14 bedste AI og Machine Learning Podcasts til at holde dig opdateret

Nye og avancerede teknologier dukker op på markedet dagligt, selvom vi taler. Og en af ​​de mest kritiske drivkræfter bag den teknologiske revolution er Artificial Intelligence (AI) og Machine Learning (ML).

63 % af organisationerne planlagde at vedligeholde eller øge deres AI- og ML-udgifter i 2023, og den globale markedsstørrelse for ML-platforme forventes at overstige 3136 milliarder dollars i 2028 og vokse med en CAGR på 33,6 %.

Uanset om du er professionel i erhvervslivet eller studerende, der gerne vil lære mere om disse topteknologier for at kickstarte din karriere, er det vigtigt at holde dig opdateret med de seneste AI- og ML-trends.

Podcasts er en praktisk og problemfri måde at holde sig ajour med de seneste trends, indsigter, nyheder og løbende ændringer inden for dette udviklende felt.

Podcastindustrien er vokset enormt, primært på grund af dens høje bekvemmelighed og lette tilgængelighed. En anden stor fordel ved podcasten som medie er dens multi-tasking evne, som giver dig mulighed for at lytte til dine yndlings podcast episoder på farten, uanset om du træner, laver daglige gøremål eller pendler.

Disse fordele rapporterer, at podcastindustrien vil være $4 milliarder værd i 2024.

Denne artikel udforsker nogle af de mest lyttede til AI- og ML-podcasts.

Så hvis du ønsker at reducere læringstiden og indsatsen, er her de bedste AI- og ML-podcasts til at prøve at slukke din læringstørst.

Dataskeptiker

Data Skeptic blev lanceret i 2014 og hostet af Kyle Polich og er en af ​​de mest populære og ældste kunstig intelligens og maskinlæring podcasts, der hjælper lyttere med at forstå ins og outs i denne datadrevne verden.

Værten holder interviews og detaljerede diskussioner med sine gæster og AI-eksperter hver fredag ​​om emner omkring big data, machine learning, statistik, datavidenskab og kunstig intelligens.

Med hundredvis af episoder siden dens første lancering og millioner af downloads er Data Skeptic bredt anerkendt som en af ​​de mest autoritative kilder om AI, ML, datavidenskab og lignende emner.

Podcasten kører i forskellige sæsoner og udforsker hver især specifikke emner som kunstig intelligens, Natural Language Processing, Ad-Tech og mere. Værten interviewer og taler med branchefolk og aktive forskere relateret til sæsonens tema for at uddrage og dele dyb og værdifuld indsigt.

Du kan få adgang til og lytte til platformen på Google Play, Spotify og Apple Podcast gratis.

TWIML AI Podcast

TWIML AI Podcast, tidligere kendt som This Week in Machine Learning og Artificial Intelligence, er vært for Sam Charrington, en efterspurgt foredragsholder, brancheanalytiker, kommentator og tankeleder.

Podcasten har til formål at gøre AI og ML mere tilgængelige for publikum og forbedre deres liv ved at interviewe de bedste AI-forskere, innovatører og praktikere.

Udover AI og ML dækker podcasten andre kritiske teknologier, herunder Natural Language Processing, Deep Learning, Computer Science, Neurale Networks, Analytics og Data Science.

  Sådan får du vist meddelelsescenteret på Mac

Du kan lytte til podcast-afsnittene baseret på forskellige emner, serier eller afspilningslister, som du enten kan se på deres officielle hjemmeside eller på platforme som Spotify, RSS, Apple Podcast, YouTube, Podcast Addict, Castbox og Pocket Casts.

Podcasten har over 7 millioner downloads og tilbyder andre vigtige tilbud, såsom begivenheder og konferencer, onlinemøder og studiegrupper og uddannelsesressourcer.

Læringsmaskiner 101

Learning Machines 101 er en AI- og ML-baseret podcast, der har til formål at give tilgængelig information relateret til, hvordan maskiner og enheder anvender AI- og ML-algoritmer.

Disse maskiner, som vi bruger i vores hverdag i dag, kan omfatte banksvindel og spamregistrering, stemmegenkendelsessystemer og chatbots, der tilbyder smarte og relevante købsforslag.

Det gør det lettere at forstå den komplekse og fascinerende verden af ​​kunstig intelligens ved at undersøge følgende:

  • Funktionen af ​​disse AI-baserede enheder og systemer.
  • Oprindelsen af ​​disse AI-baserede systemer.
  • Måder til at gøre disse systemer mere menneskelignende.
  • Måder at gøre disse systemer meget smartere.

Værten, Richard M. Golden, forklarer de grundlæggende begreber for AI og underholdende fungerende AI-baserede enheder gennem denne podcast. Du kan lytte til den på Apple, Google, iTunes og Stitcher.

De Talende Maskiner

The Talking Machines, der er vært af Neil Lawrence og Katherine Gorman, er en podcast, der åbner døre til Machine Learning-verdenen ved at bringe indsigtsfulde og klare samtaler og interviews med eksperter på området.

Hver torsdag sætter værterne sig ned med brancheeksperter for at forstå, hvad der er nyt i branchen, den seneste trend og nyheder relateret til maskinlæring og få værdifulde svar på dine spørgsmål.

Du kan lytte til de seneste episoder på Apple Podcast, Spotify, Stitcher eller Art19.

Datavidenskab hjemme

Amethix Technologys produkt, Data Science at Home, er en podcast om kunstig intelligens, maskinlæring og algoritmer.

Showet har været vært af Dr. Francesco Gadaleta siden 2015, som har en ph.d. i virtualiseringsbaserede sikkerhedsmodforanstaltninger i software-runtime-systemer fra universitetet i Leuven.

Dr. Gadaleta er vært for Data Science at Home-podcasten om solo-episoder og interviewer også nogle af de bedste brancheeksperter og indflydelsesrige personer inden for AI og ML.

Podcasten er kendt og vurderet blandt de bedste datavidenskabelige podcasts, og den får sponsorer fra flere brancheledere.

Hjerne inspireret

The Brain Inspired podcast dykker dybt ned i kunstig intelligens og neurovidenskab, der arbejder sammen.

Paul Middlebrooks er vært for podcasten, en forsker og neuroforsker selv for at udforske dybden af ​​AI og neurovidenskab, og hvordan neurovidenskabsmænd bruger AI-værktøjer til at forstå den menneskelige hjernes funktion.

Værten taler med de bedste hjerner i branchen for at lære om de nyeste teorier om AI og hjerner, banebrydende forskning, og hvad der førte eksperterne ind i dette felt af AI og neurovidenskab.

Paul udforsker yderligere følgende spørgsmål gennem podcasten:

  • Hvordan adskiller ML sig fra dyretænkning?
  • Vigtigheden og niveauet af forståelse af hjernerne for at udvikle stor AI.
  • Kan AI hjælpe os med at forstå hjernens funktion, og hvordan den fungerer?

Derfor er den hjerneinspirerede podcast perfekt til alle, der er neuroforsker, en AI-professionel eller nogen, der er interesseret i at lære om forholdet mellem de to, og hvordan de arbejder sammen.

  Sådan blokerer du e-mails på Gmail

Lex Fridman Podcast

På MIT er Lex Fridman en forsker i kunstig intelligens, maskinlæring og menneske-robotinteraktion og er vært for Lex Fridman-podcasten.

Han udfører adskillige brancheekspertinterviews og samtaler omkring arten af ​​intelligens, bevidsthed, magt og kærlighed. Denne podcast har til formål at bringe et nyt perspektiv på AI, AGI, robotik, datavidenskab, neurovidenskab, deep learning, psykologi, filosofi, kognitiv videnskab, matematik, fysik og mere.

Nogle af de bedste industrielle og populære navne værten, Lex Fridman, har interviewet på podcasten inkluderer Elon Musk, Joe Rogan, Mark Zuckerberg, Dan Carlin og Sam Harris.
Du kan lytte til Lex Fridman-podcasten på Spotify, Apple Podcasts og RSS-feed.

The Radical AI Podcast

Radical AI-podcasten er en podcast, der skaber professionelle, engagerende, tilgængelige og engagerende episoder inden for kunstig intelligens-etik.

Podcast-værterne, Dylan Doyle-Burke og Jessie ‘Jess’ Smith, interviewer radikale mennesker for at fremsætte radikale ideer omkring AI-etik gennem engagerende, tilgængelige og kollaborative podcast-interviews.

Den udforsker fremtiden for AI-etik og repræsenterer forskellige radikale historier, ideer og stemmer for fællesskaber og enkeltpersoner, der designer, bruger og engagerer sig i den konstant udviklende AI-teknologi.

Så antag, at du ønsker at få mere indsigt i at forstå AI-etik og de radikale ideer, historier og begivenheder relateret til det. Så er Radical AI-podcasten perfekt til at lytte til på Spotify, iTunes, Apple Podcasts og iHeart Studios.

AI Podcast

En mangeårig journalist, Noah Kravitz, er vært for AI-podcasten, der udforsker virkningen af ​​kunstig intelligens på dagens dag og alder, et podcast-interview ad gangen.

Noah interviewer eksperter på tværs af forskellige sektorer, såsom dyrelivsbiologer, astrofysikere, softwareingeniører, startup-grundlæggere og dataforskere, for at forstå, hvordan AI bliver brugt i deres respektive sektorer.

Således bringer værten nye historier ind, der sætter lys på den udbredte adoption af AI hver anden uge gennem denne podcast.

AI-podcasten har fået næsten 3,4 millioner lytninger, og du kan høre den på Spotify, Apple Podcasts, iTunes, Stitcher, PodBean, Pod Bay, Amazon Music, Google Play Music og mange andre platforme.

Du kan også finde podcastresuméerne af showets seneste episoder i deres hjemmesides Show Notes-sektion.

AI i Business Podcast

Hvis du er en virksomhedsleder eller en arbejdende professionel, der er interesseret i at lære mulighederne for at integrere kunstig intelligens i din virksomhedsdrift, er AI i Business Podcast det rigtige valg.

Denne podcast er primært for virksomhedsledere med en ikke-teknisk baggrund, hvilket giver dem mulighed for at finde AI-muligheder og tilpasse de avancerede AI-algoritmer med en strategi for at levere maksimalt investeringsafkast (RoI).

Podcastværten og administrerende direktør for Emerj Artificial Intelligence Research, Daniel Faggella, interviewer de bedste AI-ledere, dataforskere, operationschefer, dataansvarlige og medstiftere hver uge fra Fortune 500-virksomheder og unicorn-startups.

Disse interviews hjælper virksomhedsledere med at forstå bedste praksis inden for AI og afdække trends og use cases, hvilket muliggør praktisk AI-adoption på tværs af deres virksomheder.

Daniel har været vært for nogle top AI-virksomhedsledere fra virksomheder som Facebook, DeepMind, Nuance og IBM. Podcasten er tilgængelig på iTunes, Apple Podcasts, Stitcher og SoundCloud.

Data Crunch Podcast

Data Crunch-podcasten bringer de seneste nyheder og samtaler omkring kunstig intelligens, big data, Machine Learning og analyser, og holder dig opdateret med de seneste AI-trends.

  Løs problemer i Netflix-lagrede data

Værterne, Colin West, Van Ginkel og Remi Gould, dataeksperter fra Missing Link Technologies deler deres indsigt, analyser, ekspertise, observationer og erfaringer som dataforskere og analytikere.

De interviewer også de bedste AI-ledere i branchen for at forstå og fremhæve forskellige aspekter af AI og ML, såsom Quantum Machine Learning, Earth Intelligence og dataanalyse.

Showet dækker også emner som datastrategi i uddannelsessektoren, strømlining af byggeprocessen med AI og brug af AI til at gøre udviklere mere effektive.

Således bringer denne meget værdifulde AI-podcast intellektuelle samtaler om AI ind i hverdagen. Du kan lytte til Data Crunch-podcasten på Spotify.

AI Med AI, en CNA Podcast

Andy Ilachinski og David Broyles er vært for AI med AI-podcast, der udforsker de seneste kunstig intelligens-gennembrud og autonomi sammen med deres militære implikationer.

Denne podcast er et produkt af CNAs adskillige andre podcasts. CNA er en non-profit og uafhængig forsknings- og analyseorganisation dedikeret til landets sikkerhed og sikkerhed.

Det er en af ​​de unikke podcasts og er ikke let tilgængelig på medieplatforme. Du kan dog lytte til podcastene direkte på deres hjemmeside.

Sidste uge i AI

Last Week in AI er en kunstig intelligens-baseret podcast af Skynet Today, der bringer ugentlige AI-diskussioner og opsummeringer om den avancerede udvikling inden for AI, robotteknologi, deep learning og mere.

Podcast-afsnittene fokuserer primært på de seneste AI-nyheder, og hvordan AI-, NLP- og ML-systemer og -løsninger ændrer nutidens miljø.

Så hvis du er en person, der elsker at være på toppen af ​​AI-tendenserne og forbruge alle de seneste nyheder, der kan forstyrre verden, er Last Week in AI-podcasten noget for dig.

Du kan lytte til den på Apple Podcasts, Spotify, Google Podcasts eller PodBean-appen.

Gør data enkel

Making Data Simple er hostet af AI Martin, IBMs VP for Data and AI Development.

Podcasten sigter mod at tilbyde den seneste tankegang om kunstig intelligens, big data og dets implikationer for virksomheden fra flere eksperter fra flere brancheeksperter.

Værten taler med og interviewer de bedste eksperter i branchen med det formål at gøre forståelsen af ​​AI og dens løsninger på tværs af brancher så problemfri som muligt.

Det er et af de bedst bedømte programmer på Apple Podcasts, vurderet til 4,3 ud af 5. Så igen, dette er en af ​​de ideelle podcasts, hvis du vil lære om de seneste AI-trends og -løsninger, der bruges af enkeltpersoner, virksomheder og eksperter verden over.

Afsluttende ord

AI, Machine Learning, NLP, datavidenskab og chatbots er nogle af de nyeste buzzwords i branchen, der automatiserer flere forretningsoperationer og forstyrrer den måde, vi arbejder på. Der er ingen stopper, når det kommer til AI-implementering, da AI-markedets størrelse forventes at vokse med 120 % hvert år ved 38,1 % CAGR mellem 2022 og 2030.

Og hvis du er en AI-ekspert, en AI-entusiast eller en person, der gerne vil lære mere, er podcasts den bedste måde at dykke dybere og lære om de seneste AI-trends.

I denne artikel diskuterede vi nogle af de bedste kunstig intelligens og ML-podcasts, der giver indsigt i toptrends, nyheder, implementering af AI i flere sektorer og mere, med indsigt fra de bedste AI-eksperter og -forskere.

Så sørg for at tjekke disse AI-podcasts for at udvide din AI-horisont og viden og få indsigt i de hotteste AI-nyheder og -opdateringer.

Tjek derefter podcastværktøjer for at komme i gang med podcasting.