11 onlineværktøjer til at finde din dobbeltgænger

Du har hørt, at hver enkelt af os har seks lookalikes i denne verden. Selvom dette måske ikke er helt sandt, er der ingen tvivl om, at mange mennesker har dobbeltgængere. For at være ærlig, vil vi alle gerne finde ud af, hvem vores tvilling er.

Hvis du også er nysgerrig, vil denne guide vise dig nogle online værktøjer til at finde din dobbeltgænger.

Twin Strangers er en gratis hjemmeside, der bruger sin algoritme til at finde din dobbeltgænger. At finde din tvillinge fremmede her er ret simpelt. Du uploader dit billede og opretter en konto på dets hjemmeside, og tilføjer et par nødvendige detaljer.

Derefter finder Twin Strangers-algoritmen dine kampe og viser en AI-kampscore. Det tillader fem gratis søgninger for hver konto, så du kan uploade flere billeder for at have en bedre chance for at finde et match.

Mens du gennemser dine potentielle lookalikes, kan du tilføje dem til listen Mine tvillinger. Det bedste af det hele er, at platformen giver dig mulighed for at chatte og planlægge et møde med din dobbeltgænger.

Twin Strangers kan kun finde din lookalike blandt brugere, der har registreret sig der. Med andre ord, hvis du vil finde din dobbeltgænger på siden, skal de også lede efter dig der.

I øjeblikket har Twin Strangers over 10,7 millioner brugere på verdensplan. Efterhånden som dets brugere stiger, stiger dine chancer for at finde en perfekt lookalike også.

2. Min tvillingefinder

My Twin Finder er en app, der forsøger at finde din lookalike ved at søge dit billede omvendt. For at finde dine tvillinger kan du enten uploade dit billede fra galleriet eller tage et nyt. Appen udfører derefter en søgning og viser resultaterne i din mobilbrowser.

Da den bruger omvendt billedsøgning, er dine resultater ikke begrænset af de registrerede brugere. Bare sørg for, at dit ansigt er klart og genkendeligt på billedet.

Download: My Twin Finder til Android (Gratis)

Selvom du ikke ligner din yndlingsberømthed, er der stor sandsynlighed for, at du kan ligne enhver anden berømt personlighed. For at finde hvilken berømthed du ligner, kan du bruge StarByFace – et websted, der finder din berømthed lookalike.

For at finde dit match, behøver du ikke indtaste dine personlige oplysninger. Du skal bare uploade et billede, hvor dine ansigtstræk er synlige, og lad algoritmen finde din berømthed lookalike. Med gradientindstillingen kan du oprette en billedmorph af dig og dit match.

Det er usandsynligt, at du finder din præcise dobbeltgænger her, men det er stadig spændende (og man ved aldrig). StarByFace har en hjemmeside såvel som en mobilapplikation.

Download: StarByFace til Android | iOS (Gratis)

En anden berømt hjemmeside, der bruger ansigtsgenkendelsesteknologi til at finde dine kendte dobbeltgængere, er Lookaliker.

For at finde din lookalike skal du først logge ind på webstedet med din Google-konto. Upload derefter et tydeligt hovedbillede fra din enhed. Lookaliker søger i sin database for at finde dine kendte tvillinger. Det gode er, at det viser flere mulige kampe sammen med en lighedsscore og et link til Wikipedia-siden for den matchede berømthed.

Selvom den kun søger efter dine dobbeltgængere fra kendte personer, er dens database ikke kun begrænset til kun nogle få populære skuespillere eller sportsfolk. Den har også en Android-app.

Download: Lookaliker til Android (Gratis)

Ifølge ILookLikeYou har vi alle så mange som seks dobbeltgængere i verden – og de vil hjælpe dig med at finde dem. Du kan komme i gang med din søgning ved at klikke på Find dit match. Der vises et pop-up-vindue, der beder dig uploade et billede af dig selv i god kvalitet.

Når du har uploadet dit billede, vil ILookLikeYou behandle det og bestemme, hvilke profiler der har funktioner, der bedst matcher dine. Du skal muligvis genuploade dit billede, hvis webstedet fastslår, at det første billede var ubrugeligt.

Til sidst vil du blive vist en liste over dine bedste kampe – inklusive den procentdel, hvormed de er beregnet til at matche dig. Du kan blive chokeret over ligheden!

6. Berømtheder

Celebs er en anden mobilapplikation, der finder dine kendis-tvillinger. Ligesom StarByFace har den en algoritme, der finder ligheden mellem dit ansigt og berømtheders.

For at finde din dobbeltgænger her, behøver du ikke oprette en konto eller tilføje dine oplysninger. Bare upload et billede og vent på resultaterne. Denne app viser også et modificeret billede af dig og berømtheden og lader dig dele resultaterne på Snapchat eller Instagram.

Hvis appen finder et meget tæt match, vil den bede dig om at opgradere til Celebs+ for at vise dit lookalike. Dets ugentlige abonnement koster $5.

Download: Berømtheder til Android | iOS (Gratis, abonnement tilgængeligt)

7. Google kunst og kultur

Blandt antallet af fantastiske ting, du kan gøre i Googles Arts and Culture-app, er der en funktion kaldet ArtSelfie. Denne funktion sammenligner din selfie med tusindvis af kunstværker og viser nogle portrætter, der matcher dit ansigt.

Ikke kun dette, men Art and Culture-appen fortæller dig også placeringen af ​​de malerier, der ligner dig, så du kan besøge museet og se dit portræt, der ligner.

Google Arts and Culture App kan ikke hjælpe dig med at finde en levende dobbeltgænger. Men det kan fortælle, om du ligner nogen af ​​de historiske personer eller imaginære portrætter. Ikke desto mindre er det sjovt at lege med dine venner og familie.

Download: Google Arts and Culture til Android | iOS (Gratis)

FamilySearch er en organisation, der fører en fortegnelse over mennesker og deres forfædre. Hovedsageligt kan denne hjemmeside hjælpe dig med at spore dine forfædre og deres historie, men den har også en funktion til at finde dobbeltgængere.

Genetisk set ligner du mere dine slægtninge end en fuldstændig fremmed. Ved at bruge dette koncept hjælper FamilySearchs Compare a Face-funktion dig med at finde din dobbeltgænger. For at finde dit lookalike skal du uploade dine og dine pårørendes billeder. Hvis du allerede har et slægtstræ på FamilySearch-webstedet, kan du blot vælge slægtninge der.

Ved hjælp af softwaren vil denne hjemmeside fortælle dig, hvor meget du ligner dine familiemedlemmer. Den person, der ligner dig mest i din familie, er din familiedoppelgänger. Du kan også sammenligne dit ansigt med nogle få historiske figurer som dronning Victoria, Charles Darwin og Abraham Lincoln.

Hvad angår at have en omfattende database med ansigter, er Twinlets en af ​​de bedste. Denne hjemmeside har over 150 millioner ansigter i den globale database, som deres dobbeltgænger-locator bruger, hvilket praktisk talt garanterer, at du i det mindste vil finde et lignende ansigt under din søgning.

Du kan finde din tvilling med Twinlets ved at vælge dit køn og uploade et kvalitetsbillede af dig selv til hjemmesiden. Hvis en af ​​dine tvillinger fremmede bliver fundet, vil du blive vist det billede, som webstedet fandt. Ellers vil du blive vist et sjovt billede for at afbøde enhver skuffelse.

Sidst men ikke mindst af de dedikerede dobbeltgænger-matchende apps er Twinfinder. Denne venskabstjeneste giver dig mulighed for at søge efter din berømthedslookalike ved hjælp af to forudindstillinger: Præcis eller Hurtig.

Når du har uploadet en selfie, begynder Twinfinder automatisk at bruge ansigtsgenkendelse og sammenligne dit ansigt med de tusindvis af berømtheder og berømte figurer i sin database.

Når dobbeltgængerfinderen er færdig med at behandle, vil du blive vist en liste over de 10 berømtheder og historiske personer, der bedst matcher dit udseende. Ved at klikke på hvert resultat får du vist flere billeder til sammenligning.

En kvalitet ved TwinFinder, som du måske kan nyde, er, at den tager privatlivets fred alvorligt. Når du har uploadet din selfie, kan du forvente, at den bliver slettet fra deres servere inden for de næste 24 timer.

Problemet med alle disse websteder er, at din søgning er begrænset til kun registrerede brugere. Selvom der er millioner af brugere registreret, er der odds, at din dobbeltgænger ikke er en af ​​dem. Så en bedre måde at finde din lookalike på er at bruge omvendt billedsøgning.

For at vende billedsøgning kan du enten bruge Google Lens eller andre søgemaskiner til ansigtsgenkendelse. Med Google langt foran andre med hensyn til billedgenkendelse, er det bedre at holde sig til Google Lens. Alt du skal gøre er at tilføje dit klare hovedbillede og gennemse de visuelt lignende billeder for at finde mulige matches.

Det betyder, at hvis din dobbeltgænger har uploadet deres billede på nettet, kan du finde dem. Med over halvdelen af ​​verdens befolkning, der bruger internettet, er dette måske den bedste måde at finde din dobbeltgænger online.

Forvandl dit ansigt til en berømthedslookalike

Disse websteder har en database med millioner af brugere og berømtheder, så du kan finde din dobbeltgænger – uanset om det er en berømthed, en fremmed eller din slægtning.

Men hvis du ikke kan finde en anstændig lookalike efter at have prøvet alle disse hjemmesider, skal du ikke miste håbet. Du kan stadig forvandle dit ansigt til din yndlingsberømthed og se dig selv transformere.