10 sorte skrivebordsbaggrunde til Windows 10

Mørke temaer til desktop-operativsystemer er nu tilgængelige på både populære desktop-operativsystemer’; macOS og Windows 10. Mørke temaer kan være nye, men brugere har indstillet og brugt mørke billeder som skrivebordsbaggrund i årevis. Mange bruger simpelthen en almindelig sort baggrund. Det tillader alle dine ikoner at være synlige, og når du går til dit skrivebord, gør det dig ikke blind.

Windows skrivebordsbaggrunde [Black]

Mørke eller sorte tapeter behøver ikke at være almindelige. Du kan finde utrolige HD-fotografier, der giver fantastiske baggrunde til skrivebordet. Hvis du vil indstille et sort skrivebord, skal du åbne appen Indstillinger og gå til Personalisering> Baggrund. Vælg indstillingen Almindelige farver fra rullemenuen, og vælg sort fra farvevælgeren.

Hvis du leder efter noget ud over almindelig sort, er her ti fremragende billeder fra Unsplash, der vil lave fantastiske tapeter. Baggrundsbillederne er blevet ændret med henblik på en forhåndsvisning. Besøg linket for at se billederne i fuld HD.

1. Sorte klipper af Nick Nice

Dette billede er bedst egnet til et mobilbaggrund, men du kan beskære og ændre størrelsen på det til et skrivebord. Download det fra Unsplash.

2. Månens faser af Nino Yang

Ingen samling af mørke tapeter er komplet uden et billede af månen. Et mørkt billede betyder, at du ikke behøver en HD-skærm for at få farven og lyset rigtigt på skærmen. Download dette billede fra Unsplash.

3. Puslespil af Ron Whitaker

Puslespil er et abstrakt billede, der er perfekt til et skrivebord. Download det fra Unsplash.

4. Faldende sten af ​​Gontse Tlhalogang

Dette billede er størrelsen til en mobilskærm, men du kan ændre størrelsen på det, så det passer til en skærm. Hvis du har en lodret/portræt orienteret skærm, kan dette tapet bruges som det er. Download det fra Unsplash.

5. Dugdråber på blade af Bashaer

Et nærbillede af dugdråber på blade. Dette foto vil give en vis dybde til skrivebordet, men det er stadig mørkt nok til at sikre, at ikonerne forbliver synlige, og det vil ikke blinde dig. Download det fra Unsplash.

6. Vanddråbe på en kvist af Allec Gomes

Dette billede er igen størrelsen til en mobilskærm, men du kan ændre størrelsen på det til skrivebordet. Den har masser af tom plads, hvilket er fantastisk til at ændre størrelse og til ikonsynlighed. Download det fra Unsplash.

7. Mælkebøtte af Hongmei Zhao

Dette billede har en mælkebøtte i et glas, og du bliver nødt til at ændre størrelsen på det til skrivebordet, men det er op til dig, hvilken del du vælger til skrivebordet. Det er et smukt mørkt billede, som du kan downloade fra Unsplash.

8. Karrusel af Charles Büchler

Dette billede er en fremragende kombination af en mørk nat og moderne lys. Billedet viser en fair tur og er et fremragende fotografi af turen i bevægelse. Billedet er kvadratisk, men det er HD, så det kan ændres til skrivebordet. Download det fra Unsplash.

9. Sorte striber fra Allec Gomes

Dette billede er ret grundlæggende, hvad angår mørke baggrunde. Billedet er dog ikke computergenereret. Det er et fremragende fotografi. Download det fra Unsplash.

10. Metro ved Mak

Hvis du kan lide urban fotografering, er dette billede perfekt til skrivebordet. Download det fra Unsplash.