16 bedste indiespil at spille i 2023

I dag bliver videospil mere udbredt blandt unge og alle aldre. Elsker du også at spille spil? Læs videre for at udforske nogle værdige spil i 2023.

Uafhængige videospil er kendt som indie-spil designet inden for et slankere budget. Årsagen til populariteten af ​​indie-videospil er deres spændende oplevelse. At spille videospil kan skærpe sindet og kan også berolige det.

I dette stykke indhold vil vi diskutere indie-spil intenst, hvad de er, hvorfor de bliver populære i disse dage, og en liste over spil, du bør prøve dine hænder på. Det er de spil, du vil have lyst til at spille. Så lad os uden yderligere forsinkelse komme ind i indie-spilverdenen.

Hvad er indie-spil?

Indie-spil er uafhængige videospil. “Indie”, som navnet antyder, betyder uafhængig af en udgiver. Indie-spiludviklerne fokuserer problemfrit på unik innovation og eksperimenterende gameplay med kreative historielinjer. Disse spil er generelt fri for væsentlige opdateringer.

Desuden er disse Indie-spil skabt af et team på 2-10 personer fra bunden med et lavt økonomisk budget og teknologistøtte. Efter at have stået over for mange udfordringer, skaber de endelig spil, der fanger spillernes opmærksomhed og hurtigt styrer deres sind. Design af indie-spil har dog spændende fordele som:

  • Frihed til at være mere kreativ – Som en indie-udvikler (individuel udvikler) kan du prøve enhver mulig idé, du støder på, mens du designer spillet.
  • Fri for knaskultur – En indie-udvikler kan arbejde uden pres på deres projekt.
  • Fremhævet kredit og anerkendelse – Ved at udvikle indie-spil kan dit spils succes være din succes. Du får al æren efter at have udgivet dit designede spil.

Årsagen til den stigende popularitet af Indie-spil

Siden midten af ​​2000’erne har indiespil været på spidsen af ​​en massiv del af befolkningen. Disse bliver populære på grund af deres unikke historie og gameplay. De har en tendens til at være mere originale og innovative. Disse spil er dog hovedsageligt små, let tilgængelige og let tilgængelige.

Det er derfor, disse spil bliver mere berømte end de almindelige spil, som store organisationer skaber.

På grund af den brugervenlige og lommevenlige grænseflade får disse spil desuden hurtigt spillernes opmærksomhed, selvom spilleren er en novice og spredes som en skovbrand.

Derudover vinder indie-spil i modsætning til de fleste spil popularitet gennem mund-til-mund. Endelig er indie-spil bedst egnede til spillere, der leder efter nye kreative og historiedrevne oplevelser.

Indie-spil vs. spil fra store virksomheder

En væsentlig forskel mellem et Indie-spilfirma og et stort selskab er de økonomiske fordele, som Indie-spil ikke får. Enormt etablerede virksomheder har flere ressourcer end indie-spilvirksomheder.

Store virksomheder har dog flere dygtige udviklere og programmører end Indie-spilfirmaer. Men Indie-spilvirksomheder har fleksibiliteten til at arbejde på egen hånd uden pres.

Desuden har størrelsen af ​​udviklingsteams også betydning. Store virksomheder kan nemt dække alle de nødvendige krav, mens de designer på grund af tilgængeligheden af ​​teammedlemmer.

Endelig er den væsentlige forskel mellem indie-spil og spil fra mere gigantiske virksomheder deres omtale blandt publikum. Indie-spil har skabt en særlig plads i enhver gamers liv på grund af deres tilgængelighed og tilgængelighed.

Undertale

Undertale er et rollespil adventure videospil designet med Gamemaker. Lanceringsåret for Undertale var den 15. september 2015. Den amerikanske indie-udvikler Toby Fox udgav den til platforme som OS X, Windows, Linux, PlayStation4, PlayStation Vita, Nintendo Switch og Xbox one.

  Byg kraftfulde diagrammer, visualiser data og lav dashboard i dine applikationer med FusionCharts

Desuden foregår dette indie-spil under jordens overflade, kendt som ‘Monster’s World’, og for at gå tilbage skal spilleren besejre monstrene på dens vej. Derudover ændres dette spils fortælling i henhold til spillerens beslutning eller valg. Derfor har Undertale Indie-spillet en unik kampstil, hvor spilleren kan skåne monsterets liv ved at forhandle.

Celeste

Et af de mest succesrige indie-spil er Celeste. Celestes lanceringsdato var den 25. januar 2018. Udvikleren og udgiveren af ​​Celeste er Matt Makes Games. Du kan spille disse spil på Nintendo Switch, PlayStation 4, Microsoft Windows, macOS, Linux, Xbox One og Google Stadia.

Dette indiespil handler dog om en ung pige ved navn Madeline, som har at gøre med angst og depression. Hun sigter mod at bestige et bjerg kaldet “Celeste.”

I løbet af denne rejse støder hun på flere karakterer, herunder en personificering af hendes selvtvivl. Hvem forhindrer hende i at bestige det bjerg? Bjergets mysterium holder spillerne nysgerrige og engagerede.

Valhein

Et andet navn blandt rækken af ​​meget succesfulde indie-spil er Valhein, der blev lanceret den 2. februar 2021. Dets udvikler Iron Gate Studio og udgiver, Coffee Stain Studios, specielt designet til Linux, Microsoft Windows, Xbox One og Xbox Series X/S. Det er et Survival and Sandbox videospil, som Viking Culture inspirerer.

Desuden har spillet en unik kampstil, bosskampe og et pænt byggesystem til at lave ting. Spillets primære mission er at finde og besejre Odins fjender og bringe orden i riget. Spillet Valhein kan være udfordrende med højden af ​​niveauet. Derfor et perfekt spil for dem, der elsker action og simulation.

Stardew Valley

Stardew Valley er et simulations-rollespil, der opstod den 26. februar 2016. Udviklerne og udgiverne er Eric “ConcernedApe” og Barone. Spillet kører dog problemfrit på platforme som Microsoft Windows. Derudover fascinerer hundredvis af figurer og dekorationsmuligheder din gård.

Ydermere handler dette spil om eventyr, at udforske mystiske huler, bygge huse, lave håndværk, samle skatte osv. Dating-funktionen holder dog spillet frem.

Stardew Valley opfordrer spillerne til at påtage sig aktiviteter såsom madlavning, fiskeri, dyrkning af afgrøder, fouragering, opdræt af husdyr og interaktion mellem landsbyboerne og byens indbyggere.

Spelunky World

Et andet spil designet af Gamemaker er Spelunky World. Det primære mål med dette spil er at få fat i en enorm mængde af skatte fra hulen. Spelunky World blev udgivet den 21. december 2008. Det blev skabt af Mossmouth, LLC og designet af indie-udvikleren Derek Yu til platforme som Xbox 360, PlayStation 3, PlayStation 4, PlayStation Vita, ChromeOS og Nintendo Switch.

Spillet er dog freeware til Microsoft Windows. Den unikke 2D-platform og roguelike spil handler om at udforske huler og tunneler og samle skatte ved at undgå fælder og fjender. Desuden giver Spelunky World spillere mulighed for at bruge bomber og reb til at overvinde udfordringer.

Hades

Hades er et af de bedste roguelike simulationsspil, udgivet den 17. september 2020. Det blev udviklet og udgivet af Supergiant Games til platforme som macOS, Nintendo Switch, Windows, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One og Xbox-serien X/S. Dette spil er dog stimuleret af græsk mytologi om den udødelige søn af Hades ved navn Zagreus.

Under sin rejse skal han kæmpe med vrede, fortabte sjæle og håndtere udfordringerne ved at undslippe underverdenen. Historien inkluderer yderligere, at han vender tilbage til Hades’ Palads hver gang han dør og prøver igen. Han har velsignelser fra andre guder på Olympen og finder skatte, der hjælper ham med at flygte. Spillets vendepunkt er i slutningen; du skal trodse de dødes gud for din overlevelse.

  9 bedste ekspertnetværk, der skal bruges til at træffe informerede forretningsbeslutninger

Gå ind i The Gungeon

Enter the Gungeon er et Bullet Hell rogue-lignende videospil. Dette er et udfordrende indie-spil, der blev lanceret den 5. april 2016. Udvikleren Dodge Roll designede spillet til at se nemt ud at spille i begyndelsen. Udgiver og udvikler udgav spillet digitalt på platforme som Linux, macOS, PlayStation 4, Microsoft Windows, Xbox One, Nintendo Switch, Google Stadia og Amazon Luna.

Desuden er Enter the Gungeon sat i et ildbevæbnet tema. Gameplayet følger fire spillerkarakterer kaldet Gungeoneers, mens de spiller spillet for at finde en pistol, der har en magisk evne til at “dræbe fortiden”. Derfor et perfekt spil for thrillerelskere.

Dødens dør

Death’s Door er et 3D isometrisk action-eventyr-videospil, der blev lanceret den 28. marts 2017. Acid Nerve er udvikleren af ​​dette fantastiske spil. Devolver Digital er spillets udgiver til Microsoft Windows, Xbox One, Xbox Series X/S, Nintendo Switch, PlayStation 4 og PlayStation 5. Desuden udforsker spilleren World of Ghosts i spillet for at overleve.

Desuden spiller spilleren rollen som en krage, der er en sjælehøster i dette spøgelsesrige rige. I spillet skal spilleren løse gåder ved at kæmpe med halvguderne og monstrene ved hjælp af våben som pile, sværd og magi. Spillere kan opleve fantastiske effekter som slowmotion-effekter, blodstænkeffekter og god effekt af lyde under kampe.

Regnverden

Rain World er et overlevelsesplatformspil med et simuleret økosystem. Dets lanceringsdato er den 28. marts 2017. Udviklervideokult har holdt spillet enkelt og æstetisk. Desuden er Rain World udgivet af Adult Swim Games og Akupara Games til platforme som PlayStation4, Microsoft Windows og Switch.

Desuden påtager spilleren af ​​dette spil rollen som Slugcat, der bor med sin familie. En dag farer han vild i en ukendt verden og er tvunget til at finde sin familie. Spilverdenen er postapokalyptisk og farlig. Målet med dette spil er at overleve og gå i dvale under regnen. Det vigtigste er, at dens begrænsede ressourcer tester spillerens tålmodighed.

Hule Ridder

Hollow Knight er et Metroidvania-spil, hvor spillere skal bruge deres evner og reflekser for at overleve. Dette indie-spil blev udgivet den 24. februar 2017. Udvikleren og udgiveren er Team Cherry. Den er tilgængelig til Windows, Linux, macOS, Nintendo Switch, PlayStation 4 og Xbox One.

Desuden er det et udfordrende, eventyrligt, rædselsfuldt spil i et underjordisk kongerige af insekter plaget af overnaturlige sygdomme.

Desuden spiller spilleren rollen som en bug med sværdlignende søm som våben. Spillerne har en tendens til at kæmpe med plettede væsner og løse et gammelt skjult mysterium i overlevelsesspillet. En bred vifte af indbyrdes forbundne verdener holder spillerne interesserede gennem hele spillet.

Pyre

Pyre er et action-rollespil, partybaseret videospil, der blev lanceret den 25. juli 2017. Det blev udviklet og udgivet af Supergiant Games til platforme som Linux, Microsoft Windows, PS4 og macOS. Pyre er dog et arkadesportsspil. Spillets kampsystem er et holdbaseret spil relateret til fodbold.

Desuden er hovedmålet at guide en karakter til bolden og forsøge at få den til fjendens Pyre. Forskellige strategier kan ændre spillets udfald eller spillestil. Endelig har hver karakter, der findes i Pyre, en anden overlevelseshistorie.

Soma

Her er et andet fantastisk indie-spil, Soma. Det er et survival horror videospil udgivet den 22. september 2015. Det blev udviklet og udgivet af Frictional Games til Linux, OS X, PlayStation 4, Microsoft Windows og Xbox One.

  Ret Boot Camp Assistant Ikke nok plads fejl

Soma foregår i et fjerntliggende undervandsforskningsanlæg, hvor maden er ved at løbe tør, verden er i kaos, og mekanismerne hævder at være i live. Dette spil er et eksistentielt mareridt om personlig identitet. Der er dog ingen kamp tilbage; du skal udvaske dine fjender for at overleve.

Ind i bruddet

Into The Breach er et turbaseret strategi-videospil. Dets lanceringsdato er den 27. februar 2018. Yderligere er dette spil udviklet og udgivet af Subset Games til platformene – Microsoft Windows, macOS, Nintendo Switch, Linux, Stadia, iOS og Android.

Hele spillet er taktisk, hvor gigantiske alien bug-lignende væsner truer den menneskelige civilisation ved at udvide deres art. Desuden kan spilleren styre mechs og kanoner i kampe for at kæmpe mod aliens. Fejl er ikke en mulighed. Derfor giver spillet endnu en chance for at starte spillet fra begyndelsen.

Omstrejfende

Stray er blandt de hurtigst udbredte indie-spil. Dets kattebaserede optrædende eventyr får spillet til at skille sig ud. Desuden blev Stray udgivet den 19. juli 2022. Den blev udviklet af BlueTwelve Studio og udgivet af Annapurna Interactive til platforme som PlayStation 4, PlayStation 5 og Windows.

Et eventyrspil følger en historie om en herreløs kat, der falder ind i en by omgivet af maskiner, robotter og mutante bakterier. Plus, spillet foregår i den snuskede undermave af en forfalden cyberby.

Spilleren skal dog klatre op på platforme, overvinde udfordringer og interagere med omgivelserne for at låse op for nye stier. Derfor giver det nye ved at spille som en kat i en eventyrlig verden spillere en spændende oplevelse.

Disco Elysium

Disco Elysium er et rollespil, der blev lanceret den 15. oktober 2019. Det blev udviklet og udgivet af ZA/UM til Microsoft Windows, macOS, PlayStation 4, PlayStation 5, Stadia, Nintendo Switch, Xbox One og Xbox Series X/S . Infinity Engine inspirerer i høj grad spillet.

Det er et mordmysterium, hvor spilleren tager rollen som en detektiv. Historien starter dog med en krop, der hænger fra et træ i baghaven.

Desuden er hovedmålet med dette spil at efterforske mordsagen og finde den skyldige. Disco Elysium-spillet har ikke noget kampsystem, og spilleren skal løse sagen ved at bruge færdigheder via et system med 24 færdigheder. Endelig kan spillere hurtigt udvikle deres karakterer med utallige værktøjer.

Kerbal Space Program

Kerbal Space Program (KSP) er et rumflyvningssimuleringsvideospil, der blev lanceret den 27. april 2015. Udvikleren af ​​dette spil er Mexican Developer Squad, hvis elegante design gør det muligt for spillerne at styre og skabe deres rumprogram.

Desuden blev Kerbal Space Program udgivet af Private Division til Linux, macOS, Microsoft Windows, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5 og Xbox-serien X/S.

Ved at administrere og oprette dit rumprogram og rumskib kan du desuden bruge det til at flyve i spillet. Spillet handler dog om et begyndende rumprogram, bemandet og bemandet af rumvæsner ved navn ‘Kerbals’. Spilleren forsøger at hjælpe disse Kerbals med at opfylde deres ultimative missioner: at nå en vis højde, nå en stabil bane og undslippe atmosfæren.

Konklusion

Kort sagt, indie-spil har indtaget en særlig plads i enhver gamers hjerte. For nemheds skyld har vi listet nogle af de bedste indie-spil, du bør prøve at spille i 2023. Du kan vælge det, der vil være spændende for dig at spille. Desuden gør tilgængeligheden og den største spiloplevelse af disse spil spillere interesserede.

Vigtigst af alt, sørg for, at det spil, du vælger, ikke resulterer i afhængighed. Nu har du en god idé om disse spils funktioner. Du kan prøve den, der passer dig bedst.

Du kan også udforske nogle af de bedste spil på tværs af platforme.