende processer involveret i de fleste affilierede programmers operationer er som følger:

Tilmelding til programmet: Når en affiliate tilmelder sig programmet, får de et særligt affilieret link eller kode. Koden kan bruges til at reklamere for forretningens varer og tjenester.

Promovering af produktet: Affiliate promoverer produktet ved hjælp af det specifikke affiliate link eller kode, som sælgeren leverer. Forfremmelsesmediet kunne være webstedet, bloggen, sociale medieplatforme og så videre.

Overvågning og sporing: Programmet holder styr på klik og køb foretaget via affiliates særlige link eller kode. Således kan handlende evaluere succesen for hver affiliate og effektiviteten af ​​programmet.

Betaling af tilknyttede selskaber: Tilknyttede selskaber betales en vis kommission for hvert salg eller konvertering, der sker som et resultat af et affiliatelink eller en kode. Kommissionssatsen kan variere afhængigt af den service, der annonceres for, og forretningen.

Generelt giver tilknyttede programmer et forhold mellem handlende og tilknyttede virksomheder, som er fordelagtigt for begge parter. Tilknyttede virksomheder kan tjene penge ved at markedsføre produkter, de har tillid til, mens forhandlere kan udvide deres kundebase og øge salget.

Generelle krav for at kvalificere sig som en potentiel affiliate

De overordnede forudsætninger for at blive en potentiel affiliate kan variere baseret på det særlige affiliate program. Følgende kriterier er dog typiske:

  • Partnere bør have en online tilstedeværelse gennem et websted, sociale medier og blog for at promovere produkter.
  • Skal have en relevant målgruppe eller fanbase, der matcher sælgerens målmarked og mål.
  • Bør have kvalitetsindhold på deres websted eller online platform, som besøgende vil fordøje med interesse.
  • Bør have en god mængde trafik på deres websted eller online platform, hvor affiliatelinket vil være effektivt.
  • Tilknyttede virksomheder bør være klar til at overholde affilieredes vilkår og betingelser for at skabe tillid og gennemsigtig kommunikation.

Nu vil vi udforske nogle af de bedste AI-tilknyttede programmer, der vil gøre dig i stand til at tjene en god mængde provision.

Scalenut

Scalenuts affiliate program kan maksimere dit indtjeningspotentiale gennem dets alt-i-én løsning. Det gør SEO og copywriting nemmere, hvilket forbedrer indholdsudvikling og marketingindsats. Affiliates vil få en tilbagevendende kommission på 30%-40% i en levetid efter tilmelding på denne platform.

Jasper

Jasper vil hjælpe dig med at promovere det trendy nye SaaS-værktøj og levere en unik metode til indholdsskabelse og tekstforfatning. Således kan dine følgere transformere deres indholdsproduktionsproces og skabe det fineste indhold. Når du tilmelder dig Jasper affiliate-programmet, kan du promovere et unikt tilbud til dit målmarked og få en levetid på 30 % tilbagevendende kommission.

Begreb

Notions affiliate-program giver folk mulighed for at tjene passiv indtjening ved at anbefale produktivitetsværktøjer til deres venner og følgere. Affiliates kan således tjene 50 % af de samlede henviste betalinger uden indtjeningslofter. Desuden tilbyder platformen yderligere fordele til tilknyttede virksomheder gennem Lighthouse-programmet og PartnerStack.

Billede

Pictory affilierede partnerprogram vil betale dig et rimeligt beløb for at anbefale det. Du kan tilmelde dig dette brancheførende affiliateprogram og få en tilbagevendende indkomst på op til 50 %. Desuden vil du modtage et gratis Forever Pictory Premium-medlemskab med en kontantbonus på $1000 blot for at henvise ægte kunder i dit fællesskab.

  Får din gamle router stadig sikkerhedsopdateringer?

Copy.ai

Copy.ai tilbyder en række kraftfulde marketingværktøjer, der kan deles gennem dets tilknyttede program. Som affiliate kan du dele links og få 45 % kommission på betalinger modtaget i løbet af de første 12 måneder. Desuden kan du ved at deltage i dette program hjælpe publikum med at få succes via kopi. Ais værktøjer og vækster deres forretning.

AdCreative.ai

AdCreative.ai er en populær reklameplatform, der tilbyder et affiliate program til sine brugere. Tilknyttede virksomheder kan drage fordel af dette program ved at annoncere for deres produkter og bringe kunder til platformen. Platformen tilbyder konkurrencedygtige kompensationssatser. Desuden giver det brugervenlige dashboard partnere mulighed for at holde styr på deres indtægter og kampagner.

Kafkai

Kafkais affiliate program er præcis, hvad du har brug for, hvis du vil tjene nogle ekstra penge som indholdsudvikler eller marketingmedarbejder. Ved at fortælle dit publikum om vores AI-drevne indholdsgenerator, kan du muligvis få livsvarige kommissioner på op til 50 %. Derfor vil du få tilbagevendende provisioner, så længe dine kunder fortsætter med at betale.

GetGenie

GetGenie er en AI-drevet virtuel assistent-tjeneste, der tilbyder et affiliate-program, hvor du kan tjene en 30% tilbagevendende kommission. Således kan du udvikle en passiv indtægtsstrøm med denne AI-hjælp til indhold og SEO i WordPress. Gennem hver rentabel henvisning, uanset medlemskabsplan eller pakke, kan du tjene op til $30 om måneden.

Headlime

Affiliate-programmet af Headlime tilbyder en kommission for at promovere deres produkter. Platformen kræver ikke, at ansøgere har en hjemmeside eller blog for at deltage i affiliateprogrammet. Hver ny bruger, der tilmelder sig via dit link, vil tjene dig 20 % i kommission. Desuden vil du fortsætte med at tjene 20 % på alle efterfølgende betalinger, de foretager.

Designs.Ai

Ved at tilmelde dig Designs.ai affiliate program kan du øge størrelsen af ​​fællesskabet af iværksættere, marketingfolk, virksomheder, freelancere og undervisere. Fra hver succesfuld henvisning kan du opnå overskud og udvide dit netværk med en indtjening på op til 25 % kommission. Som affilieret kan du promovere en række forskellige AI-drevne designværktøjer til at skabe logoer, mockups og mere.

Grammatisk

Grammarly tilbyder et affiliateprogram i topklasse, når det kommer til uddannelseskategorien. Toppræsterende tilknyttede selskaber kan drage fordel af dette programs særlige fordele, som omfatter incitamenter, højere betalinger og ekstraordinære tilbud. Derudover vil du få en større konverteringsrate på 20-30%, en aktiveringsbonus, præstationsincitamenter og meget mere.

Sømløs.Ai

Seamless.ai affiliate program tilbyder en generøs kommission på 40% på hver licens, der sælges via et henvisningslink. Tilknyttede selskaber har adgang til en række ressourcer, hvilket gør det nemmere for dem at begynde at generere penge med det samme. Desuden tilbyder programmet avancerede rapporteringsværktøjer, der lader affilierede designe karakteristiske koder og URL’er, der indsamler dybdeoplysninger og dashboards.

Smuk.ai

Beautiful.ai er gået videre fra sit affiliate program og er i øjeblikket mere tilbøjelig til at forbinde direkte med kunder. Hvis du kan give dine virksomhedsoplysninger og målgruppestørrelse, vil platformen samarbejde direkte med dig.

Shakespeare

Med Shakspeare AI copywriting-platformen kan du begynde at tjene et godt beløb ved at blive en affiliate. Med dette markedsledende affiliate program kan du få op til 40% fortjeneste på hvert køb foretaget af en bruger.

Desuden vil du få massiv support og ressourcer til at blomstre som et af de bedste affilierede programmer online. Således kan du producere engagerende indhold, der forbinder med dit publikum.

Syntese

Synthesia AI videogenereringsplatform gør dig i stand til at blive dens partner, hvor du kan etablere vækst. Du kan blive en teknologipartner, en servicepartner og en affilieret partner. Affiliateprogrammet tilbyder en kommission på 20 % på hver betaling af personlig plan, der foretages inden for de første 12 måneder.

Fylm.ai

Med Fylm.ai platformens affiliate program kan du tjene passive penge til din virksomhed ved at henvise kunder. Så du vil få et gebyr på 20 %, hver gang en kunde køber en Pro- eller Team-plan via dit henvisningslink. Derudover vil du få en 60-dages henvisningsperiode, høje konverteringsrater, rapportering i realtid, support i topklasse og mere for din succes.

Varmekasse

Warmbox er en e-mail-løsning, der tilbyder et attraktivt affiliate-program. Du kan få 30 % tilbagevendende kommission for hvert abonnement, du hjælper dem med at generere. Platformen giver dedikeret support til tilknyttede selskaber og partnere af enhver størrelse. For at promovere deres service vil du få premium-ressourcer og også være i stand til at spore og tjene penge

  Tag levende billeder med din iPhone og gem som GIF'er

Deepbrain AI

Ved at foreslå Deepbrain AI Studios’ videogenerator til dit publikum, kan du hurtigt tjene op til 30 % i kommission takket være deres affiliate program. De tilbyder et lokkende affiliate program med potentiale til at indbringe $10.000 hver måned. Som et resultat kan det give dig passive penge at drive besøgende via blogs, PR på sociale medier og produktpromovering.

Speedwrite

Ved at bruge Speedwrites affiliate program kan brugere tjene penge ved at promovere deres AI-skriveværktøj. det tilbyder en indtægtsandel på 30 % for hvert abonnement, der genereres via dets særlige affiliate-link. desuden har den kommissions- og salgsovervågning i realtid samt en 30-dages kiks levetid.

Speakai

Speakai tilbyder en af ​​de fineste transskriptions- og sproglige intelligensplatforme til sine brugere. Derfor kan du tjene en kommission på 25 % ved at tilmelde dig dets affiliate program gratis og fremvise dets tjenester. Med det får du også et 60-dages cookie-vindue til at konvertere dit publikum til kunder.

Neuroflash

Bliv medlem af Neuroflash affiliate netværket for at promovere dets magiske værktøj til oprettelse af indhold. Som et resultat kan du få en 35 % gentagen kommission for livet, inklusive en 60-dages kiks levetid. Du kan altid blive informeret og lære om denne platforms muligheder med dets brugervenlige dashboard.

Bit.ai

Bit.ai hjælper virksomheder med at skabe avancerede integrerede dokumenter, hvor teammedlemmer kan samarbejde. Affiliateprogrammet på denne platform giver dig mulighed for at tjene op til 25% kommission på hvert salg. Derfor kan du tilslutte dig dets affiliate netværk, kontrollere din lønseddel og overvåge dine affiliate aktiviteter.

På en gang

Enhver kan blive tilknyttet AtOnce-platformen og promovere dets seneste SAAS-værktøj. Det tilbyder en levetidsprovision på 30 % pr. salg i hele livet. Desuden kan du tilbyde en eksklusiv aftale på 100.000 bonuskreditter til dit publikum via affiliate-linket.

Writesonic

Writesonics affiliate program gør dig i stand til at skabe en tilbagevendende og opnåelig indkomststrøm. Det giver en livstidskommission på 30 %, når nogen køber en Writesonic-præmie via dit affiliate-link. Du vil promovere værdifulde AI-skrive- og billedgenereringsværktøjer og tjene uden nogen begrænsninger.

Gennemse AI

Tilmeld dig Browse AI Affiliate Program for at få en livstidsbelønning på 20 % for hver transaktion, der gennemføres af forbrugere, du anbefaler. Desuden kan du tilbyde 10 % rabat til dit publikum og øge din indkomst. Få en levetid og ubegrænset kommission, som starter fra $40 og går op til $1000 pr. måned.

Uanset hvad

Anyword er en af ​​de førende copywriting-platforme, der giver dig mulighed for at tjene kommission ved at vise sin kreativitet. Du kan vælge mellem to kommissionsplaner og tjene op til $1.149 for en enkelt konvertering. For hvert abonnement og fornyelse får du 40 % kommission og ekstra på årlige abonnementer.

Langt skud

Ved at tilmelde dig Longshots effektive affiliate-netværk, får du chancen for at tjene op til 60% livstidskommission. Således vil du få fordele gennem dette fantastiske SEO AI-indholdsskriveværktøj og få lukrative provisioner. Få 40 % for 20 tilmeldinger, 50 % for 21-50 tilmeldinger og 60 % for 50+ tilmeldinger.

Tekstcortex

Textcortex tilbyder en livstidskommission på 30 % gennem sit partnerskab eller affiliate program. Så du kan samarbejde med deres platform og promovere det mest efterspurgte AI-værktøj for at generere indhold med 70 % mindre indsats. Desuden kan du øge din årsindkomst ved at bruge 10 henvisninger.

Smartlead

Med Smartlead-tilknyttede program kan du få ekstra penge ved at dele den berømte AI-salgsteknologi og -værktøjer. Du kan nemt tjene en 15% tilbagevendende månedlig kommission ved at dele den via et affiliate-link. Du behøver ikke bekymre dig om at få kunder, da det allerede har kunder overalt.

Windsor.ai

Tjen kommission via abonnementskøb af windsor.ai gennem tilknyttede henvisninger. Det er et ideelt program for bloggere, bloggere, webmastere, digitale marketingfolk, foredragsholdere, bureaumarketingfolk, undervisere og mere. Du får en tilbagevendende kommission på 20 %, tidlige opdateringer om de seneste produktlanceringer, salgsfremmende rettigheder og en fantastisk månedlig indkomst.

Ildfluer.ai

Fireflies tilknyttede program er tilpasset til gavn for dets partnere og tilknyttede virksomheder. Hvis du har en stærk forretningstilstedeværelse, kan du nemt drage fordel via tilbagevendende provisioner og målopfyldelse. Desuden giver multi-tier affiliate-programmet dig en forskellig mængde overskud fra forskellige niveauer.

Trinka

Trinka giver dig muligheden for at deltage i dets affiliate program og tjene stort. Det betalte abonnement giver dig 25 % kommission. Det har også en fantastisk konverteringsrate, enhedssporing, et 90-dages cookie-vindue, en early bird-belønning og fantastisk affiliate support.

  Hvordan Microsoft er ved at gøre Google Chrome endnu bedre

Shopia

Shopia tilbyder et ekspanderende netværk af tilknyttede selskaber for at promovere sin hurtigst voksende AI-skriveplatform. Få en tilbagevendende kommission på 30 % levetid ved at dele Shopia via affiliate links med dit publikum. Dit publikum vil også modtage 20 % rabat på alle premium-abonnementer.

Hypotenuse

Hypotenuse tilbyder et affiliate program, der giver dig mulighed for at tjene kommission og hjælper også publikum med at skabe kvalitetsindhold. Tilknyttede selskaber kan tjene 30 % i kommission for livet ved at dele deres service via tilknyttede links.

Murf.AI

At blive medlem af Murfs affilierede netværk vil gøre dig i stand til at tjene en 20 % tilbagevendende kommission i 24 måneder på hver klient.

Murf-platformen giver en nem metode til at skabe voiceovers samt generere profit. Desuden vil du få fuld affiliate support, da der er nok ressourcer og vejledninger til rådighed.

Podcastle

Podcastle affiliate program tilbyder smuk affiliate indtægt for at henvise deres AI-baserede lyd- og videoværktøjer. Du kan nemt spore dine henvisninger og konverteringsrater og få adgang til deres premium-værktøjer. Der er ingen særlige krav for at deltage i deres affiliate program

Lalal.AI

Lalal.AI tilbyder et affiliate-program for at tjene penge gennem sin næste generations dampsplittende teknologi. Så hvert køb vil give dig en indtægt på 30 % som en kommission. Alle betalinger spores via affiliate links og cookies.

Dybe kunsteffekter

Deep Art Effects er en succesrig videoredigeringsplatform, der bruger AI og deep learning. Det giver et valg mellem to attraktive tilknyttede programmer. Engangskommissionen inkluderer en henvisningsperiode på 120 dage og en kommission på 25 % ved hvert salg. På den anden side kommer en livsvarig kommission med 10 % kommission på salg og genabonnement og den samme henvisningsperiode.

Fliki

Fliki affiliate program er gratis at deltage, og du behøver ikke noget abonnement eller betalt konto for at være medlem. Ved at henvise 25 betalende brugere vil du få $250, 50 betalende brugere vil få $500, og 100 betalende brugere vil få $1000 ud over kommission.

Acobot

Acobot.ai-platformen vil betale dig en 50% livstidskommission for at bringe kunder ind og få dem til at betale kunder. Det tilbyder et 90-dages cookie-vindue, og du vil modtage betalinger for hvert enkelt køb foretaget via din henvisning.

Mentum

Mentum.ai tilbyder en fantastisk mulighed for virksomheder til at tjene provision ved at promovere en række værktøjer til virksomhedsvækst. Som affiliate kan du tjene 70 % tilbagevendende provision på alle Mentum.ai-salg. Desuden vil du tjene livstidskommission på dit eksisterende og fremtidige salg.

CrawlQ.AI

CrawlQ.ai, indholdsautomatiseringsværktøjet, tilbyder et affiliate program til dem, der kan bringe trafik og konvertere dem. Efter at have tilmeldt dig som affiliate, kan du drage fordel af hver succesfuld henvisning og opmuntre andre til platformen. Det tilbyder en tilbagevendende kommission på 30 % indtil det første år af abonnementssalget.

LinkWhisper

Med LinkWhisper affiliate program kan du tjene op til 30% for hver betaling og abonnementsfornyelse. Det giver detaljerede rapporter om tilknyttede indtjening, som visuelt repræsenterer dine ventende og betalte provisioner. Desuden kan du hurtigt gennemgå alle henvisningsaktiviteterne og også generere tilpassede tilknyttede webadresser.

Beskriv

Ved at blive Descripts affiliate partner kan du tjene penge ved at promovere deres robuste redigeringsværktøjer.

Descript-programmet er nemt og gratis at deltage i, hvor du kan tjene 15 % tilbagevendende kommission for hver eneste pro-abonnent. Du kan oprette og dele et særligt affiliatelink og poste det på dine foretrukne kanaler, såsom YouTube, Instagram og mere.

AI kunstbutik

AI Art Shop har indgået et samarbejde med GoAffPro, som tilbyder et affiliate-program, hvor du kan tjene 15% i kommission som en affiliate. Derudover får du en 5% rabatkupon på produkterne på denne platform, som du kan dele med dit affiliate-link. Desuden kan du bruge det avancerede dashboard til at overvåge din præstation, henvisnings-URL og udbetalinger.

StoryLab.ai

StoryLab.ai en marketing kopi generators affiliate program, tilbyder en 20% levetid tilbagevendende kommission. Den kommer også med 90 dages cookiesporing, en udbetalingstærskel på $25, en enorm kundebase og en konverteringsrate.

Outranking

Med Outranking kan du promovere platformen via dens affiliate-link og tjene penge som en professionel. Du kan få en tilbagevendende kommission på 25 % ved at dele dit affiliatelink gennem aktive kunder. Plus, køb foretaget via affiliate links er gyldige i 60 dage.

Konklusion

Vores omfattende liste omfatter en bred vifte af platforme, der tilbyder AI-drevne værktøjer til en række forskellige industrier. Derfor kan du tilmelde dig som affiliate, promovere og tjene penge gennem brancherne såsom marketing, skrivning, design og meget mere.

Kravene og kommissionsstrukturerne kan dog variere på forskellige platforme. Derfor anbefaler vi, at du forstår vilkårene og betingelserne grundigt, før du tilmelder dig og promoverer produkterne.

Du kan også udforske de bedste affilierede netværk for at deltage og tjene penge.