13 bedste medarbejderhenvisningssoftware til at strømline din rekrutteringsproces

Leder du efter den bedste medarbejderhenvisningssoftware til at strømline din rekrutteringsproces?

Medarbejderhenvisningssoftware er en platform for medarbejderhenvisninger og lader dig overvåge dine medarbejderhenvisningsprogrammer (ERP’er). Softwaren tilskynder dine arbejdsgivere til at blive din virksomheds brandambassadører ved at promovere jobåbninger til deres venner og familie.

Men det er rekrutteringsprofessionelle, HR-personale og ansættelsesledere, der ser de største fordele ved en medarbejderhenvisningsplatform. Det giver dem mulighed for at ansætte kvalitetskandidater, fremskynde⏲️ rekrutteringsprocessen og administrere medarbejderhenvisningsbonusudbetalinger.

I denne artikel vil jeg dele noget af det bedste medarbejderhenvisningssoftware, der forenkler jobhenvisninger for medarbejdere og fremskynder rekrutteringsprocessen for rekrutteringsteamet – en win-win🤝 for begge parter.

Så lad os springe ind i artiklen.

Produkt Bemærkelsesværdige funktioner ReferralsHubGennemsigtige medarbejderhenvisninger, gamified rekrutteringsproces, mobilapp-support af Recruitee. ERINMobile-first, AI-drevet henvisningssystem, træningsmoduler.FreshteamHenvisning med ét klik, intelligent kandidatkortlægning, talentpuljestyring.SkillfuelFuld rekrutteringsplatform, automatiseret feedback og integration af sociale medier.HireUpMedarbejder-først henvisningsoplevelse, brandede kampagner, mobilapps.Henvisninger Sømløs integration, 6X nemmere varme henvisninger, AI-funktioner fra Teamable.GennemførligAI-drevet henvisning, gennemsigtigt og tilgængeligt system, automatiserede advarsler.Team EngineAutomatiserede teksthenvisninger, effektiv talentpulje, overkommelig for små virksomheder.CVViZAI-baseret gamified henvisningssporing, integrationsmuligheder.JobviteFuld medarbejderlivscyklusstyring og automatiserede henvisningskampagner.HireologiFuld medarbejderlivscyklusstyring og automatiserede henvisningskampagner.VelsignelseSkalerbar, datadrevet, brugervenlig henvisningsproces.CleverConnectAI-baseret problemfri medarbejderhenvisning, GDPR-kompatibel, avanceret mobilapp.

Hvorfor bruge medarbejderhenvisningssoftware?

Medarbejderhenvisninger er en populær og effektiv måde for organisationer at finde nye talenter til at besætte deres åbne jobstillinger. En henvist kandidat får ofte mere opmærksomhed og prioritet frem for andre kandidater, da det er en anbefaling fra en betroet medarbejder.

Medarbejderhenvisningssoftware er en moderne platform til at automatisere og forenkle henvisningsprocessen. Det indeholder typisk funktioner som:

✅ Henvisningssporing: Medarbejderhenvisningssoftware giver medarbejdere mulighed for at indsende henvisninger gennem den systematiske platform. Det lader også rekrutterere strømline fremskridtene for hver henvisning.

✅ Kandidatstyring: Med softwaren kan rekrutterere nemt administrere og organisere kandidatprofiler og CV’er for at lette hurtigere kommunikation.

✅ Kommunikationsværktøjer: De fleste medarbejderhenvisningsplatforme har indbyggede kommunikationsværktøjer, der tillader gnidningsfri interaktion mellem rekrutterere, medarbejdere og henviste kandidater.

✅ Analyse og rapportering: Disse softwareløsninger hjælper dig med at styre ydeevnen og succesen af ​​dit medarbejderhenvisningsprogram med dyb analyse og rettidig rapportering.

✅ Incitament Management: Mange softwareløsninger giver virksomheder mulighed for at oprette og administrere henvisningsbelønninger og incitamenter for medarbejdere, der med succes henviser kandidater, der bliver ansat.

Læs også Bedste medarbejderonboarding-software til HR’er.

Fordele ved medarbejderhenvisningsplatforme:

#1. Kvalitetsudlejning til mindre omkostninger

Henvisninger kan også være værdifulde for virksomheder ved at sænke omkostningerne forbundet med at ansætte nye medarbejdere. For eksempel skal virksomheder bruge mindre tid på at gennemføre interviews og gennemgå CV’er, når de er afhængige af henvisninger.

Undersøgelser inden for sociologi og økonomi har vist, at henvisninger kan hjælpe med at reducere rekrutteringsomkostninger. I gennemsnit tager en henvist medarbejder 29 dage om at blive ansat. På den anden side tager det at ansætte gennem jobtavler 39 dage, og fra karrieresider tager det svimlende 55 dage!

Også ifølge CareerBuilder var 82 % af medarbejderne enige om, at henvisninger giver det højeste investeringsafkast og som et resultat sparer omkring $3.000 i rekrutteringsomkostninger pr. ansættelse.

#2.Forbedret retention

I en af ​​sine undersøgelser beregnede iCIMS den gennemsnitlige ansættelsesvarighed for henvisningsansættelser og ikke-henvisningsansættelser. Undersøgelsen omfattede over 50 virksomheder og 91.000 ansatte.

Kilde: iCIMS

Undersøgelsen konkluderede, at mere end 50 % af henviste medarbejdere blev i virksomheden i mindst 38 måneder. På den anden side blev ikke-henviste medarbejdere kun 22 måneder – det er 70 % mindre omsætning.

#3.Positiv Employer Branding

Et succesfuldt medarbejderhenvisningsprogram kan styrke virksomhedens omdømme som en foretrukken arbejdsgiver, tiltrække toptalent og booste employer branding.

Incitament til nuværende medarbejdere med monetære belønninger tilføjer også et element af sjov og motivation for medarbejderne, hvilket fører til øget deltagelse. Mange medarbejderhenvisningssoftwareløsninger har også sociale delingsmuligheder, hvilket giver medarbejderne mulighed for at engagere sig bedre og være mere involveret i virksomhedens vækst og succes.

Bedste medarbejderhenvisningssoftware

Dine medarbejdere kan henvise kandidater organisk eller gennem et indbygget ATS (Application Tracking System), men det tilrådes altid at samarbejde med et dedikeret medarbejderhenvisningsværktøj.

En dedikeret platform til at administrere din medarbejderhenvisningsplatform kan øge antallet af henvisninger og lader dig nemt administrere, spore og belønne.

Her er en liste over nogle af de bedste medarbejderhenvisningsleverandører, der kan hjælpe dig med at implementere et vellykket medarbejderhenvisningsprogram.

  23 virksomheder, der tilbyder GRATIS tjenester under Covid-19

ReferralsHub

Rekrutteret er et velkendt ansøgersporingssystem (ATS) og rekrutteringssoftwareplatform, der tilbyder forskellige værktøjer til at styre rekrutteringsprocessen, lige fra opslag af jobåbninger til sporing af kandidater.

Et af de seneste værktøjer, de har at tilbyde, er ReferralsHub. Denne medarbejderhenvisningssoftware åbner mulighed for, at dine medarbejdere kan deltage i rekrutteringsprocessen på en gennemsigtig måde!

Tilskynd dine medarbejdere til at deltage i rekruttering ved at gamify rekrutteringsprocessen – byd på belønninger, kontante incitamenter eller endda en tur til Yellowstone. 😉

ReferralsHub er en populær software til styring af dit medarbejderhenvisningsprogram, da det bruges af mere end 5000 virksomheder globalt. Deres brugere inkluderer Semrush, Transcom, Lemonway og mere. De har også mobilapps til iOS- og Android-mobiltelefoner til at henvise, administrere og spore på farten!

Hvad elsker brugerne😍?

⭐ Moderne applikationssporingssystem (ATS)

⭐ Medarbejderhenvisningsapps til Android og iOS

⭐ Brugervenlig opsætning

Du kan kombinere ReferralsHub med Recruitees andre produkter og multipost på forskellige rekrutteringskanaler for at sikre, at dine jobåbninger bliver set af flere mennesker. Du kan også oprette og administrere smarte kampagner for nemt at nå de relevante kandidater.

ERIN

ERIN er markedsleder inden for medarbejderhenvisningssoftwaresegmentet. Virksomheden hævder, at de har øget ansættelsen af ​​medarbejderhenvisninger med 5X og reduceret omsætningen med 50 % for deres kunder.

ERINs mission er at hjælpe virksomheder med at blive så effektive som muligt med forvaltning af menneskelig kapital og at støtte dem i at opbygge de teams, de har brug for for at opnå succes. Den software, ERIN bruger, er drevet af et enestående kunstig intelligenssystem.

Da ERIN er en mobil-først-platform, lader dens intuitive grænseflade dine medarbejdere synkronisere deres netværk med platformen og komme med henvisningsanbefalinger på mindre end 30 sekunder. Dens mobile-first-tilgang gør den velegnet til alle typer henvisninger, inklusive blåkrave-roller, der traditionelt overses af de fleste henvisningsteknologier.

Hvad elsker brugerne😍?

⭐ Giver medarbejdere mulighed for at henvise på under 30 sekunder

⭐ Fuldt automatiseret og integreret ATS, e-mails og mobilmeddelelser

⭐ Intuitiv mobil-først grænseflade

ERIN inkluderer også træningsmoduler i alle deres pakker. Modulerne omfatter administrator-, rekrutterings- og medarbejderuddannelse.

Læs også Medarbejderstyringssoftware til små virksomheder.

Freshteam

Freshteam by Freshworks er en moderne, begyndervenlig medarbejderhenvisningssoftware, der lader dine medarbejdere henvise kandidater med blot et enkelt klik!

Det eneste, medarbejderen skal gøre, er at scanne gennem listen over ledige stillinger i virksomheden og klikke på “Henvis en kandidat” for at henvise en kandidat. Når CV’et er uploadet, overtager Freshteam processen.

Medarbejderhenvisningsplatformen udtrækker og udfylder automatisk alle relevante oplysninger og tilføjer den henviste kandidat til rekrutteringspipelinen.

Medarbejderne kan også kende status på deres henvisninger i realtid – sidst opdateret dato, jobstatus, interviewer, nuværende fase osv. Medarbejderen kan se alt fra deres Freshteam Dashboard med ét blik.

Freshteam lader dig også arkivere kandidater, der er gode, men ikke egnede til aktuelle ledige stillinger. Hvis der i fremtiden åbner en passende stilling, vil du helt sikkert gerne kontakte denne medarbejder. I sådanne tilfælde kan du tilføje kandidatprofilen til Freshteam Talent Pool.

Dette kan være en værdifuld talentmasse, der kan fremskynde dine fremtidige rekrutteringsprocesser. Når du finder den rigtige pasform, kan du nå ud til kandidaten med et enkelt klik.

En unik funktion, jeg gerne vil fremhæve ved Freshteam, er, at det foreslår passende profiler til en jobåbning ved intelligent at scanne talentpuljen. Så nogle gange behøver du ikke engang at lede efter den rigtige kandidat; du har dem måske allerede i din talentmasse!

Hvad elsker brugerne😍?

⭐ Absolut gennemsigtighed. Ingen skjulte gebyrer.

⭐ Nemt et-klik henvisningssystem

⭐ Intelligent kortlægning af kandidatprofiler i talentmassen

Hvis du leder efter gratis medarbejderhenvisningssoftware, så tilbyder Freshteam en 21-dages gratis prøveperiode for alle dets planer. Efter prøveperioden kan du enten fortsætte med planen eller skifte til en ny plan, der passer til dine behov.

Skillfuel

Skillfuel‘s medarbejders henvisningssporingssoftware har til formål at eliminere hovedpinen ved manuel henvisningssporing ved at automatisere distributionen og sporingen af ​​henviste kandidater.

Softwarens avancerede algoritme fremmer socialt engagement blandt dine medarbejdere med optimerede notifikationer/beskeder.

Skillfuels incitamentstyringsfunktion giver dig mulighed for nemt at administrere dit talent og dine henvisningsincitamenter. Det kan også automatisere prøveperioder og meddelelser til lønningslisten for udbetalinger, hvilket sikrer bedre sporing og ansvarlighed.

Muliggør en problemfri rekrutteringsoplevelse ved at oprette forbindelse til Skillfuels HR-rekruttering og ATS. Det giver også dit ansættelsesteam mulighed for at konsolidere alle kandidatprofiler og medarbejderhenvisninger i en enkelt database.

Hvad elsker brugerne😍?

⭐ Gratis prøveversion

⭐ Maskinlæringsunderstøttede talentanbefalinger

⭐ Al information i en enkelt database

  Hvad er latens, TTFB, båndbredde og gennemløb?

Skillfuels software sporer og identificerer proaktivt de bedst egnede kandidater i din organisations eksisterende kollektive netværk. På grund af dens maskinlæringsteknologi bliver anbefalingerne bedre med tiden. Få også adgang til fleksible talentpuljer med mobile henvisningsmuligheder.

HireUp

HireUp er en populær software til styring af dine medarbejderinddragelse og henvisningsprogrammer. Det lader dig skabe en medarbejder-først henvisningsoplevelse og bruges af store virksomheder som Kelly, Personify, KPMG og flere.

Med HireUps platform kan dine medarbejdere nemt dele jobåbninger på deres sociale profiler. Denne forenkling giver dine jobåbninger mere eksponering og fremmer positiv medarbejderbranding.

HireUps opdateringer i realtid og tilpassede meddelelser lader rekrutteringsteamet, kandidaten og referenten holde sig opdateret. Du kan endda oprette kampagner og lade dit nuværende medarbejdernetværk vide om de åbne henvisningsmuligheder.

Hvad elsker brugerne😍?

⭐ Referral Health Calculator til at kontrollere styrken af ​​din nuværende henvisningskultur

⭐ Mobilapps til iOS og Android

⭐ Brandede henvisningskampagner

Gamify hele henvisningsprocessen, tilbud belønninger og incitamenter, integrer med andre værktøjer til den problemfri rekrutteringsproces, skab brandede kampagner og promover social deling med den brugervenlige mobilapp – gør det hele med HireUp.

Henvisninger

Vil du gøre sporing og styring af dit medarbejderhenvisningsprogram til en naturlig forlængelse af din rekrutteringsproces?

Henvisninger by Teamable lader dig gøre det. Udnyt dit nuværende organisatoriske netværk til at skalere, administrere og spore dit jobhenvisningsprogram med lethed. Opmuntr dine medarbejdere til at deltage i rekruttering og udnytte deres forbindelser til at opbygge dit drømmehold.

Faktisk hævder Teamable, at det er 6X nemmere at overbevise varme henvisninger til at slutte sig til din virksomhed. Teamables henvisningsmotor integreres problemfrit med din sourcing-workflow. Dette sparer tid og sikrer, at du får det bedste ud af alle de tilgængelige henvisningsmuligheder.

Hvad elsker brugerne😍?

⭐ Skaleringsfunktioner ved at integrere med andre Teamable-produkter

⭐ Nem henvisning med et enkelt klik

⭐ Automatiseret sporing og styring af medarbejderhenvisningsprogrammet

Du kan også kombinere henvisninger med Teamables andre produkter. For eksempel tilbyder Teamable en Chrome-udvidelse, der lader dig kilde fra hvor som helst på internettet med blot et enkelt klik. Du kan også udnytte deres AI-evner til at fremskynde din ansættelsesproces.

Gennemførlig

Hvis du vil se, hvordan AI kan hjælpe dig med at udnytte kraften i dit medarbejdernetværk, så bør du prøve Gennemførlig. Det er en af ​​de mest populære jobplatforme til fjernarbejde.

Freelancere og fjernjobsøgere har brugt denne platform i årevis, men den har også rekrutteringsfunktioner, der gør det nemmere end nogensinde før HR-chefer og rekrutteringsteams at ansætte kandidater.

Workables repository kommer med avancerede værktøjer, der forenkler henvisningsprocessen og gør rekrutteringsprocessen hurtig og problemfri. Medarbejderne behøver kun at uploade et CV, oplyse et navn og dele et link til deres onlineprofil – så enkelt er det.

Workable er en af ​​de bedste medarbejderhenvisningssoftware, hvis du ønsker en intuitiv og brugervenlig grænseflade. Det hjælper dig også med at øge medarbejderdeltagelsen med avanceret henvisningssporing, præstationsbelønninger og social deling. Denne form for gamified henvisningsprogram gør rekrutteringsprocessen engagerende.

Hvad elsker brugerne😍?

⭐ Gennemsigtigt og tilgængeligt henvisningssystem

⭐ AI-drevet skriveassistent

⭐ Automatiserede jobadvarsler og henvisningssporing

Softwarens AI-drevne skriveassistent lader dig skabe fantastiske jobbeskrivelser på få sekunder og begynde din rekrutteringsproces på ingen tid.

Team Engine

Team Engine forenkler din medarbejderhenvisningsproces ved at sende automatiske tekstbeskeder til dit nuværende medarbejdernetværk og lade dem indsende henvisninger ved blot at indtaste navn og nummer på kandidaten.

Aktiver automatisk sporing af dine henviste kandidater med Team Engines henvisningsværktøj. Organiser alt på ét sted, fjern regnearksporing eller forsinkede udbetalingsdatoer.

Team Engines algoritme lader dig sende automatiske tekstbeskeder til henviste kandidater inden for en time efter henvisningen. Med Team Engines ATS kan du reducere omkostningerne pr. ansættelse, facilitere hurtigere ansættelser og holde dine henvisninger og medarbejdere i en sløjfe.

Hvad elsker brugerne😍?

⭐ Enkel grænseflade

⭐ Effektiv talentmasse

⭐ Prisbillige planer for små virksomheder

Hvis du leder efter grundlæggende medarbejderhenvisningssoftware, er Team Engine det helt rigtige til små virksomheder.

CVViZ

CVViZ er en medarbejderhenvisningssoftware, der fokuserer på AI-baseret henvisningssporing og gamified medarbejderengagement. Softwaren bruger spilmekanik som belønningspointsystemet, holdkonkurrence og ranglister.

Denne type gamification gør dine medarbejderhenvisningsprogrammer interaktive, sjove og mere effektive. Med CVViZ, tillad dine medarbejdere at henvise deres venner og lad dem spore alle deres medarbejderhenvisninger, henvisningsbonusser, nuværende ansættelsesfase osv.

CVViZ’s AI-drevne CV-screening scanner de tilgængelige CV’er og identificerer de bedste. Softwarens AI-evner giver dig også mulighed for automatisk at opdage de bedste kandidater fra tidligere medarbejderhenvisninger.

Hvad elsker brugerne😍?

⭐ AI-drevet CV-screening

⭐ Integrationsmuligheder

⭐ Gamified medarbejderengagement

  Sådan rettes en systemserviceundtagelsesfejl

CVViZ letter også gnidningsfri integration med andre ansøgersporingssystemer (ATS’er) for problemfri ansættelse. Hvis du ønsker at give kontante bonusser for vellykkede henvisninger, skal du integrere CVViZ med dit lønsystem.

Jobvite

Jobvite er en fuld rekrutteringsplatform, der kan assistere med alt på tværs af rekrutteringstragten. Du kan hente og administrere kandidater med det indbyggede CRM; du kan oprette og administrere arbejdsgange for at kommunikere med ansættelsesledere og endda få dyb indsigt og analyser gennem tilpassede dashboards og rapporter.

Jobvite giver medarbejderne mulighed for at henvise gennem deres profiler på sociale medier. For eksempel en brugerdefineret Facebook-applikation, der giver medarbejdere mulighed for at sende deres forbindelser private invitationer til at søge ledige job.

Hvad elsker brugerne😍?

⭐ Automatiseret feedback og belønningsordninger

⭐ Omfattende sporingsevner

⭐ Integration af sociale medier

Jobvite er et fantastisk værktøj, hvis du leder efter en talentstyringspakke, der også letter et fantastisk medarbejderhenvisningssystem. Med Jobvite kan du source, ansætte, ombord osv. – Jobvite kan alt.

Hireologi

Hireologi er en one-stop-shop for rekruttering, ansættelse og medarbejderledelse. Det giver decentraliserede virksomheder mulighed for at opbygge deres bedste teams ved at give HR- og virksomhedsledere den støtte og de værktøjer, de har brug for til at styre hele medarbejdernes livscyklus på én problemfri platform.

Hireology bruges af over 7.500 virksomheder på tværs af en række forskellige brancher, herunder detailbiler, sundhedspleje, professionelle og forbrugertjenester og gæstfrihed, for at hjælpe dem med at sætte mennesker i centrum for deres organisationer.

Med Hireology kan du oprette og køre automatiserede henvisningskampagner med tilpassede QR-koder og TextApply – Hireologys proprietære funktion. Du kan også køre automatiske interne e-mail- og tekstkampagner for at optjene henvisninger fra flere kanaler

Hvad elsker brugerne😍?

⭐ Henvisning HRIS og ATS integrationer

⭐ Dyb analyse og indsigt i appen

⭐ Passive talentpipelines

Hireology tilbyder også intern mobilitet ved at skubbe interne jobåbninger til nuværende medarbejdere. Med data og analyser i appen kan du overvåge effektiviteten af ​​dit program og justere dit henvisningsprogram i overensstemmelse hermed.

Velsignelse

Velsignelse siges at være #1 medarbejderhenvisningsprogram. Softwaren siges at levere ensartede resultater, og dens skalerbarhed gør den velegnet til enhver branche eller virksomhedsstørrelse. Boon bruges af giganter som Intel, SpaceX, Turing og flere.

En unik, men sjov funktion, som jeg godt kan lide ved Boon, er, at platformen indsamler data på en række forskellige kriterier og giver medarbejderne en “Boon Score”. Denne score er baseret på antallet af henvisninger en medarbejder foretager, og hvor godt disse henvisninger klarer sig i ansættelsesprocessen.

Boon kan problemfrit integreres med dine eksisterende ansættelsessystemer – for eksempel ATS – eller du kan bruge det som din selvstændige henvisningssoftware. Dets intuitive design lader dig automatisere statusopdateringer for hvert rekrutteringstrin.

Hvad elsker brugerne😍?

⭐ Problemfri henvisningsproces på mobil og web

⭐ Unik og brugervenlig henvisningswidget

⭐ Hurtig opsætningsoplevelse

Boon lover, at du kan oprette et vellykket medarbejderhenvisningsprogram på under 30 sekunder – ingen logins, ingen tilmeldinger. Jobs trækkes automatisk og opdateres fra din nuværende karriereside. Boons enkle henvisnings-widget giver dine medarbejdere mulighed for at sende henvisninger fra hvor som helst.

CleverConnect

I Europa, CleverConnect er markedsleder inden for SaaS talenterhvervelsesløsninger. Dens Candidate Experience-platform blander kunstig intelligens og menneskelig intelligens for at skabe en sømløs bro mellem virksomheder og deres kandidater.

CleverConnects “Talent Engagement Engine” tilbyder en avanceret mobilapp, gamified oplevelse, dedikerede e-mail-kampagner og meget mere. Alle disse funktioner giver dig frihed til at oprette et engagerende, ligetil og gennemsigtigt medarbejderhenvisningsprogram.

Hvad elsker brugerne😍?

⭐ GDPR-kompatibelt medarbejderhenvisningsprogram

⭐ Programmer og belønne tilpasninger baseret på ledig stilling, beliggenhed, anciennitet osv.

⭐ Automatiserede meddelelser, e-mails, nyhedsbreve og endda succeshistorier

CleverConnect bruges af 2.500+ virksomheder og 9M+ kandidater hver dag til jobtavler, medarbejderhenvisninger, videosamtaler, talentkortlægning og meget mere. I juni 2022 fusionerede CleverConnect med Talentry (Tyskland) for at styrke sit fodfæste i Europa. I øjeblikket findes softwaren i Frankrig, Tyskland, Italien og Spanien.

Afsluttende tanker

De fleste virksomheder har øget deres midler til sourcing og rekruttering, men undlader at måle ROI af deres investeringer. Den rigtige medarbejderhenvisningssoftware kan hjælpe dig med at definere mål og måle dit ROI med lethed.

Det er bevist, at medarbejderhenvisninger er den mest effektive ansættelseskilde. En virksomhed skal sprede bevidsthed blandt sine medarbejdere ved at belønne dem for deres konverterede henvisninger og også gamify rekrutteringsprocessen for øget engagement.

En brugervenlig jobhenvisningsplatform gør det nemt for dine medarbejdere at dele muligheder med deres netværk. Faktisk så virksomheder, der leverer links, så arbejdere kan dele job på sociale medier og gennem tekst, tre gange mere medarbejderdeltagelse.

Medarbejderhenvisningsløsninger hjælper virksomheder med at optimere deres medarbejderhenvisningsprogrammer og give en bedre oplevelse for rekrutterere, kandidater og medarbejdere.

Hvad skal man læse næste gang? Læs om medarbejderbaggrundstjeksoftware.