15 måltidsplanlægningsapps til at gøre dit ernæringsekspertjob nemt

Virker det udmattende at administrere en personlig sund kost til dine patienter? Her er en oversigt over de mest fornemme måltidsplanlægningsapps for at gøre dit ernæringsekspertjob nemt.

En usund spiselivsstil kan have forskellige negative virkninger på dit helbred, medføre visse sygdomme og ændringer i dit humør, nedsat energiniveau og generelt velvære. På lang sigt kan usunde spisevaner påvirke vores arbejdsevne, stressniveau og træthed.

Der er mange taktikker, som ernæringseksperter kan bruge til at påvirke klienters spise- og wellnessrutiner til det bedre. Planlægning af dine måltider vil hjælpe dig med at nå dine diætmål og spare tid, blandt andre fordele.

Brug af måltidsplanlægningsapps er en af ​​de enkleste måder at gøre det på, og når det gøres korrekt, kan det fuldstændig ændre, hvordan du har det med din mad og sundhed. Vi har samlet årets bedste måltidsplanlægningsapps for at spare dig tid som praktiserende ernæringsekspert.

Hvorfor er måltidsplanlægning nødvendig?

Måltidsplanlægning kan involvere en række forskellige strategier, men generelt går det ud på at lægge en plan for, hvad dine kunder skal spise til hvert måltid og snack i løbet af ugen. Du kan give kunderne prøvemåltider, men lad dem bestemme, hvad de spiser hver dag.

Nogle gange foretrækker kunderne måske at få hvert måltid præcist planlagt for at have en klar plan at følge og spare tid på at beslutte, hvad de skal spise.

Din wellness-virksomhed som ernæringsekspert kan vokse ved at planlægge måltider til dine patienter, så du kan få tillid til din evne til at begynde at arbejde på mere komplekse menuer for grupper af klienter.

Hvordan fungerer og hjælper en måltidsplanlægningsapp?

For ernæringseksperter kan måltidsplanlægningsapps være et værdifuldt værktøj til at forbedre din måltidsplanlægningsproces i din wellness-praksis. I måltidsplanlægningsappen er databaser med opskrifter, madplaner og ernæringsoplysninger sammensat af kendte ernæringseksperter tilgængelige lige ved hånden.

Dette eliminerer behovet for at bruge så meget tid på at lede efter eller oprette en plan for kunderne, for nu vil du sandsynligvis have adgang til opskrifter på forskellige diætinterventioner.

De moderne måltidsplanlægningsapps gør det nemt for dig at vurdere, ændre og ændre det aktuelle indhold – såsom madplaner, ernæringsråd og opskrifter – for at imødekomme dine eksisterende kunders behov. Appen skal overholde kundens behov for makronæringsstoffer og diætreferenceværdier.

Fordele ved Meal Planning App

Det er nemt at antage, at måltidsplanlægning sparer tid og penge, men fordelene rækker langt ud over det. Hvad er fordelene ved måltidsplanlægning, så?

 • Sund kost: En mere nærende kost er nemmere at lave, når den er afbalanceret og giver mere værdi til dine kunder.
 • Overvåg målene: Disse apps giver dig mulighed for præcist at overvåge fremskridtene for hver af dine klienter, hvilket muligvis ikke er muligt manuelt.
 • Reducer stress: Brug af måltidsplanlægningsappen gør dit job som ernæringsekspert mindre stressende, da alle aspekter er nemme at håndtere.
 • Madvariation: Måltidsplanlægningsapps hjælper med at bringe variation i madplanen for dine kunder, hvilket måske ikke er muligt på grund af geografiske barrierer.
  Sådan ændres et websteds kamera- og mikrofontilladelser i Chrome

Funktioner at se på, mens du vælger en måltidsplanlægningsapp

Når du vælger den ideelle køkkenkammerat som ernæringsekspert, er der nogle vigtige faktorer at overveje:

 • Mulighed for at søge efter opskrifter i browseren, importere eller dele dem.
 • Offline-tilstand for at få adgang til gemte opskrifter på farten.
 • Kalorie-tracker til at holde styr på de daglige kalorier, der forbruges.
 • Ernæringsværdiberegner til at analysere næringsværdien af ​​mad.
 • En enorm database med opskrifter at vælge imellem til den ugelange madplan.
 • Nogle måltidsplanlægningsapps giver dig mulighed for at scanne varer i dit spisekammer for enklere lagerstyring.

Fortsat, disse er nogle af de bedste Android- og iOS-applikationer til måltidsplanlægning.

Mealime

Mealime er en letanvendelig app, der giver tilpassede madplaner. Appen er for dig, hvis du søger nøje udvalgte opskrifter, der holder dine kunders fødevareallergier og præferencer i tankerne.

Du kan vælge den foretrukne kost blandt flere muligheder, herunder vegansk, glutenfri, keto og mange flere muligheder.

Appen er tilgængelig på iOS- og Android-enheder, og en premium-opgradering er den bedste mulighed, hvis du vil have mere kontrol over dine opskrifter og ernæringsdata.

Appen vil filtrere opskrifter fra i overensstemmelse hermed, hvis du markerer feltet for eventuelle kostallergier. Det inkluderer en stor samling af sunde retter, nøje udvalgt af de bedste ernæringseksperter. Der er også mulighed for at filtrere opskrifterne ud fra de ingredienser, du ønsker at have med i kosten.

Paprika

Paprika er en simpel arrangør af måltider og opskrifter, der er tilgængelig på iOS- og Android-enheder. Uden at forlade appen kan du direkte søge efter de opskrifter, du vil inkludere i din kost, og planlægge de forudgående måltider uden at forlade arrangørens indbyggede browser.

Muligheden for at downloade opskrifter, tilføje ingredienserne til en indkøbsliste og derefter tilføje opskrifterne til en måltidskalender er tilgængelig. Der er også mulighed for at lave menuer, hvilket er nyttigt, hvis du vil gentage en samling af opskrifter for dine andre kunder, eventuelt med lignende madvaner og ernæringskrav.

Gafler over knive

Som ernæringsekspert er Forks Over Knives en fantastisk ressource for dine kunder, der er strengt på vegansk kost og en fremragende måltidsplanlægger for dem, der ønsker at spise mere plantebaserede måltider.

Tilgængelig på Android og iOS tilbyder appen hundredvis af plantebaserede opskrifter skabt af uddannede kokke, som kan laves på under 30 minutter, sammen med den ernæringsmæssige information, den vil bære.

Appen sender en personlig madplan og opskrifter ugentligt baseret på din klients kostbehov, og giver dem besked om at shoppe, spise og lave mad.

MealPrepPro

MealPrepPro er en fremragende app, der hjælper med at planlægge det perfekte måltidsregime for dine kunder baseret på deres kropstype, tidsplan og budget og hjælper dem med at nå deres mål.

De tilbyder tusindvis af nemme opskrifter, og de kan også tilpasses efter en persons kaloriebehov. Appen genererer en ugentlig menuplan for dig baseret på den type plan, du vælger, såsom højt proteinindhold, lavt kulhydratindhold, keto, vegansk, vegetarisk eller pescatarian.

MealPrepPro er tilgængelig på Android- og iOS-enheder og giver dig mulighed for at indstille kalorieforbruget for dine klienter baseret på deres helbredsmål og aktivitetsniveau og også spore dine klienters vandindtag ved hjælp af vandforbrugsmåleren.

  23 virksomheder, der tilbyder GRATIS tjenester under Covid-19

Appen giver også mulighed for at tilpasse dine kostpræferencer, herunder allergier og antipatier.

Måltidstavle

Mealboard er kun tilgængelig på iOS-enheder og er en one-stop-shop, der tilbyder separate moduler til måltidsplanlægning, opskriftsstyring, pantry-styring og indkøbslister, der kan tilgås fra et enkelt dashboard.

For at hjælpe med at planlægge måltiderne for dine kunder er Mealboard udstyret med følgende funktioner:

 • Lav madplaner og organiser dem efter dag og måltidstype
 • Genbrug madplaner ved at oprette skabeloner
 • Konfigurer opskriftsforberedende notifikationer for at minde dig om opgaver før tid
 • Marker måltider som rester
 • Eksportér madplaner til Kalender-appen
 • Afkryds ingredienser og anvisninger under madlavning
 • Skærmlås deaktiveret under visning af opskrifter

Pisk

I lighed med Mealboard er Whisk en alt-i-én-app, der giver dig mulighed for at gemme opskrifter, planlægge måltider, shoppe dagligvarer og dele opskrifter med din ven. Tilgængelig for Android- og iOS-brugere appellerer appen til brugere over 16 år, der ønsker at have bedre kontrol over deres måltider og kalorieindtag.

Piskeriset er også udstyret med en ernæringsberegner, der hjælper med at analysere detaljerede ernærings- og kalorieoplysninger om en opskrift, du holder af. Det hjælper med at planlægge måltiderne for din klient i den kommende uge og motiverer dem til at holde sig på sporet og holde sig til din plan.

Lækkert

Blandt de bedste gratis måltidsplanlægningsapps er Yummly bundet til at skille sig ud. Denne app har fantastiske opskrifter på forskellige køkkener og ingredienser, som kan være svære at finde i andre apps, hvilket er fantastisk at anbefale til dine kunder, når de leder efter en variation i deres madplaner. Yummly appellerer til krævende kunder med unik smag og kostpræferencer.

Yummly er tilgængelig for alle klienter, der bruger en Android- eller iOS-baseret enhed. Appen viser ingredienserne til hver opskrift sammen med brugeranmeldelserne for at give dig en retvisende idé om smagen. Det unikke ved Yummly er opskriftsanbefalingerne baseret på dine personlige madvalg.

PlateJoy

Enestående madplaner kan laves for dig ved hjælp af den førsteklasses måltidsplanlægningsapp PlateJoy. Du skal vælge nogle opskrifter og svare på et par spørgsmål om dine kostpræferencer og allergier.

Det, der adskiller PlateJoy fra andre opskriftsaggregatorer, er den måde, den også tager højde for de køkkenredskaber, du har til rådighed.

Planlæg at spise

Plan to Eat er en funky og sjov måltidsplanlægger for gør-det-selv-entusiaster, som kan tilgås på Android- og iOS-enheder. Den har ikke en mad- og opskriftsdatabase som andre apps. I stedet kan du manuelt indtaste opskrifterne, surfe direkte på nettet eller indsætte opskriftens URL for at analysere opskriftens næringsværdi.

Du kan gemme nogle fantastiske opskriftsvalg i opskriftsarrangøren og trække dem ind i måltidsplanlæggeren for at se de dagligvarer, du skal bruge for at forberede den.

Cozi

Elsket af over 20 millioner mennesker, Cozi er mere en app til planlægning af måltider og middage, der er grundlagt af tidligere medarbejdere fra Amazon og Microsoft. Det muliggør organisering af familiemåltider og inkluderer også indkøbslistefunktioner.

Appen er dine penge værd, da den hjælper med at organisere mere end blot din madlavningsplan. Cozi, igen, er tilgængelig til både Android- og iOS-enheder.

  Sådan sletter du alle billeder fra iPhone

Hold skærmen tændt-funktionen, som forhindrer din enheds skærm i at blive mørk under madlavning, er en særlig beundringsværdig funktion.

Pebertallerken

Pepperplate fungerer som en virtuel opskriftsboks til at gruppere dine valgte opskrifter i kategorier, der giver mening for dig. Appen giver dig mulighed for at oprette skræddersyede menuer og planlægge måltider i en kalender-stil planlægger for dine kunder. Desuden præsenterer den dig for en automatiseret indkøbsliste, der er genereret, efter du har tilføjet dine opskrifter her.

Pepperplate er perfekt til personer, der elsker mad, men også er kaloriebevidste, der ønsker at kende ernæringskravene til den mad, de indtager. Appen er tilgængelig for Android- og iOS-brugere, der forsøger at tabe sig og holde sig i form.

BigOven

BigOven giver dig mulighed for at organisere madopskrifter, planlægge måltider og få adgang til en automatisk indkøbsliste, mens du er på farten. Bigoven, som er tilgængelig på Android- og iOS-enheder, er en perfekt ledsager til dine kunder, der har en travl tidsplan og ønsker at spore deres kalorieindtag og administrere deres fitnessmål.

Appen har et rigt bibliotek af opskrifter, som hurtigt kan sorteres efter præference, ingrediens, pris og andre faktorer. Fødevarer, der fremmer væksten af ​​muskler og masse, er blandt de mange ting, som bodybuildere vil nyde i denne app.

Spis så meget

Adskillige ernæringseksperter bruger den funktionsrige måltidsplanlægger Eat This Much (ETM) til at anbefale interessante opskrifter til deres patienter baseret på deres personlige madvalg.

Eat This Much er krydskompatibel med Android- og iOS-enheder. Takket være dens illustrative kalorie- og ernæringssporingsfunktion er information til at indtage den sundeste madmulighed tilgængelig lige ved hånden.

Du kan indtaste dine kostbehov, mål og andre oplysninger, søge gennem hundredvis af opskrifter og hurtigt lave en daglig madplan.

Alle opskrifter

Siden grundlæggelsen har AllRecipes været en ligetil opskriftsrelateret app, der er anerkendt som en førende kilde til at få adgang til alle brugertestede opskrifter. I bund og grund er det en social app tilgængelig på iOS og Android.

Alle opskrifter er crowd-funded; det har en stor database med opskrifter skabt og delt af et fællesskab af hjemmekokke.

Du kan gennemse dets intelligente feed, der bliver smartere, jo mere du bruger det og giver anbefalinger baseret på kokke, du følger, og opskrifter, du har lavet. Igen er det et anstændigt valg for ernæringseksperter at opdage og anbefale interessante opskrifter til kundebasen.

Forbered

Lad os slutte af med Prepear, der, som ordspillet antyder, tilbyder en forudindstillet opskriftsmanual, der overvejer dine madvalg for at anbefale opskrifter til at lave mad derhjemme. Du kan lave din madplan eller købe en af ​​de mange planer, som madbloggere tilbyder til salg på hjemmesiden.

Du kan nemt få denne app fra Google Play Store og App Store.

Det er ideelt, hvis du planlægger måltider til din familie, fordi mange opskrifter i appens database er velegnede til børn. Det er muligt at tilføje dine yndlingsmåltider i appen på få sekunder og planlægge opskrifter til dine kunder hele ugen.

Forfatterens notat

Dette var nogle af de bedste måltidsplanlægningsapps, vi kunne finde for at forenkle dit måltidsplanlægningsjob som ernæringsekspert.

Disse apps tilbyder interessante madanbefalinger, der tager dine madpræferencer og allergier i betragtning. Takket være push-meddelelser, ugentlige rapporter, kalorieregistrering og specialiserede kostplananbefalinger er måltidsplanlægning ikke længere et stressende job!

Du kan også udforske nogle af de bedste kostplanlægningsapps til at hjælpe dig med at tabe dig.