11 Jira-softwarealternativer at prøve for problemfri projektstyring

Jira Software tilbyder en ny måde til projektstyring og kommunikation mellem teammedlemmer, så de effektivt kan udføre hver opgave og fuldføre projekter med hastighed.

Dette er et af de bedste projektstyringsværktøjer med fantastiske funktioner, specielt designet til agile teams til at opbygge arbejdsgange, spore fremskridt og implementere det endelige projekt i tide.

Men hvad hvis du leder efter noget, som Jira Software ikke tilbyder?

Da forskellige virksomheder har forskellige behov, budgetter og mål, er et enkelt værktøj måske ikke tilstrækkeligt for alle.

Det er derfor, jeg har fundet nogle af de bedste Jira Software-alternativer til at hjælpe dig med at vælge det perfekte værktøj til at opfylde dine behov for projektledelse.

Samlet platform, hurtigere opsætning, automatisering, samarbejde, integrationer

monday.com

Opgavefokus, fleksibel planlægning, samarbejde i realtid, automatisering, visualiseringer

Klik op

Centraliseret projekthub, AI-forbedret planlægning, tilpassede visninger, samarbejde

Zoho Sprints

Agilt samarbejde, gennemsigtighed, integration, tidslinjesporing, notifikationer

Nulab

Projekt- og fejlstyring, tavler, nedbrændingsdiagrammer, meddelelser, kategorisering

nOpgave

Integrerede opgaver, agil planlægning, kommunikation, gennemsigtighed, tilpasning

Trello

Visualiserede arbejdsgange, automatisering, brugerdefinerede felter, skabeloner, integrationer

Begreb

AI-drevet klarhed, tidslinjesporing, detaljeret datavisualisering, samarbejde

Asana

Tværfunktionel justering, indsigt i realtid, opgavestyring, kundeemnesporing

Ora

Opgavestyring, tilpasning, tidsregistrering, automatisering, integrationer

Hive

Hybrid samarbejde, annoteringsværktøjer, automatisering, flere visninger, integration

Før det, lad os tale om;

Hvad er Jira Software?

Jira Software er en kraftfuld projektstyringssoftware, der hjælper agile teams med at håndtere komplekse projekter og få dem til at se enklere ud. Derudover giver det dit team mulighed for at organisere opgaver, samarbejde med andre medlemmer og arbejde effektivt på projektet.

Funktioner i Jira Software:

 • Tidslinjer: Du kan bruge tidslinjen til at tilføje epos og kortlægge arbejdsemner, udgivelser og afhængigheder. Det holder dine interessenter og teams synkroniseret.
 • Scrum boards: Det hjælper dine teams med at bryde komplekse og store projekter op i enkle, overskuelige stykker opgaver, så teams kan arbejde i sprint og sende projekter hurtigere.
 • Kanban boards: DevOps og agile teams bruger almindeligvis disse boards til at komme hurtigt i gang med deres projekter, visualisere arbejdsgangen og maksimere effektiviteten.
 • Rapporter og indsigt: Dashboards og rapporter i denne software giver kritisk indsigt i dit arbejde, så dine teams kan holde sig opdateret om alt.
 • Fleksibilitet: Jira Software tilbyder anatomi og struktur, brugerdefinerbare arbejdsgange, integrationer og applikationer, hvilket giver dig den fulde fleksibilitet til at håndtere enhver opgave.
 • Sikkerhed: Jira Softwares sikkerhed understøttes af tvungen 2-trins verifikation, SAML SSO, automatiseret brugerklargøring osv. Dette sikrer, at din organisation har 99,9 % oppetid og ubegrænset lagerplads uden nogen risici.

Mens Jira Software tilbyder fantastiske funktioner, kan læringsprocessen være hård. Det er specielt designet til softwareudviklere, hvilket betyder, at det ikke er nemt for alle andre at styre deres projekter. Små virksomheder med få teammedlemmer kan finde det overvældende at bruge. Derfor er det vigtigt at vide om nogle alternativer til Jira Software, der kan lette processen og opfylde specifikke krav.

Hvad skal man kigge efter i projektstyringssoftware?

At vælge det bedste Jira Software-alternativ til din virksomhed er ikke så svært. Vælg blot det værktøj, der tilbyder den rigtige funktion, du har brug for i dit prisinterval.

 • Brugervenlighed: Uanset om du er en lille eller stor virksomhed, eller en enkeltperson, så vælg en platform, der er let at forstå og nem at bruge. Dette vil hjælpe dig med at spare indsats og tid.
 • Skabeloner: Næsten al projektstyringssoftware tilbyder skabeloner, der hjælper dig med at tilpasse din arbejdsgang og dashboardet efter dit brug.
 • Kernefunktioner: Produktet skal tilbyde funktioner som brugerdefinerbare arbejdsgange, agil rapportering, integrationer, rene dashboards og mere.
 • Priser: Nogle værktøjer tilbyder et gratis abonnement for enkeltpersoner, mens andre er betalt. På samme måde er nogle overkommelige for små virksomheder, mens andre er mere velegnede til store virksomheder. Så vælg en, der falder inden for dit budget.

Lad os nu dykke ned i de bedste alternativer til Jira Software.

Smartsheet

Lad dit team arbejde bedre sammen ved at forbinde de rigtige processer, mennesker og informationer med Smartsheets enkelt platform. Det giver 60 gange hurtigere projektopsætningstid, reducerer manuel indsats og forbedrer effektiviteten på tværs af flere projekter.

Dit projekt kan virke komplekst, men Smartsheet gør det enklere. Du kan nemt forene folk på dit team bag et fælles mål, så alle kan arbejde i realtid. Værktøjet sikrer også, at hvert medlem forstår projektets fremskridt og deres bidrag til det.

Smartsheet sætter dig i stand til at eliminere ældre og silede tilgange ved at bruge projektstyringsplatformen til alle dine behov. Det tilbyder en moderne tilgang til styring af projekter uanset metode, proces og type. Det understøtter også hybridarbejde, der driver bedre samarbejde, processer og kommunikation for at styrke teams og enkeltpersoner.

Det hjælper dig:

 • Brug en fleksibel og tilpasselig platform
 • Eliminer manuelle og gentagne processer med automatisering
 • Standardiser dit arbejde for succes
 • Skab en bedre samarbejdsoplevelse, der giver dig mulighed for at arbejde smartere og øge synligheden.

Integrer Smartsheet ubesværet med de forskellige tjenester og platforme, du bruger. Med dens avancerede integrationer, herunder Google Workspace, Microsoft Teams, Slack og Jira Software, kan du bringe alle data og kontekst ind på en enkelt platform. Dette hjælper dig med at levere arbejdet med større effektivitet.

Værktøjet er gratis til generelle behov. Du kan også tage en gratis prøveversion af de betalte versioner, der starter ved $7/måned/bruger for avancerede funktioner.

monday.com

Bring alt dit arbejde til en enkelt platform, og lad dine teams fokusere på deres opgaver, projekter og processer for at nå et fælles mål. Fra at brainstorme dine unikke ideer til at udføre dem effektivt, monday.com hjælper dig med at sætte mål, navigere i processer og projekter og udføre hverdagens opgaver effektivt.

monday.com hjælper dig med at planlægge, administrere og udføre strategisk arbejde med lethed. Det giver dig også en samarbejdsorienteret og organiseret måde at styre projekter på. Derudover kan du nemt allokere og planlægge ressourcer for at maksimere din arbejdseffektivitet.

Desuden kan du spore, samarbejde og planlægge en portefølje eller et projekt fra et enkelt sted med monday.coms fleksible projektstyringssoftware. Du kan også vælge dine måder at visualisere projekterne og opgaverne på baseret på arbejdsgangene med monday.com’s 10+ visninger, inklusive Kanban, Gantt og mere.

Ved hjælp af dashboards i realtid kan du træffe informerede beslutninger ved hjælp af mere end 30 widgets, der kan vise specifik information på dashboardet. Desuden kan du oprette en arbejdsgang til dine forretningsbehov med byggeklodser uden kode. Vælg også mellem 200+ færdiglavede automatiseringsopskrifter for at forbedre din arbejdseffektivitet.

Start din gratis prøveperiode i dag, og benyt dig af ubegrænset antal boards og brugere. Platformen tilbyder en gratis plan sammen med betalte planer, der starter ved $8/sæde/måned.

Klik op

Saml dine projektteams for at spore, planlægge og samarbejde om et projekt ét enkelt sted – Klik op. Det hjælper dig med at organisere dine projekter, spore mål og fremskridt, samarbejde med teams og optimere teamressourcer.

Fremskynd dit projekts nye planer og udførelse ved hjælp af ClickUp AI. Derudover kan du generere konturer, opsummere noter, udkast til dokumenter og mere med AI-værktøjer. Spor dit projekt med forskellige visninger, såsom Gantt, Board, List og mere, for at gøre din projektplanlægning nem.

Desuden kan du tilføje kommentarer til dokumentet eller opgaven, samarbejde effektivt med dit team og opbygge justering på projektet. Værktøjet gør det nemmere at dele vedhæftede filer, chatte og tildele kommentarer med flere handlingspunkter. Derudover går du aldrig glip af noget med notifikationsfunktionen.

ClickUp tilbyder funktioner såsom arbejdsbyrde, prioriteter, hjem, tilpassede statusser, tjeklister, opgaveskabeloner, dokumenter og wikier, opgaveafhængigheder, målsporing og mere. Derudover kan du spore tid ved hjælp af en global timer, der understøttes af desktop, Chrome eller mobil, så det bliver nemt at indstille klare forventninger.

Brug ClickUp gratis, eller vælg en betalt plan, der starter ved $7/måned/medlem for at få mere avancerede funktioner med ubegrænset brug.

Zoho Sprints

Tillad dit team at anvende en samarbejdsorienteret og iterativ tilgang til at arbejde på projekter med et agilt projektstyringsværktøj – Zoho Sprints. Det giver dine distribuerede teams mulighed for at brainstorme og arbejde sammen eksternt på enhver enhed og giver vigtige meddelelser om begivenheder i realtid med dets sociale feed.

Zoho Sprints tilbyder gennemsigtighed og produktivitet, der gør det muligt for teammedlemmer at identificere flaskehalse og forstå måderne til at producere mere værdi og samtidig reducere uproduktive aktiviteter. Derudover giver det dig mulighed for at bringe dine agile teams og forretningsværktøjer til en enkelt platform. Du kan synkronisere kodelagrene, få kontekstuelle rapporter og integrere med CI/CD-værktøjer.

Få et 360-graders overblik over fremskridtene og følg tidsplanerne. Du kan også sammenligne den faktiske tidslinje for spurterne med den originale tidslinje; og dermed få den projicerede tidslinje baseret på gennemsnitshastighed. Derudover kan du integrere det med Zoho-værktøjer og andre forretningsværktøjer, herunder Github, Bitbucket, Zapier, Jenkins og mere.

Benyt de evigt gratis fordele, eller vælg en plan, der starter ved $70/bruger/måned.

Nulab

Brug mindre, planlæg mindre og gør mere med Nulab, en softwareløsning til projektstyring, fejlstyring og fejlsporing, der hjælper dig med at fokusere på de ting, der betyder noget. Få alle dine projekter, teams, opgaver og filer sammen med samarbejdspartnere på et enkelt sted.

Du kan hurtigt redigere planer og få adgang til fremskridt med et par klik og nemt visualisere tidslinjen for hele projektet. Nulab giver dig mulighed for at styre opgaver og arbejdsgange ved hjælp af tavler. Det giver dig også nedbrændingsdiagrammer, der lader dig se arbejdet, der skal udføres, og den tilbageværende tid med et øjeblik.

Ydermere kan du placere børneopgaver under større opgaver for at lade dit team forblive organiseret. Det er nu nemt at oprette brugerdefinerede kategorier med Nulab, som nemt passer ind i dit teams arbejdsgang. Tillad dit team at få meddelelser om de seneste opdateringer i arbejdsgangen.

Prøv Nulab gratis for små projekter på op til 10 medlemmer, eller vælg en betalt plan, der starter ved $35/måned for op til 35 brugere, 1 GB lagerplads, en mulighed for underopgaver og 5 projekter.

nOpgave

Lever projekter hurtigere med nOpgave – en fuldt integreret og kraftfuld projektstyringsløsning, der vil hjælpe med at forbedre dit arbejdes effektivitet såvel som produktivitet. Det vil nemt sætte din plan i gang ved at analysere alle projektdetaljerne i nogle få trin.

Det giver dig mulighed for at definere dit projektmål, angive en faktureringsmetode, allokere ressourcer og bestemme satsen for dit projekt. Det gør forbindelse og kommunikation mulig for dine agile teams med sine chatfunktioner. Del projektopdateringer med dine teammedlemmer ved hjælp af teamchat og slå bro over kommunikationskløften.

Desuden kan du planlægge, tildele og organisere opgaver med det samme i dine projekter for at se fremskridtene og den tid, der er tilbage til at fuldføre hver opgave. Til dette kan du oprette to-do-lister, ubegrænsede underopgaver. Med nTask kan du opnå gennemsigtighed, blive fleksibel og blive organiseret ved at indstille opgaveafhængigheder og milepæle, optimere fremskridt og meget mere.

Desuden tilbyder den uendelige funktioner, herunder økonomisk oversigt, dock-visning, dokumenthåndtering, brugerdefinerede farver, advarsler og meddelelser. Det slår sig sammen med mange andre software for at levere mere kvalitetsservice.

Prøv det gratis i 7 dage, eller vælg en betalt plan fra $3/måned og fremefter.

Trello

Fra begyndelsen af ​​et projekt til dets afslutning, Trello giver dig mulighed for at styre dit projekt, holde styr på opgaveafslutning og få et komplet overblik over statistik.

Uanset om det handler om to-do-lister eller komplekse arbejdsgange, giver Trellos brugerdefinerede felter en effektiv måde at opfylde dine behov og spare tid.

Du kan kombinere brugerdefinerede felter med Trellos indbyggede automatisering og supercharge dine projekttavler. Det kan håndtere gentagne opgaver som at tilføje teammedlemmer, oprette kort eller spore forfaldsdatoer.

Du vil finde flere måder at visualisere projekterne på, såsom en tidslinje, tabel, dashboard og mere. Dette hjælper dig med at se fremskridtene i arbejdet og de resterende opgaver, hvilket giver dig fleksibiliteten til at se projektstatus.

Jumpstart dit board ved hjælp af en skabelon designet af Trello-teamet. Derudover tilbyder Trello 200+ integrationer, der gør dig i stand til at holde dit arbejde vedligeholdt og organiseret på et enkelt sted.

Trello tilbyder en gratis plan for enkeltpersoner eller små teams. Eller du kan vælge en betalt plan, der starter fra $/bruger/måned.

Begreb

Oplev den kraftfulde projektstyringssoftware – Begrebog nyd at styre dine projekter uden kaos.

Notion bringer klarhed til projekterne og accelererer dem med AI-drevne og forbundne værktøjer, så komplekse projekter ser enklere ud.

Softwaren giver dig mulighed for at se din projektstatus i en tidslinje, så du kan se det større billede og løse afhængigheder for at nå deadlines. Yderligere kan du fange hver detalje i dit projekt i en tabel og se deadline på en kalender.

Med Notion er det nemt at vælge de præcise data, du vil overvåge. Lad dine teams kun se individuelle opgaver eller de elementer, der er markeret på prioritetsbasis. Uanset om det er en opgave, underopgave, status, afhængigheder, databasevisninger, statuslinje eller forfaldsdato, giver Notion dig mulighed for nemt at fange store og små detaljer.

Brug Notion gratis og nyd ubegrænsede blokke. Eller vælg en betalt plan, der starter ved $8/måned/bruger for at få flere funktioner.

Asana

Administrer flere projekter ad gangen effektivt med Asana. Det giver dine tværfunktionelle teams mulighed for at tilpasse sig missionskritiske mål og supercharger brainstorming og strategisk planlægning for at hjælpe dig med at nå dine mål.

Det giver dig mulighed for at prioritere dit arbejde baseret på realtidsindsigt. Det giver dig mulighed for at skabe gentagelige processer og holde alle på samme vej ved hjælp af værktøjer. Derudover kan du spore dit projektforløb, uanset hvem der arbejder med hvem.

Du kan se alle opgaverne på et enkelt sted, fra projektplanlægning til produktimplementering. Det giver dig mulighed for at identificere vejspærringer og forhindre dem, før de opstår. Dette hjælper dig med at nå leveringstiden altid. Desuden kan du spore leads, kunderelationer, kontooplysninger og mere i ét system.

Få Asana gratis, eller vælg en betalt plan fra $10,99/måned/bruger for avancerede funktioner.

Ora

Giv dit team mulighed for at være mere organiseret med Ora Jobliste. Du kan nemt styre dit projekt fra start til slut og samle dit projektteam på en enkelt platform for at strømline opgaver ved hjælp af forskellige kort.

Ora lader dig vælge mellem en bred vifte af tildelte etiketter, layout og træk-og-slip-kort for at få et omfattende og klart overblik over de opgaver, der skal udføres på en given tidslinje. Det giver også løsninger til meget tilpasselige og adaptive projekter, så du kan starte hurtigt og vælge mellem tilføjelser baseret på projektbehov.

Med Ora får du funktioner som tidsregistrering og estimater, automatisering, billed- eller videoannoteringer, opgaverelationer, gentagne opgaver, milepæle, brugerdefinerede felter og mere. De indbyggede integrationer og automatisering lader dig bevare roen og udføre dit arbejde hurtigere.

Brug Ora gratis eller vælg mellem planer, der starter ved $6/måned/bruger.

Hive

Administrer hybrid arbejde på en enkelt platform – Hiveog samarbejd nemt med dine teams for at fuldføre projekter.

Hive forenkler arbejdsgange for komplekse projekter ved at tilbyde kraftfulde annoterings- og korrekturværktøjer. Du kan bruge handlings- og projektskabeloner til dine gentagelige opgaver for at reducere dit arbejde.

Platformen tilbyder forskellige visninger, herunder Gantt, Kanban, Kalender, Tabel, Portfolio og mine handlinger til at spore basislinjer, kortlægge tidslinjer og udføre planer. Derudover kan du spore fremskridtene i realtid og automatisere målsporing.

Få desuden bedre klarhed på tværs af din organisation, lav handlingsplaner og integrer Hive med dine forretningsværktøjer for at få mere fleksibilitet i projektstyring. Du finder alle oplysningerne i et enkelt centraliseret dashboard for at øge produktiviteten.

Få denne software gratis, eller vælg en plan fra $12/bruger/måned.

Afsluttende ord

Jira Software er uden tvivl et robust projektstyringsværktøj til at styre projekter, vælge og konfigurere tavler, tilpasse arbejdsgange og gøre mere.

Men Jira Software passer måske ikke til enhver virksomhed, hvad enten det er kompleksiteten ved at bruge det, budget eller noget andet.

Hvis det er tilfældet med dig, kan du vælge et hvilket som helst af de ovennævnte Jira Software-alternativer for effektiv og nem projektstyring.

Dernæst kan du tjekke spilskiftende projektledelsespodcasts for avanceret ledelse og strategi.