16 Personal Finance Excel-regnearkskabeloner til styring af penge

Hvad hvis du nemt og præcist kunne visualisere din økonomiske profil? Ville det ikke være fantastisk at forstå din økonomiske situation på ethvert tidspunkt? Heldigvis tilbyder Vertex42 en række regneark, der gør dette muligt. Her er nogle af deres bedste økonomiske regneark.

Når du har et realkreditlån, børn, en bilbetaling og andre udgifter at holde styr på, er det svært at balancere dit budget og undgå overforbrug. Du har brug for et niveau af økonomisk bevidsthed, som de fleste mennesker ikke besidder. Eller du kan bare starte Excel.

Denne boligfinansiering regneark kan give endda Du har brug for et budget-software et løb for sine penge. Det giver dig mulighed for at oprette et årligt budget til at lave fremskrivninger om indtægter og udgifter, mens du tager hånd om variable udgifter og ændringer i indkomst.

Hvis du ikke har en familie og ønsker at tage kontrol over din økonomi, kan du med fordel tjekke dette personlige månedlige budget regneark. Denne personlige udgiftssporing til Excel lader dig oprette et budget til dig og derefter sammenligne det med det, du bruger.

Der er felter til daglige udgifter, samt underholdning og skønsmæssige udgifter. Det er også nemt at bruge. Regnearket strækker sig kun over en enkelt side og kan udskrives på ét ark papir i stående retning.

Overgangen til universitetet er svær. Du er væk fra dine forældre for første gang, og du skal håndtere alt, hvad de gjorde for dig på forhånd – vask, madlavning og rengøring.

Du skal være opmærksom på din økonomi og undgå overtræk og kreditkort. Hvad er den bedste måde at gøre det på? Med dette college budget regneark, selvfølgelig.

Dette giver dig mulighed for at planlægge omkostningerne ved at studere i løbet af måneder, semestre og år. Det vil hjælpe dig med at opretholde en positiv saldo på din bankkonto.

Det er den mest vidunderlige tid på året, som sangen siger. Julen er også en af ​​de dyreste tidspunkter på året, hvor familier graver dybt i lommen for at købe ekstravagante gaver.

Men sådan behøver det ikke være. Dette regneark giver dig mulighed for at sætte et samlet budget, tildele det på en person-til-person-basis og bruge det som en guide til din gavekøbsstrategi. Du vil blive overrasket over, hvor godt dette hjælper dig med at administrere og spare dine penge. Du kan også tjekke disse apps ud for at planlægge julegaveindkøb.

Hvis du elsker at rejse, skal du være omhyggelig med at planlægge dine omkostninger. Med dette smukke rejsebudget arbejdsark er det nemt. Regnearket giver dig mulighed for at angive et samlet budget, trække indkvartering og transport fra og derefter tage hensyn til skønsmæssige udgifter.

Mange forældre giver deres børn en ydelse. Det er en fantastisk måde for dem at lære om penges iboende værdi og købe de ting, de vil have. Det er også en fantastisk måde at lære dem om budgettering og besparelse.

Så hvorfor ikke også give dem lov til at visualisere deres fremskridt med denne pengemanager til børn? Det er en budgetskabelon, men pakket til at appellere til unge sind.

En indkomstopgørelse er et dokument, der angiver, hvor meget du har tjent, og hvor meget du har brugt. De bruges i både virksomheder og husholdninger for at give et billede af økonomisk sundhed.

Dette regneark er designet til små virksomhedsejere. Det giver dig mulighed for grundigt og minutiøst at tage kontrol over din virksomheds økonomi.

Det er svært at spare penge. Især når du ikke har et fast mål, andet end at ”have opsparing”. Og lad os se det i øjnene, der er en masse skinnende ting på udsalg, som nemt kan lirke dine penge fra din pung.

Hvordan håndterer du dette? Ved at visualisere dine mål og kortlægge dine fremskridt hen imod dem. Og hvilken bedre måde at gøre det på end med dette spareregneark?

Tiderne er hårde. Mange mennesker kæmper. De kan muligvis ikke foretage deres bil- og kreditkortbetalinger til tiden, og de kan opdage, at deres kredit er blevet alvorligt beskadiget.

Men du kan gøre noget ved det. At reparere ens kredit er ikke kun muligt, men det er også relativt smertefrit. Med dette regneark kan du arbejde hen imod at rehabilitere dig selv i kreditoplysningsbureauernes øjne.

Realkreditlån er lidt ligesom husgæster. Jo hurtigere du slipper af med dem, jo ​​bedre. Den bedste og hurtigste måde at slippe af med et realkreditlån er at foretage ekstra betalinger.

Så hvorfor ikke tjekke denne ekstra betalingsberegner, som kan vise dig fordelene ved reduceret rente, når du betaler af på dit realkreditlån i ekstra bidder? Strålende!

Mange mennesker bruger alle deres udgifter på et kreditkort. Hvis du betaler din saldo fuldt ud hver måned, er det faktisk en fantastisk strategi. Du vil se hurtigere opløsningstider, hvis nogen stjæler penge fra din konto, og du kan samle tusindvis af point, som du kan bruge på gratis lækkerier som hotelværelser og fly.

For at sikre dig, at du har et solidt greb om, hvor mange penge du bruger på kredit, skal du bruge denne skabelon til kreditkontoregistrering.

Bryllupper er dyre anliggender. Det behøver de selvfølgelig ikke være – du skal bruge pengene på huset eller investere dem i din pension i stedet for. Men de fleste mennesker, der er forelskede, ønsker ikke at lytte til sådanne sunde råd.

Hvis du planlægger din store dag og har til hensigt at bruge en masse penge på at skabe den perfekte begivenhed, har du brug for en Excel-udgiftsmåler til at planlægge dit bryllupsbudget.

Planlægger du at arrangere et fundraising-arrangement? Et af de vigtigste aspekter ved en vellykket kampagne er at holde øje med mængden af ​​penge, der kommer ind. Dette regneark tilbyder kolonner for dato, betalingstype, donor og noter.

Nøglen til at få en god handel er at shoppe rundt. Men med så mange steder, der konkurrerer om din virksomhed – både på hovedgaden og online – kan det være svært at huske alle de priser, du har set.

Det er her, en prissammenligningstracker kommer til nytte. Indtast alle de priser, du ser, og tag en informeret beslutning om den butik, du vil bruge.

Vi efterlader dig med en budgetapp, der er specielt designet til brug på smartphone-versionen af ​​Excel. Kolonner er smallere og mindre rodede, så det er meget nemmere at opdatere på en lille skærm, mens du er på farten.

Hver kolonne har også en rulleliste. Du kan bruge den til nemt at tilføje datoen eller vælge en af ​​dine mest almindelige betalingsmodtagere.

Hvis du er en ung voksen, der for nylig er trådt ind på arbejdsmarkedet og er flyttet til dit helt eget sted, kan det virke nærmest umuligt at styre din økonomi. Du føler måske, at du ikke har kontrol over dine egne penge og mister overblikket over dine fremskridt.

Men det er nemmere at løse, end du tror. Ved at bruge skabelonen Personligt budget kan du holde styr på dine udgifter og indtægter, opdele dem i forskellige kategorier og holde øje med din kontosaldo – alt sammen på samme tid.

Administrer dine penge og spar på stress

Uanset hvad dine økonomiske mål er, eller hvor mange penge du har gemt på din bankkonto, er det en vital del af at opbygge rigdom og være økonomisk sikker at holde styr på dine udgifter og faste udgifter.

Prøv nogle af de regneark, vi har anbefalet, og du vil snart bemærke en stor forbedring i din samlede økonomiske stilling.