14 Bedste Lyric Video Maker til musikere og indholdsskabere [2023]

Lige nu er lyriske videoer berømte på alle andre sociale medieplatforme. Leder du også efter måder at lave dem nemt på? Fortsæt med at læse for at finde ud af det.

Fra hjul til TikTok er der muligvis ikke en social medieplatform, hvor du ikke finder en sangtekstvideo, mens du surfer. Fra triste sange til tunge bassange, lyriske videoskabere er meget efterspurgte. Disse videoproducenter har ikke efterladt sten for at sikre, at deres videoer tiltrækker seere.

I den brede vifte af new-age-erhverv har lyrisk videofremstilling fået rampelyset. Indholdsskabere bruger lyriske videoskabere til at lave indhold, som andre kan lide meget. I denne artikel vil vi diskutere, hvad lyriske videoer er, og hvorfor de er så populære på hjul og TikTok. Vi vil også diskutere nogle af de bedste lyriske videoskabere til musikere og indholdsskabere.

Hvad er lyriske videoer?

En sangtekstvideo er en slags video, der kører en sang i baggrunden, mens ordene vises. Vi kan også sige, at lyriske videoer er musikvideoer, hvis primære visuelle element er typografi frem for fortællinger eller musikere, der spiller sangen. Med introduktionen af ​​musikvideoer har alle typer bands brugt dem som kreative værktøjer.

En sangtekstvideo er langt mere kreativ og skubber din fantasi til nye højder. Før de udgiver den officielle video, udgiver bands ofte en sang med teksten først. Lyriske videoer appellerer til indie-artister, da de kan produceres med færre penge og giver lyttere mulighed for at lære sangens ord.

En lyrisk video er en fremragende mulighed for hjul og TikTok af en række årsager. Indholdsskabere kan udvikle en række spændende og seer-tiltrækkende koncepter med den rigtige sang, tekst og baggrundskombination. Nedenfor er et par grunde til, at lyriske videoer er så populære på disse platforme.

  • I stedet for at hente forkerte tekster fra andre kilder, vil en tekstvideo hjælpe dit publikum med at forstå musikkens eksplicitte tekster.
  • At lave lyriske videoer er ikke en svær opgave. Du kan hurtigt oprette en og poste din musik på sociale medier. Det er ikke kun nemt, men det sparer også tid.
  • Det koster lidt at lave en sangtekstvideo. Der er ingen tvivl om, at det ikke behøver at være dyrt at lave en hel lyrisk video.
  • Lyriske videoer kan hjælpe dig med at bruge din musik til at formidle en historie ved at bruge animation.
  • En sangtekstvideo kan hjælpe din musik med at blive viral, selv før du udgiver den officielle video.

Lad os komme til listen over de bedste lyriske videoproducenter til at hjælpe dig.

Veed.io

VEED er parat til at hjælpe med den slags video, du ønsker at oprette, inklusive sangtekstvideoer. Tilføj lyd og billeder, og fjern endda den gnidende baggrundsmusik. Med andre ord vil dine lyriske videoer virke upåklagelige, polerede og smukke, takket være VEEDs brede udvalg af værktøjer. Vær klar til, at dit publikum kan bifalde dig!

  Sådan kontakter du Musically for at hente konto

VEED er udelukkende en online video editor, der fungerer lige i din browser. Enhver webbrowser, såsom Safari, Microsoft Edge, Chrome, Mozilla Firefox osv., kan starte VEED. Du behøver ikke bruge timer på at lære kompliceret software eller fylde din enhed op med klodsede applikationer. Du skal indsende dine aktiver i ethvert format, og den resulterende film kan downloades direkte fra browseren.

Flixier

Flixier betragter sig selv som unik, da det er den hurtigste online lyriske videoproducent. Da det er cloud-drevet, fuldføres al gengivelse på deres servere, hvilket garanterer, at dine film altid vil være tilgængelige til download på tre minutter eller mindre. Det betyder også, at den fungerer uden problemer på enhver maskine, hvad enten det er en helt ny Mac, en forældet Windows-laptop eller en billig Chromebook.

Du kan gøre meget mere med Flixier end at tilføje tekster til videoer. Du kan vælge mellem over tusind skrifttyper, oprette animeret tekst, tilføje overgange og animerede overlejringer og også bruge Flixiers samling af Motion Graphics til at inspirere brugere til at like, dele og abonnere på din kanal. Desuden kan du klippe, beskære og hakke film og derefter lægge billeder ovenpå for at lave fantastiske lydcollager.

Kapwing

En anden gratis Lyric-videoskaber med en brugervenlig brugergrænseflade er Kapwing. Det vil aldrig tilføje et vandmærke til din video og er ligetil, men alligevel effektivt. Med dette nyttige værktøj kan du nemt tilføje musik, ændre videobaggrunden, vælge din foretrukne tekstskrifttype, -farve og -størrelse og time sangteksten for at få din sangtekstvideo til at komme til live.

Appens primære skærm er opdelt i to hovedruder: ændring af tekstbokse og oprettelse af videoer. Dens brugergrænseflade er nem at forstå. Det har også en omfattende musiksamling med mere end 4000 forskellige numre. Desuden kan du endda bruge det til at slå bestemte ord og sætninger op i teksterne.

Animaker

Animaker er et andet gratis onlineværktøj, der lader dig oprette animerede lyriske videoer med flydende typografi. Alt du skal gøre er at vælge det lyriske videodesign, du bedst kan lide, redigere dine sangtekster ved hjælp af en af ​​40+ skrifttyper, 60+ overgangseffekter og 60+ kinetiske typografieffekter og derefter uploade eller øjeblikkeligt udgive din video til YouTube.

Med et tryk på en enkelt knap vil du være i stand til at konvertere dine daglige talte ord til musik, hvilket er den primære fordel ved dette værktøj. Bagefter kan du oprette eller lytte til musik ved hjælp af den indbyggede mikrofon. Op til ni sange kan optages og gemmes samtidigt på ét sted. Faktisk kan du også uploade det på forskellige sociale medieplatforme.

Flexclip

En af de største gratis Lyric-videoskabere online er FlexClip. Selvom den er ret kraftfuld, er den enkel at betjene. Du kan nemt lave en fantastisk sangtekstvideo i din browser ved hjælp af FlexClip. Der er ingen grund til at downloade eller installere noget. Webværktøjet tilbyder også et gratis musikbibliotek og et væld af tekst- og videoeffekter, der kan tage din lyriske video til næste niveau.

Du kan hurtigt forvandle en ligetil kærlighedssang til en poleret annonce på grund af softwaren, som giver dig mulighed for at bruge din mikrofon, en grafisk tablet og skærmoptagelsesværktøjer på ét sted. Tre temaer er tilgængelige for FlexClip-tekstapplikationen: sang, film og tv-show. Dette tema giver dig mulighed for at producere sangtekster og videoer på den måde, du vælger.

  Strengmetoder at kende i JavaScript

Onlinetjenesten Promo Lyric Video Creator giver en samling værktøjer til at lave og downloade musikklip. Du kan bruge billeder fra det indbyggede bibliotek af digitale materialer til at lave en film. Ved at bruge denne tjeneste kan du klippe dine film, vælge dine skrifttyper og farver og bestemme, hvor underteksterne skal placeres.

Mere end 4.000 let tilpasselige temaer er tilgængelige på denne hjemmeside, hvilket gør det nemmere at producere sangtekstvideoer. Du kan også få adgang til 100M HD-film og fotografier fra denne side på grund af integrationen med Getty Images.

Videobolt

Streamingskærme, diasshows, musikvisualizere, firmalogo-introer og outros og film til employer branding kan nå næste niveau skabelse med videoredigeringsplatformen Videobolt.

Onlineapplikationen giver brugerne mulighed for at lave tilpassede Instagram-historier og YouTube-videointroer. Brugere kan også bruge Videobolts online videoeditor og downloade vandmærkede videoforhåndsvisninger med en gratis konto.

Skabelsen af ​​rutinemæssige sociale medier, salgs-, reklame- eller virksomhedsfilm samt skalerbarheden af ​​skræddersyet, datadrevet videoindhold er alle dækket af Videobolt. Videobolt er en ligetil træk-og-slip-grænseflade, som selv dem uden erfaring eller specialiseret træning i videoredigering kan anvende. Mere end 1.800 dygtige skabeloner fra erfarne eksperter er tilgængelige på Videobolt.

YouTube Movie Maker

Den mest fantastiske app til oprettelse af lyriske videoer til en personlig computer betragtes som YouTube Movie Maker. Der er flere tilgængelige værktøjer til at lave sangtekstvideoer og karaokevideoer. Skrifttyper, farver, størrelser, baggrunde, specialeffekter og andre muligheder er blandt disse.

Der er to indstillinger for lyrisk videoskaber. Wizard-tilstand er for amatører, mens den fulde tilstand er for eksperter. Mere markant, hjemmesiden har et ton af trinvise videoinstruktioner. Før du begynder at oprette din sangtekstvideo, kan du se disse vejledningsvideoer, de har uploadet.

Steve AI

Steve AI er en anden fremragende mulighed, hvis du vil lave forskellige lyriske videoer, inklusive animerede. AI’en laver videoer ved hjælp af dine tekster og script. Det producerer lyriske videoer hurtigt og effektivt uden bekymringer for vandmærker. Du kan også opdage utrolige værktøjer til at redigere videoer og dele din fortælling.

Der er tusindvis af unikke videoskabeloner, enkel tekstændring og redigering af video og rige grafikaktiver, fremragende voiceover og musikvalg, ubesværet samarbejde og et smart program, der håndterer oprettelse og synkronisering af videoer.

Motionbox

Kortere versioner af længere film kan laves med Motionbox, hvilket gør dem ideelle til deling på sociale medier og andre platforme. Fremdriftsmåleren og den indbyggede undertekstfunktion er fremragende. De mere fremtrædende film kan hurtigt konverteres til skrift, så blogindlæg nemt kan oprettes! Det er med til at spare en hel del tid.

Når du laver fantastisk videomateriale, vil du gerne udnytte din chance for at komme i kontakt med et verdensomspændende publikum. Motionbox hjælper dig med at skabe forbindelse til publikum og skabe videoen. Den bedste måde at garantere, at alle kan nyde dine videoer, er at poste en video med undertekster, hvilket gør dit materiale tilgængeligt for alle.

  Sådan repareres Valorant FPS-dråber

Typito

På Typito kan du lave lyriske klip, der er både animerede og live-action, der kombinerer fantastisk grafik med musik eller andre lydspor for at forvandle dem til oplevelser. Det bedste er, at dine tegnebøger også smiler; det tager kun et par minutter.

Hvis du leder efter en nem måde at tilføje en undertekst- eller SRT-fil til en video hurtigt, har Typito dig dækket. Fra let træk-og-slip-redigering, 500+ gratis skabeloner og 20+ videoformater til live-videoforhåndsvisninger, alle tilbydes af Typito.

Media.io har dig dækket, uanset om du er en designer, der søger efter et værktøj til at realisere din kreative vision, eller en social media influencer, der forsøger at blænde dine følgere med materiale af høj kvalitet.

Opret smukke video-, lyd- og billedfiler af enhver størrelse ved hjælp af dens robuste editor og kompressor. Du kan også ændre dine filers baggrunde eller uønskede dele med tegneseriegrafik eller forskellige effekter.

Med denne robuste samling af værktøjer kan du hurtigt producere engagerende undervisningsklip eller grafik og transformere dem til forskellige filtyper, hvilket sikrer enhedskompatibilitet og afmonterer ineffektive læringsparadigmer.

Ved at eliminere distraherende aspekter og sætte dit materiale i centrum i dine film, gør baggrunds- og støjreduktionsværktøjet dig også i stand til at producere polerede, professionelt udseende videoer. Dette forbedrer enormt læring og fastholdelse af nye ideer.

Nova AI

Nova AI oversætter automatisk sprog og tilføjer undertekster til videoer til enhver platform. Du kan automatisk transskribere, oversætte og tilføje undertekster til videoer ved hjælp af Nova AI for mere overkommelig redigering. For at skabe undertekster og transskriptioner, der kan modificeres til indhold og stil, identificerer kunstig intelligens (AI) menneskelige talemønstre.

Nova AI transskriberer mere end 40 sprog, inklusive spansk, arabisk og mandarin, til undertekster, der automatisk kan oversættes til hundredvis af andre sprog. Når du er færdig med at redigere, kan du brænde underteksterne ind i din film på platformen eller downloade dem som SRT- eller TXT-filer.

Canva

Du kan oprette attraktive videoer, der matcher dit musiknummer med Canvas gratis online musikvideoskaber. Med Canva kan du producere animerede musikvideoer, der får dit publikum til at bevæge sig eller lave lyriske videoer med veltimet tekst i stemningsskabende skrifttyper.

Desuden kan du give historiefortælling din fulde kraft ved at bruge Canvas sofistikerede audiovisuelle redigeringsfunktioner. Du kan finde en række stock-film i dens mediesamling, inklusive beroligende havlandskaber, der er ideelle til en klaversolo, neonbaggrunde til elektro-pop-sange og søde pasteller til vuggeviser i børnehaven.

Du behøver kun at indsende dine videoklip, musik og billeder for at begynde at oprette en video. Musikvideoskaberen kan håndtere dine animerede videobehov. Brug animationseffekter til at fange dit publikum. For at videreudvikle konceptet for din musikvideo kan du også bruge grafik, klistermærker, vektorer og andre grafiske designkomponenter.

Konklusion

En lyrisk video er en fantastisk tilgang til at engagere dit publikum mere dybt. Det er trods alt sjældent at finde en musikentusiast, der aldrig har læst en yndlingssangs ord. En sangtekstvideo har mange fordele.

Alle kan bruge disse bedste sangtekstvideoskabere til at forbedre eller tilføje sangtekster til deres videoer. Du kan bruge dem til at lave videoer, der er mere tilbøjelige end almindelige musikklip til at modtage likes på sociale medier.

Hvis du er til at komponere musik, så bør du tjekke disse AI-musikgeneratorer ud.