11 bedste apps til at sælge tøj online

Hvad hvis dit gamle tøj giver dig gode penge?

Har du noget tøj i dit skab, som du ikke længere bruger? Det er det rigtige tidspunkt at vænne sig til gode ting og tjene nogle penge.

Ja, det er muligt, da nogle flere platforme og applikationer giver dig mulighed for nemt at sælge dit gamle tøj. Du behøver ikke at være en professionel sælger eller ejer af en butik. Det du skal bruge er et tøjprodukt i god stand.

De fleste platforme kræver, at du tilføjer billeder af dit tøj og bestemmer prisen. Fællesskabet af brugere på disse platforme kan være potentielle købere, der er interesseret i dit brugte tøj.

Ifølge en undersøgelse blev den globale markedsværdi for videresalg af tøj anslået til at være omkring 96 milliarder USD i 2021. Den samlede værdi af dette marked anslås at stige til mere end det dobbelte i 2025. Det anslås at nå op på omkring 218 milliarder USD i 2026 .

Så du kan se, hvor stort dette klud videresalgsmarked er. Og forskellige videresalgsplatforme kender dette faktum meget godt. Som følge heraf tilbyder masser af apps og websteder et sted at sælge brugt tøj.

Men før vi udforsker sådanne platforme, lad os først forstå nogle fordele ved at sælge brugt tøj, og hvordan du kan gøre det korrekt.

Fordele ved at sælge brugt tøj

Der er flere fordele ved at sælge gammelt tøj; lad os undersøge et par større.

  • Tjen penge: Dette er selvfølgelig en af ​​de vigtigste grunde til at sælge dine brugte ting. Det faktum, at du endda kan tjene et anstændigt beløb gennem dine gamle ting, kan fascinere næsten enhver.
  • Miljøvenligt miljø: Udover at fylde dine lommer kan videresalg også hjælpe miljøet. Dette skyldes, at hurtig mode bringer vores natur i fare. Fabrikker verden over er bagud med at pumpe milliarder af produkter ud på en dag. Ved at sælge brugte ting kan du bidrage til at fastholde mode i længere tid og dermed hjælpe miljøet.

Lad os derefter udforske nogle tips til at sælge tøj online.

Tips til at sælge tøj online

Du skal følge visse tips for at få de bedste resultater for dine brugte tøjlister. Lad os tage et kig på dem.

  • Tag attraktive og ægte billeder af dit tøj i naturligt lys.
  • Tilføj beskrivende detaljer om dine beklædningsgenstande for at lade interesserede personer vide alt om det.
  • List de oplysninger, der er relateret til tøjmaterialet.
  • Find ud af, hvad dine konkurrenter sælger, og hvordan de præsenterer deres tøj til salg. Dette vil give dig en idé om at forbedre dine fortegnelser.
  • Sæt passende priser. Baseret på dit produkts tilstand og levetid kan du sætte konkurrencedygtige priser.
  • Markedsfør din videresalgsfortegnelse for at give den synlighed online. Dette vil hjælpe interesserede mennesker med at finde ud af om dit produkt til salg.
  • Før du annoncerer dit brugte tøj på nettet, skal du sikre dig, at det er fri for defekter. Det bør ikke have nogen pletter, huller eller mere, fordi de fleste platforme ikke accepterer sådanne produkter.
  5 ting at overveje, før du opgraderer din pc's RAM

Lad os nu tjekke nogle gode app-muligheder, som du kan prøve at sælge dit tøj.

Tradesy

Tradesy er en modeplatform, der hjælper dig med at sælge og sende dit brugte tøj. Denne platform fokuserer på at håndtere mærker, som folk leder efter ofte. Den bedste del af dette er, at deres priser er ret ægte.

Tradesy lader dig tjene på de garderobeartikler, du ikke vil bruge. Til et lavt gebyr kan du begynde at sælge her. Her får du aldrig din vare tilbage. Det lader dig liste dine varer gratis og opkræver således 15 % kommission pr. salg.

Du skal liste dit produkt ved at tilføje billeder, beskrivelser, priser osv. Og dit produkt er klar til at blive solgt. Tradesys dedikerede apps gør det nemmere at sælge tøj ved hjælp af dine Android- og Apple-enheder.

Mercari

Mercari er en fantastisk platform, der lader din garderobe ånde frisk ved at sælge dit brugte tøj. Det giver dig mulighed for at liste dine varer, sælge og modtage din betaling med det samme. Processen med at liste varerne er også ret let. Du skal tilføje billeder, beskrivelser og relaterede detaljer om varen.

Det er dig, der vil fastsætte prisen på produktet plus forsendelsesomkostningerne. Her får du et tilbud fra køberen, eller de køber direkte. Mercari sender dine varer via FedEx eller USPS. Du får dine penge, så snart køberen får varen og vurderer dig som sælger.

Du kan købe eller sælge næsten alt på Mercari ved hjælp af Google Play Butik og App Store apps.

Facebook markedsplads

Facebook Marketplace er et vidunderligt sted at sælge, selvom det ikke rammer første gang i vores sind. Det giver dig mulighed for at tjene penge for dine brugte ting, såsom tøj.

Kilde

Facebook Marketplace har dedikerede grupper, der hjælper dig med at kategorisere dine varer. Dette er ikke kun nyttigt for sælgere som dig, men også for købere. Fordi de nemt kan udforske gruppen i henhold til de elementer, de ønsker. For eksempel, hvis du vil sælge “Top”, kan du liste det i “Tops til salg”-gruppen.

Her kan du også finde stedspecifikke grupper. Som et resultat, hvis du ønsker at sælge i et bestemt område, kan du også gøre dette. Hvis du har en dedikeret butik, kan du linke den til Facebook Marketplace. Eller du kan liste dine produkter på din Facebook-side.

  Sådan fremhæver du tekst og tilføjer noter til ePub-filer i Microsoft Edge

Etsy

Etsy er en kreativ markedsplads, der lader sælgere og iværksættere komme i kontakt med millioner af købere fra hele verden. Det giver sælgere mulighed for at sælge håndlavede varer, vintageprodukter eller mere. Dette giver professionelle og sælgere som dig, der ønsker at sælge deres brugte ting.

Du kan liste din vare for 0,20 USD, og ​​du skal blot betale for betalingsbehandling og offsite annoncering. Det opkræver ingen provision ved salg. Det betyder, at du kan tjene et anstændigt beløb, hvis du lukker en handel. Du kan oprette en konto hos Etsy og liste dit tøj til salg på få minutter.

Appen kan downloades i Google Play Store og App Store.

eBay

eBay er en kendt og velrenommeret online markedsplads for køb eller salg af næsten alt. Dens enorme brugerbase udgør et fantastisk fællesskab af købere for interesserede sælgere. Så hvis du vil sælge dit brugte tøj, kan det være det bedste sted for dig.

Her skal du angive dit produkt ved at tilføje kvalitetsbilleder og beskrivelser. Du skal angive prisen på varen. eBay tilbyder dig anbefalinger til, hvilken leveringstjeneste du kan bruge. Du kan også bruge eBay leveringsetiketter for ekstra besparelser på forsendelse.

For at sælge dit tøj lokalt, kan du bruge Local Pickup. Det opkræver 10-15% af det endelige beløb for et salg. Du kan downloade appen på Android- og Apple-enheder.

Poshmark

Poshmark tilbyder dig en måde at tjene penge på dit brugte tøj. Du skal blot liste dine varer på Poshmark ved at tilføje passende fotos og detaljer. Du skal også mærke den med den rigtige pris.

Del din produktliste med dine følgere, så potentielle købere kan finde ud af om dit produkt. Mens du sender, kan du bruge Poshmark-etiketten for at få betalt så hurtigt som muligt.

Du kan vise dit brugte tøj fra din Apple- eller Android-enhed med det samme.

The RealReal

TheRealReal markedsplads hævder at sælge dine produkter meget hurtigere end nogen anden platform. Det hævder at sælge nogen af ​​dine produkter inden for 30 dage.

Udover tøj lader de dig også sælge alt relateret til børne-, dame- og herremode. Disse kan omfatte sko, ure, smykker, boligindretning osv. Der er visse produktstandarder, som din vare skal opfylde. Her kan du tjene omkring 85 % af salgsprisen.

Download dens Android- eller Apple-app for en bedre og hurtigere brugeroplevelse.

Vinted

Det voksende samfund af Vinted giver dig mulighed for nemt at sælge dit brugte tøj til rimelige priser. Ud over tøj lader Vinted dig sælge boligindretning, legetøj, modeprodukter og meget mere.

Det giver en nem måde at liste dine varer på. Bare tag et par klare billeder af dine varer og upload dem med pris og beskrivelse. Du modtager regelmæssige opdateringer, hver gang nogen køber eller ligefrem kan lide dit angivne produkt. Det lader dig downloade din forsendelsesetiket og fortsætte med at spore pakken.

  Sådan skifter du mellem apps på iPhone X

Du kan downloade Vinted-appen fra Google Play Butik eller App Store og begynde at liste dine varer. Dets betalingssystem i appen gør det hurtigt og bekvemt at indsamle betalinger.

Depop

Vil du forvandle dit brugte tøj til kontanter? Depop kan være din ideelle destination til dette. Du kan begynde at sælge dine brugte ting gratis med Depop. Det giver dig mulighed for at holde dine produkter i en cirkulær økonomi og hjælper med at mindske modespild.

Du skal tage op til fire billeder af det tøj, du vil sælge, og angive dem med beskrivelser og priser. Når dit første salg er gennemført, kan du administrere alle dine salg og betalinger ét sted. Dette er opnåeligt ved hjælp af dets Android- og Apple-apps.

thredUP

Uanset om du vil sælge dit gamle tøj eller donere til en social sag, så lader thredUP dig gøre dette. Det lader dig nemt sælge brugt tøj til børn og kvinder på dens Android- og Apple-applikationer.

Til dette skal du bestille en gratis forsendelsesetiket eller et Clean Out Kit på dens salgsapp. Bare fyld posen med børne- og dametøj fra mærker som Zara, Lululemon osv., og send det tilbage til dem.

ThredUP-teamet vil inspicere disse varer, tage billeder og derefter liste dem til salg. De vil også være ansvarlige for at sende produkter til dig.

Børn

Kidizen er en forældre-til-forældre markedsplads, hvor du nemt kan sælge dine børns brugte tøj og andre modeprodukter. Udover tøj kan du sælge børnesko, legetøj, tasker, børneværelser, bøger, indretningsartikler til værelset og meget mere. Du kan også sælge graviditetstøj, bæreseler, pusletasker m.m.

Tag billeder af dine produkter og læg en pris sammen med dem. Der er ingen noteringsgebyr på Kidizen. Du kan med det samme tilmelde dig og begynde at liste dine varer.

Download også Android- eller Apple-appen til din smartphone eller tablet og gør salget meget mere bekvemt.

Ofte stillede spørgsmål

Er det rentabelt at sælge tøj online?

At sælge dit brugte tøj kan hjælpe dig med at tjene et beløb, der er værd at have din tilstand. Hver enkelt handel kan ikke være rentabel, fordi den afhænger af, hvor fremragende standen på dine produkter er. Tøj i god stand og nyere efterspørgsel kan give dig større fortjeneste end noget andet.

Hvilken app er god til begyndere?

Hvis du er nybegynder, kan Facebook Marketplace være det perfekte sted at starte, da det ikke opkræver noget noteringsgebyr, hvilket er et plus for folk, der lige er startet op.
Desuden kan Facebook Marketplace tilbyde dig bedre eksponering, da det allerede er en kendt social medieplatform.

Afsluttende ord

Så hvis du har en garderobe fuld af ting, du ikke bruger, skal du begynde at sælge dem ved hjælp af en af ​​disse apps. Disse kan hjælpe dig med at tjene nogle penge ud af dem og bidrage til at mindske deponering.

Du vil måske også udforske nogle innovative små virksomhedsideer for at starte.