11 bedste kreative ledelsesplatforme til dine kampagner [2023]

Kreativ administrationssoftware hjælper brugere med at administrere, designe, automatisere og distribuere de kreative elementer i digitale annoncer.

Mange virksomheder har svært ved at håndtere processen med at oprette og distribuere digitale annoncer manuelt fra idéstadiet til færdiggørelsen.

Det er aldrig nemt at administrere ideer manuelt, sætte alle i dit kreative team, samarbejde, fordele opgaver og udføre det endelige projekt. Til sidst kan det blive komplekst og kræve, at du bruger mere tid og kræfter på hver opgave.

Derfor leder brands, annoncører og bureauer konstant efter en automatiseret multi-kanal annonceringsplatform for at få bedre annonceoplevelser.

Fra indsamling af kreative ideer til tilmelding til projektet kan kreativ styringssoftware hjælpe dig med at strømline alt.

Det vil automatisere gentagne opgaver, spare dig tid, maksimere ROI, forbedre brugernes produktivitet og tilbyde mange andre fordele.

Lad os diskutere kreativ styring og de bedste softwareløsninger til kreativ styring, der tilbyder nyttige og avancerede funktioner til dine marketingkampagner.

Her er en hurtig oversigt over de bedste kreative administrationsplatforme, jeg vil diskutere nedenfor.

Platform

Bemærkelsesværdige funktioner

Link

Mediedækkende

Cloud-baseret kreativ styring, distribuerbare kampagner.

Adobe Experience Cloud

Automatiseret annonceoprettelse, retargeting

Adacado

Færdiglavet kampagne, annonceoprettelse

Bannerflow

Creative Campaign Management, datadrevet beslutningstagning

Storyteq

Øjeblikkelig oprettelse af annonceindhold, automatisering

Airtory

Dynamisk indholdsoprettelse, annoncetagkompatibilitet

Smart

Personlig annonceoprettelse, AI-indsigt, automatisering på tværs af platforme

Ziflow

Samarbejds- og feedbackværktøjer, sikkerhed i virksomhedskvalitet.

NEXD

Letvægts interaktive annoncer, kodefri layout

Ad-Lib.io

AI-udvidelse, medieintegration og kampagnestyring.

Bynder

Kreativ arbejdsgangstyring, samarbejde, analyser

Hvad er kreativ ledelse?

Kreativ ledelse er en undertype af projektledelse, der kun er rettet mod kreative projekter, såsom reklame- og marketingkampagner, re-branding, videoproduktion og webdesign. Det sigter mod at samle mennesker, processer og andre bevægelige dele på et enkelt sted, hvilket giver dig en integreret platform til at producere rentable resultater.

Det er en praksis, der involverer problemfri styring og levering af kreative projekter og genstande i bureauer og virksomheder. Det styrer alle faser af dit kreative udviklingsarbejde og overvåger processen med at skabe billeder, layout, kopier og kunst til dine kreative projekter.

Kreative ledere er ansvarlige for at danne et godt team med nye, nødvendige færdigheder for at opretholde en høj grad af kreativitet.

Hvad er Creative Management Software?

En softwareløsning til kreativ styring er et cloud-baseret værktøj, som udgivere og brands kan bruge til at producere, måle og distribuere kreative ideer. Med den stigende kompleksitet omkring brancher er det vigtigt at bruge et centraliseret sted til alle dine kreative kampagner.

Kernen i brugen af ​​kreativ styringssoftware er at designe annoncer og producere dem i stor skala. Den bruger en kombination af automatiske og manuelle funktioner til at forbedre dit teams kreative output. Det kan generere forskellige annoncemateriale for at skræddersy dine annoncer og sende dit budskab til dit publikum.

Hvad er behovet for kreativ ledelse?

Kreativ projektledelse tilbyder en ramme til din organisation for at sikre, at arbejdet udføres inden for budgettet og til tiden, samtidig med at et højt standardniveau opretholdes. Det giver følgende fordele, hvilket er grunden til, at mange organisationer anvender det.

 • Kreativ ledelse sikrer, at projekterne bliver forklaret klart blandt kreative teammedlemmer, og arbejdet fordeles jævnt til passende personer.
 • Det eliminerer timers arbejde med at oprette annoncer. I stedet kan du fokusere på at designe bedre kampagneideer for at skabe engagement.
 • Annoncører kan generere brandbudskaber og annoncemateriale, der er designet til målgrupper. Du kan tilføje interaktive elementer, såsom billeder og videoer, for at tiltrække kunder.
 • Kreativ ledelse gør det muligt for annoncører og brands at samarbejde om forskellige projekter på trods af deres geografiske placering.
 • Det forhindrer kreative problemer ved at overvåge projekternes mål og fremskridt for at sikre, at alle arbejder i henhold til den nævnte opgave.
 • Det koordinerer kommentarer, feedback og godkendelsesprocesser, så alle i teamet er tilfredse inden projektets lancering.

Hvordan virker Creative Management Software?

 • Indledning: Dette er den første fase, hvor interessenten eller marketingteamet identificerer et krav. I samarbejde sætter både interessenten og marketingteamet mål og mål sammen med projektets omfang. Processer og deadlines dokumenteres for at komme frem til en perfekt projektplan.

 • Planlægning: Kreative ledere designer en detaljeret plan, der nævner alle projektdetaljer, deadlines og processer. Derefter fordeles opgaverne blandt teamet, og der etableres en tidslinje over arbejdsgange, aktiviteter og ansvar.
 • Udførelse: Kreative teams bruger samarbejdsværktøjer til at automatisere administrationsarbejde. Kommunikation er en afmålt drejning, der bruges gennem hele udførelsesfasen. Kreative ledere overvåger kvaliteten på tværs af udførelsesfasen.
 • Sign-off: Dette er den sidste fase, hvor kreative ledere indsamler endelig feedback, gennemfører en gennemgangssession og leverer de nødvendige resultater.

Funktioner i Creative Management Software

Kreative administrationsplatforme skal have et unikt, værdifuldt sæt funktioner for at hjælpe brands, annoncører og bureauer med at udføre deres arbejde effektivt. For at vælge den bedste kreative administrationsplatform til din virksomhed skal du kontrollere disse funktioner:

 • En annonceskaber til at udnytte kreativ generering
 • Høj interaktivitet og automatisk kodegenerering
 • Funktioner til problemfrit samarbejde
 • Digital asset management
 • Brandkonsistens på tværs af forskellige kanaler
 • Dynamisk kreativitet
 • Mulighed for at uploade annoncemateriale til flere kanaler
 • Realtidsanalyse

Lad os nu dykke ned i nogle af de kreative administrationsplatforme.

Forbedre ROI af marketingkampagner på tværs af webbannere, print og video med Mediedækkende‘s Creative Management platform. Det er en cloud-baseret model, der hjælper udgivere, bureauer og brands med at skalere, distribuere, producere og måle kreative kampagneeffekter.

Du kan tilpasse, tilpasse og lokalisere kreative aktiver på tværs af flere geografiske områder og distribuere dem ved hjælp af flere kanaler. Mediawide understøtter lokaliserede og tilpassede videoer, webdisplayannoncer, udendørs skiltning og mere.

Desuden kan du minimere beslutningsprocessen og øge produktiviteten hos marketingfolk, designere og ledelse.

Adobe Experience Cloud

Hvis du får nye målgrupper, introducerer yderligere produkter og kræver mere personalisering, bruger du Adobe Experience Cloud og design det kreative materiale, du har brug for, baseret på dit mål. Den bruger en automatiseret annonceoprettelsesproces til retargeting og prospektering af kunder.

Målet er at øge budskabets relevans for at tiltrække brugere, mens det bruges i prospekteringskampagner.

For retargeting sigter programmatisk kreativ styring på at fokusere på flere ordreværdier og drive konvertering. Adobe Advertising Creative bringer marketingprofessionelle og designere i en intuitiv og selvbetjeningsgrænseflade.

Adacado

Leder du efter en nem og hurtig måde at vise annoncer på? Adacado tilbyder færdiglavede kampagneløsninger i henhold til dine annonceringsmål og lader dig begynde at køre displayannoncer med lethed. Det giver dig mulighed for nemt at uploade billeder, beskeder og logoer ved at håndtere resten.

Uanset om du ønsker at køre enkle og nemme statiske annoncer eller dynamiske kreative annoncer, har Adacado din ryg.

Du kan vælge dine krav fra filtermulighederne og vælge din kampagneløsning i dag. Derudover bruger du platformens funktioner gratis og betaler kun for det produkt, du gemmer, og de annoncer, du kører.

Bannerflow

Accelerer beslutninger og øg ydeevnen med Bannerflow Kreativ kampagnestyring. Det hjælper dig med at administrere dine annoncer med flere udgivelsesmuligheder og nå dit publikum effektivt.

Få fordele ved integrationer til mere end 20 annonceservere, DSP’er og netværk. Du kan designe annoncer og publicere dem direkte i det eksisterende annoncesæt og sociale mediekampagne.

Bannerflow tilbyder en automatiseret distribution og intuitiv grænseflade for at muliggøre en effektiv arbejdsgang. Du kan også kontrollere de affilierede og brandkonsistente annoncer og eksportere videoer og billeder til Facebook Ads Manager.

Kombiner kreativitet, datafeeds og automatisering for at gøre dine kampagner mere rørende for dine kunder. Du kan også forbedre din annonceringsydelse via datadrevet beslutningstagning ved hjælp af data fra A/B-test, Heatmaps, analyser og mere.

Vis desuden dine målgrupper, hvad du kan tilbyde ved at bruge et beslutningstræ, intuitiv opsætning, reserveannoncemateriale og meget mere. Bannerflows smarte algoritme hjælper dig med at øge ydeevnen, hvilket fremmer det bedste annoncemateriale.

Storyteq

Opret dit annonceindhold til hvert marked og kanal med det samme Storyteq. Du kan skalere din digitale, print- og videoproduktion, mens du eliminerer dyre og langsomme markedsføringsprocesser.

Værktøjet kan spare dig tid og penge ved at automatisere din kreative produktion. Det giver dig også mulighed for øjeblikkeligt at oprette flere kanalkampagner.

Skab investeringsafkast ved at engagere dine målgrupper på tværs af hvert berøringspunkt. Du kan oprette dynamiske skabeloner for at tilpasse kreativt indhold med det samme. Derudover kan du skalere dine digitale bannere, statistikker, print og videoer med Storyteqs brugervenlige platform. Det hjælper dig også med at levere omfattende kampagner på budget, til tiden, på hver kanal og på hver platform.

Aktiver desuden dine kampagner nemt og hurtigt til alle markeder og kanaler, og test deres effektivitet for automatisk at optimere ydeevnen. Storyteq bruger brand-kompatibel generativ AI i din markedsføring for at gøre teknologien mere tilgængelig for marketingfolk og designere.

Storyteq Creative Automation Platform

Generer, aktiver og skaler dine kampagner med det samme Storyteq Creative Automation Platform. Det giver dig mulighed for at levere kreativt indhold af høj kvalitet og høj volumen hurtigere end før.

Du kan oprette tusindvis af multiformat og multi-kanal aktiver med et par klik ved hjælp af dens dynamiske skabeloner. Du kan også presse disse aktiver live på tværs af markedet.

Med brugen af ​​dynamiske skabeloner kan du generere premium-videoer (MOV, MP4), digitale bannere (HTML5), printaktiver (PDF) og statik (JPG, PNG). Du kan nemt tilpasse skrifttyper, logoer, farver, billeder, produkter, sprog og meget mere.

Storyteq fortolker data intelligent for at automatisere produktionsprocessen af ​​marketingaktiver, hvilket øger engagement og omsætning.

Airtory

Oplev en rig reklameplatform til nemt at skabe medieindhold med Airtory. Dens præbyggede skabeloner reducerer de samlede drifts- og produktionsomkostninger.

Airtorys studie til oprettelse af landingssider og selvbetjeningsannoncebygger fungerer som annonceringsløsninger til medieplatformene. Mærker, udgivere og annoncører kan drage fordel af denne cloud-baserede platform, der gør dem i stand til at skabe dynamisk indhold til publicering på tværs af kanaler.

Du kan sende brandmeddelelser til alle verdenshjørner ved hjælp af universelle annoncetags. Disse annoncetags er kompatible med annonceudvekslinger, annonceservere og DSP’er sammen med uafhængige udgivere.

Derudover vil du få realtidsmålinger for at kende hver annonces ydeevne. Airtory har mere end 400 annonceformater at vælge imellem. Dette giver brugerne mulighed for at få en spændende annonceoplevelse ved hjælp af forskellige billeder.

Smart

Engager dine kunder med relevante og adrætte annoncemateriale og byd på personlige oplevelser til at drive din forretning. Med Smartkan du tilpasse dine annoncer for at tiltrække flere og flere kunder.

Styr, samarbejd og skaler dine annoncer ved hjælp af automatiseringsværktøjer til aktiveringer på tværs af platforme og på tværs af markeder.

Du kan bruge tilpasset AI-drevet indsigt til at låse op for vigtige præstationsdrivere og annoncetræthed til at forudsige, hvornår en kampagne skal opdateres. Visualiser ydeevnen af ​​kreative elementer og annoncemateriale, og tag handling med det samme ved at afdække handlingsvenlig indsigt.

Du kan anvende retningslinjer og brandaktiver til at oprette video- og billedskabeloner. Dette hjælper dig med at forbinde datakilder med skabelonerne for at skabe adskillige personlige annoncer på tværs af forskellige kanaler for at fremme investeringsafkast og engagement. Du kan også opgradere dine annoncer til forskellige placeringer og størrelser på tværs af platforme.

Ziflow

Opfyld dine kreative behov og få god feedback med Ziflow. Det tilbyder diskussionsværktøjer til at samarbejde med dine teams for at træffe hurtigere beslutninger om feedback og kommentarer.

Platformens brugervenlige opmærkningsværktøjer giver dig mulighed for at få pixelnøjagtig feedback. Du kan også hurtigt gennemgå kommentarer og ændringer fra version til version ved at sammenligne dem side om side.

Ziflow giver dig mulighed for at kommentere bevægelser og videoobjekter nøjagtigt. Du får et unikt sæt feedbackværktøjer til bannere, websteder og andet oprindeligt kreativt indhold. Den har en integrationsplatform uden kode eller lav kode, der lader dig nemt oprette forbindelse til over 1000 apps og værktøjer, såsom Asana, Google Drive, Dropbox, monday.com og mere.

Med Ziflow kan du samarbejde online ved hjælp af enhver enhed uden at installere eller downloade appen. Det hjælper dig med at beskytte dine annoncer med SOC2-sikkerhed i virksomhedskvalitet. Derudover kan du nemt uploade enhver fil af enhver størrelse og holde teamsamarbejdet i tempo. Det garanterer 99,9 % oppetid, så du kan forblive kreativ gennem hele projektet.

NEXD

Byg interaktive, lette og omkostningseffektive annoncer med NEXD og maksimer din annonceeffektivitet ved at tiltrække flere og flere kunder.

Du kan oprette video- og digitale animerede annoncer, der kan indlæses hurtigere sammenlignet med traditionelle HTML5-annoncer. Det tilbyder en skalerbar og robust arkitektur, så du får et komplet stykke sind.

NEXD hjælper dig med at spare ressourcer og kræfter med dets kodefri annoncelayout og intuitive værktøjer. Du kan udgive rich media-annoncer og spare op til 25-50 % VO2-emissioner. Du får 5-10x lettere annoncer, AI-algoritmer og højere synlighed.

Platformen bruger GPU og WebGL som sin behandlingskilde. Kom i kontakt med NEXD’s team og øg kundeengagementet op til 5x+, højere konverteringsrater og højere CTR.

Ad-Lib.io

Få den nemmeste måde at begynde at designe og distribuere annoncemateriale ved hjælp af en enkelt platform – Ad-Lib.io. Kreative fagfolk, mediehuse og brands kan præstere bedre med dette værktøj.

Platformen bruger et kreativt briefing-modul til at få alle dine aktiver og alle i teamet på samme side. Derudover integreres den med Facebook, YouTube og DV360 for at give et klart overblik over mediestrategien.

Ad-Lib.io bruger kreative koncepter, der har fleksible og faste elementer. Ved hjælp af kunstig intelligens kan du udvide ét sæt annoncemateriale til hundredvis af beskeder og formater. Kommentarer, afmeldinger og status på annoncer sker alle i et enkelt arbejdsområde med Ad-Lib.io.

Værktøjet kan tage emnet ud af ligningen for at forstå scoren for dine annoncer i hver kanal. Derefter lader dens AI-motor dig maksimere dine kampagner.

Ad-Lib.io samarbejder desuden med digitale platforme for at sikre, at det er nemt at administrere og uploade dine kreative varianter.

Ad-Lib.io platform

Ad-Lib.io platform tilbyder næste generation af intelligent automatisering til dine annoncekampagner. Dette lader dig bringe medier og kreative teams sammen for at producere de mest relevante annoncer.

Værktøjets samarbejde og AI-værktøjer giver dig mulighed for at designe kreative aktiver med dynamiske skabeloner med et utroligt antal formater.

Du kan tilpasse det godkendte annoncemateriale ved hjælp af førsteparts- og tredjepartsmålgruppedata. Ad-Lib.io’s Platformscore-elementer og algoritmetags giver dig nøgleindsigt i, hvordan dine annoncer klarer sig, og foretag justeringer i overensstemmelse hermed. Derudover kan du kortlægge dine geografier, agenturer og afdelinger og tildele tilladelser, så de kan gøre deres del bekvemt.

Du kan markere dine designs, gennemføre diskussionstråde og nævne kolleger på hver kampagne. Dens intelligente automatisering hjælper dig med at placere de rigtige aktiver i den rigtige container for at gøre dine annoncer konsistente på tværs af mobil-, banner-, video-, desktop-, sociale og kontekstuelle websteder.

Bynder

Bynder‘s Creative Workflow-modul giver dit team mulighed for at strømline anmeldelser, godkendelser og anmodninger om bedre annoncemateriale. Med dette værktøj kan du aldrig længere blive forvirret over dit projekts deadline, afdeling, formål eller interessenter.

Denne platform giver dig mulighed for at fremsætte kreative anmodninger og levere oplysninger for at sikre en smidig styring af kreative arbejdsgange. Du får konfigurerbare arbejdsgange og involverer interessenter for hurtigt at flytte gennemgangsrunder.

Du kan bruge annoteringer, tilføje kommentarer og tildele opgaver til at samarbejde om annoncematerialet eller sammenligne versioner. Bynder bringer alle interessenter for at sikre, at dit indhold er egnet til udgivelse.

Dets Analytics-modul fortæller dig om effektiviteten af ​​din projektworkflow-proces, så du kan skalere op eller ned de kreative ressourcer i henhold til kravet.

Tag en gratis prøveperiode i 30 dage, eller bestil en demo for at se, hvordan Bynder fungerer, og tag dine annoncer til næste niveau.

Konklusion

Ved at bruge en softwareløsning til kreativ styring kan du nemt designe og distribuere annoncemateriale. Det tilbyder funktioner som kreativ optimering, marketingkalender, workflow-kapacitet, fildeling, samarbejde, adgangsstyring, displayfunktionalitet og tilpassede rapporter for at øge din succes inden for kreativ markedsføring.

Du kan også udforske nogle bemærkelsesværdige annoncesporingsværktøjer til marketingfolk.