11 fantastiske Android-apps, der vil ændre, hvordan du bruger din telefon

Der er millioner af apps i Play Butik, lige fra vanedannende spil til vigtige produktivitetsværktøjer til smarte måder at tilpasse din telefon på.

Endnu bedre er der også apps, der fuldstændig vil ændre, hvordan du bruger Android. Nogle forbedrer brugergrænsefladen, andre automatiserer hverdagens opgaver, og nogle tager populære funktioner i operativsystemet og gør dem endnu bedre.

Lad os tage et kig på nogle af de bedste og mest fantastiske apps til Android.

1. Lynket Browser

Sociale medier er gode til at finde interessante artikler rundt om på nettet, men det er ikke altid praktisk at læse dem med det samme. Nogle gange er det bedre at stille flere artikler i kø og vende tilbage til dem senere.

Det er, hvad du kan gøre med Lynket Browser. Det åbner websider i baggrunden. Du kan få adgang til det, når du vil, ved at trykke på flydende bobler på skærmen. Det er simpelt, men alligevel så nyttigt en app. Det fungerer med din eksisterende standardbrowser og kan også fremskynde browsing ved automatisk at indlæse AMP-versionerne af de links, du klikker på.

En anden fantastisk funktion ved Lynket-browseren er muligheden for at læse sider i artikeltilstand, som indlæser en slankt udseende læsetilstand uden alle fnug og fyldstoffer.

Selvom appen ikke er blevet opdateret for nylig, leverer den stadig, hvad den lover.

Hent: Lynket browser (Gratis køb i appen tilgængelig)

De bedste Android-widgets er virkelig nyttige, men hvis du bruger for mange af dem, vil de hurtigt rode på dine hjemmeskærme og gøre din telefon langsommere.

Popup-widget genovervejer, hvordan de fungerer. Det forvandler alle dine valgte widgets til 1×1-ikoner på din startskærm. Når du trykker på en, åbnes den, så du kan se, hvad der er indeni. Appen giver dig bekvemmeligheden og hastigheden af ​​widgets – du behøver ikke at starte den fulde app bare for at se dine seneste tweets eller tjekke vejret – uden præstationshit.

Hent: Popup-widget ($1,99)

3. Noter

På trods af navnet er Notes mere end en simpel note-app til Android. Det gør noget så indlysende, at du vil undre dig over, hvorfor det ikke er indbygget i Android som standard – det sætter noter direkte i dit meddelelsespanel som påmindelser.

  Rediger tal og funktioner Midtberegning og tilføj konstanter [Android]

Det kunne ikke være nemmere at bruge. Opret noter, som du plejer, og marker derefter de vigtige som fastgjorte. Dine fastgjorte noter vises automatisk som meddelelser. Du kan ikke indstille alarmer til dem, selvom du kan snooze notifikationer på Android, de sidder bare der, indtil du ikke længere har brug for dem.

Skal du huske at købe mælk eller betale den regning? Opret en notifikation, og du vil se en påmindelse, hver gang du tager din telefon.

Hent: Noter (Gratis)

4. MacroDroid

Mange af de sejeste Android-apps tager kedeligheden ud af de almindelige opgaver, du udfører hver dag, ved at tage sig af dem automatisk for dig.

MacroDroid ligner den populære Android-automatiseringsapp Tasker. Men at bruge Tasker effektivt til mere komplekse opgaver har en utrolig stejl indlæringskurve, og MacroDroid er en app, du kan installere og begynde at bruge med det samme.

Appen kræver, at du konfigurerer så få som to indstillinger – bare en handling, der bliver bedt om af en trigger. Så tilslutning af dine hovedtelefoner kunne være udløseren, og de tilsvarende handlinger kunne være den automatiske lancering af Spotify-appen og justering af lydstyrken.

Eller du kan få din telefon til at skifte til flytilstand (handlingen) om natten (udløseren). Du kan også fortælle den, at den skal læse dine tekstbeskeder højt, når din telefon er i en dockingstation.

Du kan tilføje valgfrie begrænsninger for at finjustere de betingelser, som din makro kan køre under. Dette giver appen endnu mere kraft, og dine makroer kan være så enkle eller så komplekse, som du har brug for dem.

Hent: MacroDroid (Gratis køb i appen tilgængelig)

5. Hurtige indstillinger

Android er fantastisk til multitasking, men det kan blive besværligt, når du jonglerer med mange apps, eller blot ønsker at ændre en indstilling uden at forlade den app, du bruger i øjeblikket. Hurtige indstillinger hjælper med at løse dette problem ved at lade dig placere en lang række ekstra genveje i panelet Hurtige indstillinger øverst på skærmen.

Det lader dig tilføje genveje til indbyggede funktioner, såsom at skifte til delt skærmtilstand eller hurtigt få adgang til kameraet; du kan tilføje fliser til enhver app (vi fandt det især nyttigt for to-faktor-godkendelsesapps); og meget mere, fra mediekontrol til funktioner til rootede telefoner.

  Hvad er forskellen mellem Google TV og Android TV?

Bare aktiver de fliser, du ønsker, og rediger derefter panelet Hurtige indstillinger for at tilføje dem, og du er godt i gang.

Hent: Hurtige indstillinger (Gratis køb i appen tilgængelig)

6. Hurtig markør

Har du svært ved at bruge din telefon med én hånd? Det er ikke en overraskelse, da skærme bliver større og større for hver ny generation af enheder. Men Quick Cursor er en genial løsning på problemet.

Appen placerer en markør på din skærm, som du styrer med tommelfingeren, og som gør dig i stand til at interagere med knapper og andre dele af en apps brugergrænseflade. Det smarte er, at du kun behøver at stryge tommelfingeren rundt i den nederste tredjedel af din skærm, og selve markøren vil strække sig helt op til toppen. Bare sæt det op med en knap og tryk, så enkelt er det.

Quick Cursor er afhængig af din telefons tilgængelighedsfunktioner og inkluderer nogle ret seriøse tilladelser, så det er måske ikke for alle. Men det er en virkelig god app til enhåndsbrug.

Hent: Hurtig markør (Gratis køb i appen tilgængelig)

7. MightyText

Mens WhatsApp Web giver dig mulighed for at sende WhatsApp-beskeder ved hjælp af din pc, hvis du foretrækker SMS, bliver SMS-tekstbeskeder fra MightyText en vigtig app.

Den synkroniserer med din pc, Mac eller Linux-computer via en browserudvidelse og giver dig fuld adgang til dine SMS-beskeder på den større skærm. Du kan læse, svare på eller oprette nye beskeder samt se notifikationer fra alle dine andre apps. Du kan endda foretage opkald, så du behøver næsten ikke tage telefonen igen.

Der er en månedlig afsendelsesgrænse i den gratis version, så du kan overveje et andet værktøj, hvis du er en stor bruger. For mere som det, se andre apps, der lader dig sende sms fra din pc.

Hent: MægtigTekst (Gratis køb i appen tilgængelig)

8. Universal kopi

Kopier og indsæt på Android er for det meste fint, indtil det ikke virker. Nogle apps understøtter det bare ikke, og nogle websteder forhindrer kopiering, hvilket kan være ekstremt frustrerende.

Med Universal Copy kan du kopiere og indsætte næsten alt fra enhver app og endda kopiere teksten fra et billede. Det integreres problemfrit med systemet. Alt du skal gøre er at give appen de relevante tilladelser, og næste gang du vil kopiere tekst, skal du bare starte appen ved at bruge linket i din notifikationslinje og derefter kopiere med et langt tryk eller aktivere scanningstilstand for at finde tekst i et billede.

  Kan du ikke modtage beskeder efter skift fra iPhone til Android? Nu er der en officiel rettelse fra Apple

Hent: Universal kopi (Gratis køb i appen tilgængelig)

9. Sesam

Sesame er en universel søge- og genvejsmaskine. Den er så god, at den nemt kan blive din mest brugte app.

Sesame kan søge i næsten alle dine andre apps og vise beskeder fra Slack eller afspilningslister i Spotify lige fra din startskærm.

Det skaber også genveje til specifikke funktioner i disse programmer. Uanset om du vil indlæse din daglige rute til arbejde eller hurtigt tjekke liveresultaterne i din yndlingssportsapp, kan du med blot et enkelt tryk.

Hent: Sesam (Gratis køb i appen tilgængelig)

10. Niagara Launcher

Den overordnede bedste måde at tilpasse din Android-telefon på er at installere en ny launcher. Der er et stort antal at vælge imellem, hvoraf den bedste er Nova Launcher. Men vi elsker også Niagara Launcher, som giver din telefon et friskt, rent udseende og er en af ​​de mest unikke apps til Android.

Niagara undværer ikoner, widgets, app-skuffer og alle de andre ting, der fylder din telefon. I stedet for får du et par genveje til dine yndlingsapps, et lodret appindeks designet til enhåndsbrug og et par andre effektivitetsværktøjer. Disse omfatter muligheden for lettere at se notifikationer og skjule de apps, som du sjældent bruger.

Appen kræver lidt tilvænning, men er værd at prøve.

Hent: Niagara Launcher (Gratis køb i appen tilgængelig)

11. Super Status Bar

Android har altid været meget tilpasselig, men et område, som de fleste har en tendens til at ignorere, er statuslinjen. Denne app ændrer endelig på det.

Med Super Status Bar kan du justere skærmens lysstyrke eller lydstyrke ved at stryge langs toppen af ​​skærmen. Du kan oprette en ticker for at få forhåndsvisninger af dine indgående beskeder og notifikationer. Og du kan konfigurere mange andre bevægelseskontroller, overvåge din batterilevetid eller ændre udseendet og følelsen af ​​hele området.

Der sker så meget her, og det inkluderer endda et par mere avancerede tilpasninger til rootede brugere, hvilket er grunden til, at Super Status bar er på vores liste som en af ​​de mest fantastiske Android-apps.

Hent: Super statuslinje (Gratis køb i appen tilgængelig)

Flere interessante apps til Android

Denne gruppe af fantastiske Android-apps vil ændre, hvordan du bruger din Android-telefon. De gør det nemmere at håndtere og lader dig finde ting, du har brug for hurtigere.

Men dette er kun starten på alle de fantastiske apps i Play Butik – sørg for at tjekke nogle andre ud.