11 bedste luftkvalitetsovervågningsenheder til friskere lunger

Sørg for et godt helbred for din familie ved at spore luftkvaliteten i dit rum med luftkvalitetsovervågningsenheder.

At trække vejret ren og frisk luft er en grundlæggende nødvendighed for alle, som man har brug for for at forblive sund og rask. Selv mennesker rundt om i verden lever under truslen om stigende forurenende stoffer i den atmosfæriske luft. Menneskeskabt forurening er hovedårsagen til denne trussel.

Som følge heraf er det blevet ret vigtigt at overvåge luftkvaliteten for at sikre et godt helbred og livskvalitet.

Overvågning af luftkvaliteten er mulig med forskellige luftkvalitetsovervågningsenheder, der er tilgængelige på markedet. Men før vi går videre til disse enheder, lad os først forstå mere om luftkvalitet.

Hvad er luftkvalitet?

Luftkvalitet repræsenterer, hvor forurenet eller ren luften omkring dig er. At holde styr på luftkvaliteten er afgørende, fordi forurenet luft kan forårsage flere sundhedsproblemer.

Det er bestemmelsen af ​​antallet af forurenende stoffer i luften i atmosfæren.

Hvordan beregnes luftkvaliteten?

Der er flere teknologier og metoder, der hjælper med at overvåge luftkvaliteten. De metoder statslige myndigheder, forskere og flere bruger afhænger af overvågningsområdets størrelse og placering.

Luftkvaliteten beregnes med AQI eller Air Quality Index. Det fungerer som et termometer og kører fra 0-500 grader. Det er et middel til at præsentere ændringer i mængden af ​​forurening i luften.

Hvorfor er overvågning af luftkvalitet vigtigt?

Sporing af indendørs luftkvalitet handler om at beskytte din familie og dig selv mod de skadelige virkninger af farlige gasser. Forskellige gasser, partikler, støv og røg påvirker helbredet negativt.

  Hvordan overvåger man hjemmesidens globale ydeevne med Grafana worldPing?

Ved at overvåge luftkvaliteten kan du tage effektive foranstaltninger til at rense din indeluft og dermed tilbyde et sundt miljø for dine kære.

Hvordan hjælper værktøjer til overvågning af luftkvalitet?

De forskellige luftkvalitetsovervågningsenheder designet til indendørs brug består af sensorer. Disse sensorer indsamler luftprøver og beregner den specifikke koncentration af gasser og partikler. Dette kan være en kontinuerlig proces eller måling på et tidspunkt.

Så lad os nu udforske nogle gode luftkvalitetsovervågningsenheder, der kan hjælpe dig med at spore din indendørs luft effektivt.

Langukou CO2 kuldioxiddetektor

Denne indendørs CO2-monitor fra Langkou kommer i et kompakt design. Den består af en stor LCD-skærm, der gør det nemt at læse. Udover at overvåge kuldioxidniveauer, holder den også styr på fugt og temperatur ved hjælp af sin lufthalvledersensor.

Dens avancerede NDIR-teknologi vurderer CO2-indholdet nøjagtigt og advarer dig, hvis det overskrider det. Alarmværdien er 1000 PPM. Den kommer med et 1600 mAh batteri og 8 timers batterilevetid. Den er ideel til dit køkken, hjem, skole, bil, kontor, camping eller mere.

Qingping luftkvalitetsmonitor

Qingping tilbyder denne multifunktionsluftkvalitetsdetektor, som overvåger CO2, PM2.5, TVOC, fugtighed og temperatur. Som et resultat giver det dig et grundigt billede af indendørs luftkvalitet. Denne skærm tilbyder vejrudsigter i realtid, UV-indeks og AQI-data.

Dette er en hurtigt reagerende og pålidelig skærm, der består af et 1,2 GHz 4-core A7-chipsæt. Denne luftkvalitetsmonitor bruger en højklassificeret sensor, der er sikkerhedskopieret med en multimode-kompensationsalgoritme.

Den har en 328 PPI og 3,1 tommer IPS touch-skærm, som er ultra-klar. Det giver dig mulighed for at overvåge fem målinger eksternt i dens dedikerede app (Qingping+), forudsat at du forbinder den med 2,4 GHz Wi-Fi.

  iMac, Mini og Pro: Apples stationære Macs sammenlignet

Xetron Temtop M10 luftkvalitetsmonitor

Denne Temtop M10 luftkvalitetsmonitor hjælper dig med at holde dine kære sikre mod indendørs forurenende stoffer og forurenende stoffer. Det tilbyder 4-i-1 luftkvalitetsovervågningsfunktioner, der gør det muligt at detektere TVOC, HCHO, PM2.5 og AQI samtidigt.

Den er udstyret med sensorer fra topmærker som Dart og Temtop, der gør overvågning mere præcis og pålidelig. Den har et højtydende lithiumbatteri.

LEF Indoor Air Quality Monitor

Få denne 4-i-1 luftkvalitetsmonitor, der sporer PM2.5, temperatur, luftfugtighed og tid. Dets professionelle præcisionsdesign bærer en sensor af høj kvalitet, der giver nøjagtige aflæsninger. Den opdaterer PM2.5-indekset hvert 5. sekund og luftfugtighed og temperatur hvert 30. sekund.

Dens fulde VA-LCD-skærm er omnidirektionel og giver dig mulighed for at justere lysstyrken op til et niveau af din komfort. Denne brugervenlige skærm kommer med fire knapper til at udføre forskellige handlinger.

Temtop indendørs termometer

Dette Temtop indendørs termometer hjælper dig med at overvåge fugtighed, temperatur og PM2.5 niveauer i dit indendørs område. Den har sensorintegrationsteknologi, der integrerer fugt, temperatur og PM2.5.

Den viser resultater med en nøjagtighed på 0,9°F og med en opdateringshastighed på 1,5 sekunder. Det fungerer i 4 tilstande: realtid, smart, interval og øko-tilstand.

EG Air Quality Monitor

EG tilbyder denne multifunktionelle og videnskabelige luftkvalitetsmonitor, der giver dig nøjagtige aflæsninger af temperatur og fugtighed. Udover disse måler den luftkvalitet baseret på forskellige målinger som formaldehydkoncentrationer, TVOC og PM2.5/PM1.0/PM10.

Dets bærbare design giver dig mulighed for at overvåge luftkvaliteten næsten overalt, inklusive dit kontor, hjem, bil, hotelværelse eller mere. Den leveres med et lithiumbatteri, som giver den strøm i mangel af DC 5V mikro-USB-opladning. Den har en indbygget blæser til hurtige og realtidsmålinger.

Temtop LKC-1000E Luftkvalitetsmonitor

Dette er en økonomisk mulighed, hvis du ønsker en lavbudget luftkvalitetsmonitor. Den bærer sensorer af høj kvalitet, der nøjagtigt måler PM10, PM2.5, HCHO, partikler og AQI. Dens laserpartikelsensor bruger PSO-algoritmen, som gør den i stand til at måle partikler nøjagtigt.

  Sådan installeres software uden administratorrettigheder

Sensorens levetid er 20.000 timer. Den har en TFT-skærm, der giver klar læsning. Den kommer med et indbygget lithium-ion batteri.

Airthings 2930 Wave Plus

Airthings 2930 Wave Plus luftkvalitetsmonitor lader dig måle de seks indendørs luftfaktorer, herunder fugt, CO2, VOC, temperatur og lufttryk. Det giver dig mulighed for at oprette forbindelse til dens dedikerede app via Bluetooth og få grundig indsigt i luftkvaliteten.

Med dette får du to AA-batterier, Airthings-support, en hurtigstartguide og en valgfri udvidet garanti på 5 år.

AirKnight 9-i-1 indendørs skærm

AirKnight tilbyder denne 9-i-1 bærbare luftkvalitetsmonitor, der er ideel til dit hjem, kontor eller køretøj. Den består af ultrapræcise sensorer, der kan registrere otte forskellige slags forurenende stoffer i realtid.

De ting, den kan overvåge, omfatter AQI, CO2, PM2.5, PM10, VOC, fugtighed, formaldehyd og temperatur. Den leveres med et 3000 mAh lithium-ion batteri, der er genopladeligt. Dens klare LCD-skærm gør det meget nemt at læse det.

Aiment Air Quality Monitor

Denne 5-i-1 luftkvalitetsmonitor fra Aiment er multifunktionel og kan nøjagtigt registrere luftkvaliteten i realtid. Den kan overvåge CO2, Formaldehyd, TVOC, AQI og CO. Den kommer med en 5,5-tommer LED-skærm, der tydeligt viser luftdata i realtid.

Dens genopladelige batteri er stort og kan holde til op til 5 timer. Den er velegnet til hjemmet, kontoret, bilen, mødre- eller børneværelset osv.

MOESAPU Indoor Air Quality Monitor

MOESAPU luftkvalitetsmonitor kontrollerer flere mål for indendørs luftkvalitet i realtid. Den overvåger nøjagtigt HCHO, TVOC, PM2.5, fugtighed og temperatur. Den har en LCD-farveskærm, der mærker luftkvaliteten i fire grader.

Dets 1500 mAh genopladelige lithium-batteri kommer med et type C-kabel. Hvis luftkvalitetsniveauet overstiger det normale, lyder alarmen, og interfacets farve ændres også.

Afsluttende ord

Indånding af kvalitetsluft er afgørende for, at alle kan forblive sunde og sygdomsfri. Disse luftkvalitetsmonitorer kan hjælpe dig med at holde styr på din indendørs luftkvalitet. Regelmæssig overvågning vil hjælpe dig med at tage effektive skridt til at beskytte dig selv og dine kære.

Dernæst kan du tjekke apps for at tjekke luftkvaliteten.