11 bedste smarte biltilbehør at passe på

Smart biltilbehør er enheder designet til at gøre din pendling produktiv og bekvem.

At rejse i biler eller køretøjer i de tidligere dage ville være ret vanskeligt. Men nu elsker de fleste at bruge meget af deres tid i deres biler. Dette skyldes tilstedeværelsen af ​​smart tilbehør. Disse giver os en følelse af et mobilt andet hjem i vores biler.

Smart biltilbehør får dig ikke til at føle fraværet af faciliteter i dit hjem.

For eksempel kan en biloplader tilbyde en strømforsyning til dit døende smartphone-batteri. På samme måde hjælper en Bluetooth-højttaler med mikrofon dig med at besvare opkald uden at forkæle dine hænder.

Så alle disse er blevet nødvendige i dagens travle liv, fordi du ikke kan forestille dig en enkelt dag eller endda time uden dine gadgets.

Hvordan hjælper smart biltilbehør?

Smart biltilbehør tilbyder en fantastisk måde at tilføje bekvemmelighed under kørslen. De hjælper dig også ved at opfylde dine behov som at oplade din telefon, Bluetooth-højttaler, håndfri besvarelse af opkald og meget mere.

Dette tilbehør giver dig også mulighed for at blive underholdt, mens du kører. Som et resultat behøver du ikke bekymre dig om selv en lang køretur. Der er enheder som ministøvsugere, der hjælper dig med at opretholde hygiejneniveauet i dit køretøj.

Fordele ved smart biltilbehør

  • Smart tilbehør gør din køretur sikker ved at give dig mulighed for at styre dine gadgets håndfrit.
  • Forskelligt biltilbehør, såsom højttalere, sendere osv., hjælper dig med at gøre din rejse glædelig og underholdende.
  • Smart biltilbehør giver din bil et frisk og personligt look.
  • Nogle smarte biltilbehør er nødvendige for at holde din bil pæn og ren.
  Agora's lader dig sammenligne produkter, når du køber varer online [Chrome]

Lad os nu udforske nogle smarte bilværktøjer, du bør inkludere for at få en bekvem køretur.

JUSTTOP digital dæktryksmåler

JUSTTOP er en universel digital dæktryksmåler, der fungerer til biler, cykler, lastbiler, motorcykler osv. Du skal justere dækket med trykmålehullet og holde det lufttæt ved at klemme hårdt.

Den leveres med enkle knapper, som du kan bruge til at åbne enheden. Den har et digitalt display, direkte gentaget måling og baggrundslysdesign. Efter 30 sekunders standby slukker den automatisk.

Denne Worx bilstøvsuger

Denne mini ThisWorx-støvsuger er ideel til din lastbil eller bil for at bevare renligheden. Den kommer i et kompakt design og er udstyret med et HEPA-filter. Det er det bedste biltilbehør, som du kan bruge på farten.

Denne støvsuger kommer med en 106w motor og har et stærkt sug. Det kan nemt fjerne alt støv, snavs, dyrehår og mere fra din bil. Den kommer med tre vedhæftede filer; udvidelig, fladhovedet og børstemundstykke.

AstroAI dækpumpe

AstroAI Tire Inflator hjælper dig med at måle dæktrykket nøjagtigt i realtid. Til dette skal du tilslutte den til strømforsyningen.

Den leveres med en stor LCD-baggrundsbelyst skærm, der viser trykovervågningsdata i realtid. Du skal trykke på en knap for at skifte enhederne. Tryk på knapperne +, – for at justere dæktrykværdien. Den har en lommelygte, et 12v cigarettænderstik, en Schrader-ventiladapter, et ventilstik og en strømafbryder.

Oprullet kabel Lightning biloplader

Vil du have en oplader på farten til din bærbare Apple-enhed? Køb denne lynbiloplader fra Amazon Basics, som er ideel til din smartphone og tabletbrug. Det er et Apple MFi-certificeret tilbehør, der er kompatibelt med mange iPhone-, iPad- og iPod-modeller.

  Ret Disney Plus Protected Content License-fejl

Du kan tilslutte den direkte til DC-adapteren på din bil og opleve hurtig opladning med en udgang på 2,4A. Den leveres med et oprullet kabel på op til 1,5 fod.

Bærbar støvsuger til bil

Gå efter denne bærbare, lette og kompakte Amazon Basics-støvsuger, der er specielt designet til biler. Det kan utroligt hjælpe dig i oprydningen på farten. Den kommer med en 4000PA sugekraft, der grundigt kan rense hvert hjørne af din bil.

Den leveres med en 16,4 fods strømledning, som du kan tilslutte til din bil. Du kan nemt fjerne, rengøre og genbruge dets papir HEPA-filter. Denne støvsuger inkluderer tre udskiftelige dyser, en aftagelig støvkop og en opbevaringspose.

FOVAL 200W Bil Power Inverter

Denne FOVAL 200W bilstrøminverter har 4 USB-opladningsporte og 2 amerikanske AC-stik. Dens DC 12V til AC 110V konverter kan tilbyde op til 180W strøm. Dette er ideelt til bærbare computere, smartphones, tablets, lyskæder, forstøvere, kindle, spillekonsoller, tv og mere.

Denne bil power inverter kommer i en kreditkortlignende dimension, hvilket gør den meget praktisk at opbevare og bære. Den har et indbygget multibeskyttelsessystem, der beskytter mod kortslutninger, overopladning, overbelastning osv. Det anbefales at bruge i biler og op til en spænding på 12V.

IMDEN Bluetooth 5.0 FM-sender

IMDEN tilbyder dette som en alt-i-én-løsning til din bils Bluetooth-højttaler, -sender og opladningsbehov. Den kommer med 2 opladningsporte, så du kan oplade to enheder samtidigt.

Den består af en højtydende mikrofon, der er sikkerhedskopieret med støjdæmpningsteknologi. Det lader dig besvare opkald uden at bruge dine hænder til at besvare opkald.

  Tilføj aktivatorbevægelser til musikapp med en Cydia Tweak [Jailbreak]

Dens Bluetooth-understøttelse lader dig tilslutte din smartphone og nyde hi-fi-musik, mens du rejser. Den er kompatibel med næsten alle enheder med Bluetooth-funktion.

AstroAI Digital dæktryksmåler

Overvåg dit bildæktrykniveau med denne AstroAI digitale dæktryksmåler, der viser den nøjagtige aflæsning. Dens dyse passer nemt ind i ventilstammen og viser læsning hurtigt.

Den har fire indstillingsmuligheder: 0-150PSI, 0-10Bar, 0-10Kgf/cm² og 0-1000KPA. Du skal blot trykke på knappen ON/UNIT/OFF for at tænde denne enhed.

Kwak’s Car Air Freshener

Denne Kwaks billuftfrisker er et miljøvenligt, solenergibaseret tilbehør, der forbløffende opfrisker dit bilinteriør. Solenergien, som den bruger, eliminerer behovet for celler.

Dens ikke-irriterende og milde duft er sikker for gravide kvinder, børn og kæledyr. Dens moderne og komplementerende design består af to ringe, der hjælper med at rotere krystalkuglen. Den har en nem at installere og kompakt størrelse, der sparer meget af din plads.

COMSOON Bluetooth 5.0-modtager

COMSOON tilbyder en hurtig og pålidelig bluetooth cum AUX til biler, der kan tilslutte både bluetooth og ikke-bluetooth enheder.

Den indeholder en indbygget Bluetooth 5.0-chip, der kan oprette forbindelse til en smartphone, tablet, bærbar computer og MP3. Denne enheds 3,5 mm AUX-port giver dig mulighed for at forbinde til dit bilstereosystem, forstærker, højttaler og kablede hovedtelefoner. Dens CVC8.0-teknologi eliminerer støj og ekko.

Dens batteri kan levere op til 16 timers musik og opkald.

AINOPE 4.8A USB biloplader

AINOPE USB-biloplader kommer i et kompakt kropsdesign, der er omtrent på tommelfingerstørrelsen. Den har en maksimal output på 2,4A/12W pr. port. Det er en dobbelt USB cigarettænderadapter med en samlet effekt på 4,8A.

Den består af et legeme af zinklegering, der er ridsefast, attraktivt og holdbart. Den opvarmes ikke selv ved høje temperaturer.

Afsluttende ord

Så disse er nogle smarte biltilbehør, der kan inkorporere bekvemmelighed under kørslen. Overvej disse muligheder, hvis du er på jagt efter noget af det smarte tilbehør til din bil eller dit køretøj.

Du vil måske også udforske de bedste biludlejningsapps til erhvervsbrug.