18 Killing Floor 2 Hosting-servere til episke kampe og boss-møder

Killing Floor 2 er det perfekte spil for alle, der nyder over-the-top zombie-blodbade og hurtig FPS-action.

I spillet bekæmper du i bund og grund slyngelstater militærkloner, der var beregnet til at tjene som soldater, men som til sidst blev zombie-lignende mordere på grund af en videnskabsmands indgriben. Spillet tager dig til forskellige europæiske steder, hvor du skal bekæmpe forskellige zombiebølger eller ‘Zeds’.

Spillet bliver hårdere for hver mission, der går, og nyere varianter af Zeds kommer ind i billedet.

Killing Floor 2 (KF2) er indbegrebet af denne genre og har vundet verdensomspændende popularitet. Killing Floor 2’s multiplayer-karakter på tværs af platforme har naturligvis givet anledning til brugerdefinerede serverbehov. Det er derfor, vi har samlet nogle af de bedste Killing Floor 2-servere nedenfor.

Fordele ved at hoste en server til Killing Floor 2

Selvom spillet er sjovt, når det spilles alene, mærker du virkelig zombievanviddet, når du spiller det sammen med venner eller familie. Det er primært, når hosting af en server til Killing Floor 2 kommer i spil. At være vært for en server indeholder dog langt flere fordele end blot dette, herunder:

 • Spillere får fuld kontrol over reglerne, indstillinger og andre processer
 • Spillets ydeevne øges mangfoldigt
 • Spillere kan tilpasse spillet i vid udstrækning ved hjælp af alsidige mods
 • At være vært for en tilpasset Killing Floor 2-server er langt mere overkommelig end at leje plads fra en spiltjenesteudbyder
 • Spillere kan konfigurere en privat server, hvor kun deres venner kan deltage

Serverkrav til hosting af Killing Floor 2

Inden vi begynder at navngive de bedste Killing Floor 2-hostingservere, lad os se minimumsserverkravene til spillet. Selvom du vil spille KF2 med lav grafik, skal din computer have følgende:

 • Processor: Core 2 Duo E8200 2,66GHz / Phenom II X2 545
 • Hukommelse: 3 GB RAM
 • Grafik: GeForce GTS 250 / Radeon HD 4830
 • DirectX: Version 10
 • Netværk: Bredbåndsinternetforbindelse
 • Lagerplads: 80 GB ledig plads

Mens du opfylder ovenstående krav, vil lade dig køre Killing Floor 2 i lave grafikindstillinger, understøtter den ikke noget hardware. Det er derfor, du skal bruge nedenstående konfiguration for at være vært for KF2-serveren uden problemer:

 • Processor: Core 2 Quad Q9550 2,83GHz / Phenom II X4 955
 • Hukommelse: 4 GB RAM
 • Grafik: GeForce GTX 560 / Radeon HD 6950
 • DirectX: Version 11
 • Netværk: Bredbåndsinternetforbindelse
 • Lagerplads: 100 GB ledig plads

Lad os nu liste nogle af de bedste KF2-serverhostingudbydere:

Nodecraft

Nodecraft lader dig opsætte din brugerdefinerede Killing Floor 2-server øjeblikkeligt uden at pålægge nogen grænser. Det giver cloud backup, så dine fremskridt forbliver intakte.

Nodecrafts højtydende serverhosting sikrer ingen forsinkelse, mens du spiller, og du får en jævn spiloplevelse.

Nodecraft bringer en lukrativ funktion på bordet med en automatisk cloud backup-facilitet og pålidelig hardware. Opsætningsprocessen er også øjeblikkelig, hvilket gør det nemmere at installere for nybegyndere.

Til din info er hele Nodecrafts infrastruktur Linux-baseret. Så sikkerheden, ydeevnen og stabiliteten er i top. Derudover tilbyder den DDoS-beskyttelse som et ekstra lag af sikkerhed. I øjeblikket starter Nodecrafts priser ved 9,98 USD/måned.

Nitrado

Nitrados Killing Floor 2-servere er nemme at administrere, yderst pålidelige og fleksible. Du kan nemt installere mods, ændre runtime, opgradere/nedgradere din server efter behag og så videre.

Det tager de korteste internetruter for at tilbyde dig de lavest mulige pings. Derudover sikkerhedskopierer det dine spilfremskridt regelmæssigt og giver DDoS-beskyttelse for at give dig en sikker og sikker spiloplevelse.

Du kan også nemt installere mods på serveren uden meget besvær. Desuden lader Nitrado dig nemt dele serveradgang og tilladelser med flere administratorer.

I øjeblikket starter prisen ved kun 1,69 USD (4 slots/3 dage).

4 Netspillere

4Netplayers leverer højkvalitets, DDoS-beskyttede, nemme at konfigurere Killing Floor 2-servere til spillere over hele verden. Deres cloud-spilserver gemmer mere end 120 spil og mods, og nye spil tilføjes jævnligt.

Alle opdateringer installeres automatisk, så snart de er tilgængelige. 4Netplayers gør også installation af mods til en cakewalk. Hvis et spil understøtter en bestemt mod, vil indtastning af Steamworkshop-id’et få serveren til at automatisk installere denne mod.

Dens pris starter ved 12,89 USD (10 slots/1 måned med delt IP og uden branding).

GTXGaming

GTXGaming leverer yderst pålidelige, førsteklasses og DDoS-beskyttede KF2-servere med øjeblikkelig konfiguration.

Det er en af ​​de største hostingplatforme til Killing Floor 2-servere. Dens hardware på virksomhedsniveau, ingen hukommelsesbegrænsninger, brugerdefineret kontrolpanel, auto-backups, forsinkelsesfri spil osv., tager din Killing Floor 2-oplevelse til nyere højder.

Serverne hos GTXGaming er ikke hardwarebegrænsede, hvilket i bund og grund betyder, at dine plugins ikke vil påvirke ydeevnen af ​​dine servere. Desuden er deres kontrolpanel langt det bedste, vi kunne få fat i på markedet for spilserverhosting. I øjeblikket starter dens pris ved 6,20 USD/måned (6 slots).

AleForge

AleForges Killing Floor 2-servere er ideelle til spillere, der ønsker cross-play-support, mod-support, en 99,9 % oppetidsgaranti, hardware på virksomhedsniveau, DDoS-beskyttelse og mere til en overkommelig pris.

Interessant nok bruger AleForge Dwarven Tunneling til at booste din spiloplevelse. Desuden kan du nemt installere Steam Workshop-mods på serveren med lethed. Du kan også oprette en brugerdefineret URL og invitere dem til at spille sammen fra både konsoller og pc, takket være cross-play-understøttelsen.

AleForge har to typer planer – Standard og Premium (bedre hardware og netværksydelse) – startende ved henholdsvis 2,99 USD og 5,99 USD.

VeryGames

VeryGames tilbyder KF2-servere til spillere med automatiske opdateringer, et officielt KF2-panel, FTP-adgang, Steam-understøttelse og så videre.

Desuden giver det dig mulighed for at planlægge opgaver og bruge sekundære konti for at øge din bekvemmelighed. Derudover tilbyder den DDoS-beskyttelse for at give dig en sikker, bekymringsfri Killing Floor 2-spiloplevelse. Desuden kan du vælge serverplaceringer og servere med lavere latenstid og bedre oppetid.

VeryGames’ priser starter ved 9,34 USD (1 måned/1server/6 slots) og 13,82 USD (1 måned/1server/6 slots) for henholdsvis KF2 VQS- og KF2 VXP-servere. Du kan nyde massive rabatter (op til 21 %) på serverpriser, hvis du køber servere i bulkmængder, for lange varigheder eller begge dele.

Akliz

Med Akliz bliver det nemt at få tilpassede servere til Killing Floor 2. Det tilbyder højkvalitets, overkommelige KF2-servere, der bruger sikre netværk og hardware.

Akliz har et kraftfuldt kontrolpanel, understøttelse af flere servere og mod, ingen spillerbegrænsninger, processorer med høj clockhastighed osv., for at forbedre dit spil.

På nuværende tidspunkt tilbyder Akliz forskellige betalte planer, der starter ved 10 USD/måned. Kredit, hvor forfaldent, Akliz tilbyder langt det største antal planer med forskellige specifikationer, der sikrer, at du altid finder en plan, der passer til dit budget og opfylder dine krav.

Elite spilservere

Elite Game Servers giver lette at installere, lyshurtige KF2-servere, der er udstyret med topkvalitets DDoS-beskyttelse.

Serverne sikrer lav latency, så du får forsinkelsesfrie gaming-sessioner hver gang. Serverne kan også ændres. Det betyder, at du kan uploade brugerdefinerede baner og biler for at berige din KF2-oplevelse.

I øjeblikket starter Elite Game Servers priser ved 7,62 USD/måned for 12 slots.

Strømline servere

Streamline Servers Killing Floor 2-servere tilbyder øjeblikkelig installation, lave ping, kontrolpaneler og mere, hvilket gør det til et godt valg for alle KF2-entusiaster.

Det sørger for, at spillere får fuldstændig kontrol over servere. Den tilbyder også installation med et enkelt klik for enhver tilføjelse fra dens Mod Manager, hvilket gør servermodding til en ubesværet proces.

Streamline serveres priser starter ved 11,95 USD/server for 6-12 spillere slots.

Overlevelsesservere

Survival-servere tilbyder DDoS-beskyttede Killing Floor 2-servere, der kan implementeres med det samme. Alle serverne kommer med et internt kontrolpanel, så du kan konfigurere og tilpasse dem. Det lader dig også installere alle mods, du kan lide, med et enkelt klik.

Desværre, som nu, specificerer Survival Servers ikke prisen for sine KF2-servere.

LAV.MS

Hvis lav-latency, forsinkelsesfrie servere er din prioritet, kunne LOW.MS være dit ideelle valg. Dens servere tilbyder øjeblikkelig opsætning, DDoS-beskyttelse, en 99,9% oppetidsgaranti og mere for at sikre en kvalitetsspilsession.

Alle dens servere er NVME-drevne og bruger de hurtigste CPU’er, hvilket gør LOW.MS til en kraftfuld KF2-serverhostingudbyder.

LOW.MS tilbyder sin højtydende hosting fra 10,10 USD/måned.

PingPerfect

PingPerfect giver spillere mulighed for at få øjeblikkelige KF2-servere med et komplet backup-system. Den leveres med gratis webhosting og debranding, et brugervenligt spilpanel, DDoS-beskyttelse, FTP/Fil Browser-adgang, virksomhedshardware osv., der giver en solid spiloplevelse.

PingPerfects priser starter ved 9,49 USD USD/server.

1GServerHost

1GServerHost tilbyder øjeblikkeligt konfigurerbare, DDoS-beskyttede, enterprise-hardware KF2-servere med sikkerhedskopiering hver time. Desuden kan du nemt installere alle understøttede mods for at løfte dit spil.

Andre fede funktioner inkluderer ubegrænsede spillere, et brugerdefineret kontrolpanel, Steam-understøttelse, automatiske opdateringer, automatiske genstarter og mere. På nuværende tidspunkt starter 1GServerHosts prissætning ved 20 USD/måned.

Gaming Deluxe

KF2-servere, der tilbydes af Gaming Deluxe, er ideelle til alle Killing Floor 2-entusiaster. Dens topfunktioner inkluderer en mod-manager og automatiske mod-downloads, 2-trins autentificering, brugervenlighed, fuld FTP osv.

Interessant nok tilbyder Gaming Deluxe dig livestatus for din server (CPU, hukommelse og harddisk) ydeevne. Dets spilpanel gør også konfigurationen til en cakewalk for både begyndere såvel som professionelle brugere.

I øjeblikket starter Gaming Deluxes priser ved 7,62 USD for 6 slots.

Nitrøse netværk

Nitrous Networks er en solid løsning til alle dine Killing Floor 2 brugerdefinerede serverbehov. Det tilbyder gratis webhosting, kraftfuld DDoS-beskyttelse, et adminpanel, der er nemt at navigere, en brugervenlig opsætning og meget mere.

En lille ulempe ved Nitrous Networks’ servere er dog, at de ikke understøtter alle mods. Kun kildemods er okay. Det har også færre serverplaceringer sammenlignet med andre lignende hostingudbydere.

På udgivelsestidspunktet tilbyder Nitrous Networks dedikerede Killing Floor 2-servere for kun 6,83 USD/måned.

iFreeGameServer

iFreeGameServer tilbyder DDoS-beskyttede, 99,9 % oppetid-garanteret Killing Floor 2-servere, der sikrer spilsessioner uden forsinkelser. Dets brugerdefinerede kontrolpanel lader brugere nemt konfigurere og tilpasse deres Killing Floor 2-servere, uploade filer via FTP, skifte placering osv.

Brugere kan også installere forskellige plugins og mods for at berige deres oplevelse. FYI, iFreeGameServer bruger i øjeblikket NVME SSD-lagring 7 gange hurtigere end SSD’er og cirka 20 gange hurtigere end HDD’er. Dens Pterodactyl Panel lader superbrugere udføre mere effektiv selvstyring.

Og den bedste del? iFreeGameServer tilbyder alle sine praktiske funktioner gratis.

Clanwarz

Ikke at nævne Clanwarz, mens vi diskuterer de bedste Killing Floor 2-serverhostingudbydere, vil være uretfærdigt. Clanwarz tilbyder pålidelige, højhastigheds KF2-servere spredt over forskellige dele af verden.

Clanwarz er udstyret med et væld af fantastiske funktioner. Disse inkluderer øjeblikkelig konfiguration, sikkerhedskopier, gendannelse, live support, brugerdefineret webpanel osv.

Bortset fra dem tilbyder Clanwarz’s KF2-spilserverpakker Ventrilo-, TeamSpeak- eller Mumble-stemmeservere, brugerdefinerede kommandolinjeværktøjer, mod- og kortpakkeinstallationsprogram, fuld FTP-adgang osv.
Den har også en automatisk serveropdatering for øget bekvemmelighed for spillere.

På udgivelsestidspunktet er Clanwarz’s Killing Floor 2-servere tilgængelige til en budgetvenlig pris på 10 USD.

Rabisu

Rabisu tilbyder kraftfulde Killing Floor 2-spilservere med mange slående funktioner. Disse inkluderer nem og øjeblikkelig konfiguration, ubegrænset processorer, ubegrænset RAM, et avanceret webpanel, førsteklasses DDoS-beskyttelse, lav ping osv.

Rabisu er også kendt for at bruge M2. NVME infrastruktur. Dette øger præstationsniveauet i et uforudset omfang og gør det til en dejlig affære at spille Killing Floor 2 med andre spillere.
Fra nu af gør Rabisu det muligt at leje en KF2-server for kun 5 USD om måneden.

Afsluttende ord

Nu hvor du ved om de bedste KF2-serverhostingudbydere, vent ikke længere. Se vores artikel og vælg den udbyder, der passer bedst til dine præferencer. Den vidunderlige, spændende verden af ​​Killing Floor 2 venter på dig. Start din rejse i dag!

Nu kan du læse om de bedste spilserver-hostingplatforme for alle.