4 mordmysteriespil at prøve

Casual gaming kommer i mange forskellige former. Nogle mennesker spiller spil på deres telefoner og tablets, andre spiller på konsoller, og atter andre spiller simple browserbaserede spil. I nogle tilfælde bliver populære brætspil forvandlet til onlinespil, som brugerne kan lide at spille.

Clue-lignende spil online

Bedste Clue-lignende online spil

Clue er et mordgåde brætspil. Det kan virke kompliceret at spille, når du først giver det en chance, men det er ret simpelt og sjovt. Spillet har mange bevægelige brikker. Hvis du leder efter onlinespil, der ligner Clue, så prøv følgende.

Bemærk: Clue er et registreret varemærke. Du vil finde spil, der ligner Clue, men ikke en nøjagtig kopi af det.

1. Officiel ledetråd på Steam

Det Det officielle Clue-spil er tilgængeligt på Steam. Det er ikke det samme som at spille spillet i din browser, men Steam-versionen er en trofast tilpasning af spillet.

Spillet er ikke gratis. Den er i øjeblikket tilgængelig for $16,36 efter 10 % rabat. Hvis du vil spille med venner, bliver de også nødt til at købe spillet på Steam (eller en af ​​de andre understøttede platforme).

Du kan også finde tilfældige spillere online at spille med.

2. New York Mysteries: The Lantern of Souls

New York Mysteries: The Lantern of Souls er tilgængelig på Steam. Det er et mordmysteriespil, men det spiller ikke som et brætspil. I stedet er det beregnet til enkeltspillere. Du udforsker forskellige steder og finder spor for at finde ud af, hvem morderen er.

Dette spil er et kapitel i en serie af lignende spil. New York Mysteries: The Lantern of Souls koster $7.

3. Danse Macabre: Crimson Cabaret

Danse Macabre: Crimson Cabaret er en samling af mordmysteriespil på Steam. Spillet tilbyder gameplay, der er noget tættere på et brætspils. Du skal udforske Paris, samle spor og prøve ikke at blive myrdet selv. Spillet koster $5,49.

4. Forbrydelseshemmeligheder: Crimson Lily

Crime Secrets: Crimson Lily er tilgængelig på Steam og det er en kombination af mordgåde og skjulte objekter. Du vil opdage, at spillet er noget tæt på et brætspil, men ikke en kopi af Clue, da der ikke er nogen kort involveret. Det er single player og koster $9,99. Hvis prisen virker stejl, er det værd at nævne, at spillet har en god vurdering.

Konklusion

Murder mystery spil er nogle af de ældre genre inden for gaming. Brætspil spilles måske ikke så meget, som de plejede, da der nu er bedre platforme til spil, men genren forbliver populær. Du vil opdage, at der er masser af andre mordmysterier og fundne objektspil på Steam. Gå gennem kataloget og denne liste, og du vil helt sikkert finde noget sjovt at spille.