14 bedste sports-API’er til brug i din næste app

Sport er en aktivitet, der bringer mennesker fra alle samfundslag sammen. Du kan oprette en sportsapp med fokus på sport som fodbold eller generelt. Uanset din valgte kategori har sportswebsteder et stort potentiale, da du kan tjene penge gennem bannerannoncer, affiliate marketing eller displayannoncer fra platforme som Google AdSense.

Sportsnyheder og liveresultater er tidsfølsomme. Du skal således blive ved med at opdatere din hjemmeside for at følge med i, hvad der sker på banen. Du kan indsamle og vise sådanne data på dit sportswebsted ved hjælp af sports-API’er.

Introduktion til Sports API

En Sports API er en grænseflade, der forbinder to systemer/apps for at give slutbrugere sportsdata. For eksempel henter en frontend-applikation data fra et livescore-feed (API) og viser det på dit sportswebsted.

Almindelige typer af sports-API’er og deres anvendelsestilfælde

Nyheds- og kommentar-API’er

Disse API’er giver adgang til nyheder, artikler, blogindlæg og kommentarer om sport. Du kan bruge sådanne API’er til at bygge et sportsnyhedswebsted eller et nyhedsfeed.

Live Scores API’er

Du vil finde mange sportsgrene, der bliver spillet når som helst. Både fans og spillere ønsker at kende livescores, som kan leveres af en livescore API. Du kan bruge en sådan API til at oprette en livescore-ticker eller vise de seneste resultater på din sportsapp.

Planlægning og resultater API’er

Forskellige sportsligaer tilbyder tidsplaner for forskellige spil. Planlægning og resultater API’er giver dig mulighed for at vise tidsplaner for kommende spil på din webapplikation. Brugere kan også få adgang til resultaterne af tidligere spil fra sådanne API’er. Du kan bruge en sådan API på din væddemålshjemmeside eller sportsapp.

Odds API’er

Sådanne API’er tilbyder forudsigelser om forskellige udfald af et spil. Brugere kan se forudsigelsesdata som hvem der vinder, den samlede score, eller hvem der scorer baseret på historiske data og holds form. Du kan oprette en væddemålsapplikation eller vise odds på din sportshjemmeside.

Spiller- og holdstatistik API’er

Statistik er afgørende under sportstransfervinduer eller salg af et hold. De potentielle investorer vil gerne vide, hvordan spilleren/holdet har præsteret. Spiller- og holdstatistik-API’er viser detaljerede statistikker såsom placeringer, scoringseffektivitet, spillet og scorede mål. Ved at bruge sådanne API’er kan du oprette et websted til sammenligning af sportsgrene og apps til rangering af spillere eller hold.

  Hvor er det bedste sted for en smart højttaler i et rum?

Dette er nogle af de bedste sports-API’er, du kan bruge i dag;

Statistik Udfør Opta

Statistik Udfør Opta er en sports-API, der tilbyder sportsdata, der driver sportsoplevelser på tværs af alle medietyper. Dataene på denne platform fanges i realtid og leveres derefter til brugerne gennem et omfattende udvalg af feeds.

Stats Perform Opta tilbyder et omfattende udvalg af API’er såsom Opta Analytics, Opta Data Feeds, Opta Vision og Opta Predictions. Denne platform bruger en kombination af AI-modellering, computersyn og menneskelig annotering til at generere sportsdata. Stats Perform Opta er en betalingstjeneste, og gebyrerne er baseret på abonnementer.

Sports Data API

Sports Data API er en platform, der giver adgang til alle større sportsgrene og alle større ligaer gennem dens omfattende API. Platformen tilbyder også realtidsdata til live-kampe, og alle resultater leveres i JSON-format.

Sports Data API er også en god mulighed for historiske data, der er gemt på sin database. Platformen bruger et globalt servernetværk for at sikre, at anmodninger behandles med den hastende karakter, de fortjener. Sports Data API har en gratis plan, der tilbyder op til 1000 API-anmodninger om måneden.

SportsDataIO

SportsDataIO er en sportsdata- og indholdsudbyder, der producerer millioner af datapunkter på tværs af forskellige spil. Platformen licenserer sine data gennem robuste API’er, forudsigelige motorer og responsive widgets og visualiseringer.

SportsDataIO leverer sportsdata, fantasidata, væddemålsdata, nyheder og billeder. BAKER Predictive Engine er praktisk for dem, der ønsker at vide om fremtidige spil, sæsoner eller karrierer. Platformen passer til medie- og broadcast-operatører, handlende og operatører, fantasy-mærker, hold og ligaer. SportsDataIO er en betalt tjeneste, der tilbyder en gratis prøveperiode på tværs af alle dens API’er.

Sportradar

Sportradar tilbyder brugervenlige API-feeds til over 80 sportsgrene. Denne API dækker over 500 sportsligaer og 750.000+ begivenheder hvert år. API’erne er nemme at integrere på dit websted, og de returnerer anmodninger ved hjælp af JSON- og XML-formater. Platformen tilbyder livescore og historiske data.

Platformen tilbyder redaktionelle artikler, billeder og widgets, som du nemt kan tilføje til din hjemmeside. Sportradar er en betalingstjeneste, og pakkerne er tilpasset efter behov. Du kan dog nyde en tre-måneders gratis prøveperiode.

All Sports API

All Sports API er en sportsinformationsudbyder, der dækker næsten alle sportsgrene. Platformen tilbyder også widgets til resultater, stillinger, livescore, hele webstedet og begivenheder, som du kan bruge til at bygge din sportsapplikation.

Platformen har også et WordPress-plugin til webstedsejere, der bruger WordPress CMS. All Sports API har flere API’er til fodbold, cricket, tennis og basketball. Platformen har en gratis plan, der tillader op til 260 API-kald i timen. De betalte planer starter fra $59/måned, der betales årligt.

  C vs. C++: Forskelle og ligheder

EnetPulse Sports Data API

Enetpulse Sports data API kuraterer data fra mere end 80 sportsgrene over hele verden. API’en giver dig mulighed for kun at anmode om de data, du har brug for, gennem dets raffinerede slutpunkter. Enetpulse Sports Data API er veldokumenteret og kan tilgås på forskellige sprog.

Denne platform er hurtig og returnerer data i JSON-format for let forbrug. Hvis du ikke er en udvikler, kan du bruge widgets og tilføje dem til din sportsapp. Enetpulse Sports Data API er en betalt tjeneste, men tilbyder en “gratis testkonto”.

Data Sports Group

Data Sports Group er et komplet sportskatalog, der tilbydes gennem en API. Platformen tilbyder dybdegående, højkvalitets live sportsresultater og statistik på tværs af alle sportsgrene. Du kan trække data ved hjælp af XML- eller JSON-formater. Data Sports Group Sports Data API leveres med startkode på forskellige programmeringssprog og detaljeret dokumentation for at hjælpe dig i gang.

Platformen har også en migreringsfunktion, der gør det friktionsfrit at skifte fra andre udbydere. Du kan også bruge widget-funktionen, hvis du vil undgå rådataformater. Data Sports Group API er en betalt tjeneste, hvis pakker er tilpasset efter behov.

Statistik udføres

Statistik udføres er en sportsdata- og teknologivirksomhed. Stats API giver en omfattende samling af sportsdata lige fra historiske data for ligaer over hele verden, kumulative sæsondata til live sportsdata. API’erne er veldokumenterede for at gøre det nemt at integrere dem med sportsapps/-websteder. Du kan også kontakte support, hvis du støder på udfordringer.

Stats Perform har et netværk af globale servere til at gøre dine API-opkald hurtige og responsive. Du kan lave dine anmodninger i JSON- eller XML-formater. Stats Perform er en betalt tjeneste, og pakkerne er skræddersyet til at passe til individuelle behov.

TheSports Sports API

TheSports Sports API er en sportsdataudbyder, der dækker sport som fodbold, tennis, basketball og eSport. Platformen giver dig mulighed for at filtrere data på forskellige sportsgrene, hvor du kan få grundlæggende data om spillere, hold osv., realtidsdata & livescore og statistikdata.

Platformen er tilgængelig på 12 sprog for at imødekomme forskellige kunder. TheSports Sports API er en betalt tjeneste med pakker tilpasset efter behov. Platformen tilbyder også en 15-dages gratis prøveperiode. TheSports Sports API har en 3D Live Match Tracker og en 2D Live Match tracker, der tilbyder dybdegående kampdetaljer i realtid og visualiseringsfunktioner til live spil.

GoalServe

GoalServe er en sports-API for alle de store ligaer og sportsgrene. Dataene er tilgængelige i XML- og JSON-formater. API’et leverer livescore, kampe, resultater, historiske data, præmatch & in-play odds og fantasy data. Du kan få data om store ligaer som NFL, Worldcup, EPL, Champions League, PGA og MLB fra GoalServe API.

  Sådan blokerer du websteder på en Chromebook

Du kan tilmelde dig den fulde pakke for at få dækket alle sportsgrene eller vælge en specifik API til sport som fodbold, eSport, motorsport eller basketball. API’er som fodbold API’er er også opdelt i små bits som Fixtures API og Live score API for at sikre, at du kun abonnerer på det, du har brug for. GoalServe har forskellige pakker, der starter fra $150.

Live-score API

Live-score API er et API, der leverer fodbolddata fra forskellige ligaer og turneringer verden over. API’en giver dig mulighed for at samle livescore, gruppestillinger, kampbegivenheder, historiedata og gruppestillinger fra ét sted.

Live-score API understøtter op til 2000 API-kald i timen og indsamler data i JSON- og XML-formater. Standardsproget på denne API er engelsk, men du kan også skifte til arabisk, persisk og russisk. Live-score-pakker starter fra 9 €/måned med en 14-dages gratis prøveperiode.

Lsports SportAPI

SportAPI er en sportsdatatjeneste, der dækker alle sportsgrene. Platformen tilbyder dybdegående sportsstatistikker af høj kvalitet før og efter kampen. SportsAPI dækker 30 sportsgrene og op til 10.000 begivenheder om måneden. Platformen indsamler data fra officielle og pålidelige kilder ved hjælp af dens højkvalitetssoftware.

Platformen er designet til at returnere anmodninger hurtigt med en forsinkelse på 0-1 sekunder. SportsAPI er nem at bruge og inkluderer kodeeksempler til at tilføje til din applikation. SportsAPI er en betalingstjeneste, hvis pakker er tilpasset efter behov.

Sportsdata

Sportsdata er leverandør af sportsrelaterede livedata. Platformen behandler data fra TV og direkte fra sportsbanerne, og du kan dermed være sikker på, at du får realtidsdata. Sportsdata dækker over 890.000 begivenheder årligt, muliggjort af dets 8300 trænede sportsjournalister udstationeret i forskellige dele af verden.

Denne platform dækker mere end 90 sportsgrene og over 25.000 begivenheder om måneden. Sportsdata har forskellige pakker, der kan tilpasses efter behov.

Rolling Insights DataFeeds

Rolling Insights DataFeeds er en udbyder af sportsdatafeeds i realtid og efter spil. Platformen tilbyder data om de store nordamerikanske sportsgrene lige fra fodbold, fodbold, ishockey og basketball til baseball. Væddemålsplatforme, fantasy-spilplatforme og sportsmedier bruger Rolling Insights DataFeeds som en kilde til sportsdata.

Rolling Insights DataFeeds leveres med kodeeksempler, der illustrerer, hvordan du tilføjer API’en til din frontend-applikation. Du kan også stole på udviklersupporten på denne platform, hvis du støder på problemer under integrationen. Rolling Insights DataFeeds er en betalt platform med en betal-hvad-du-bruger-model.

Konklusion

Du har nu en række sports-API’er, som du kan bruge i din næste sportsapp/-websted. Valget af API vil afhænge af arten af ​​dit websted, og hvad du ønsker at vise. Nogle gange kan du bruge flere API’er på samme websted til at vise forskellige data/oplysninger. Vilkårene for brug vil variere fra den ene API til den anden.

Du kan også udforske nogle af de bedste SMS API’er til at sende beskeder til dine brugere.