10 nemme Minecraft-husideer

Et Minecraft-hus eller en base er afgørende for din overlevelse i spillet. Det er normalt der, hvor du flytter dit spawn-punkt, opbevarer materialer, du samler på, og hvor du laver, brygger eller fortryller genstande. Du juni, eller juni ikke oprette en Nether-portal i nærheden af ​​den, men at have et sted at vende tilbage til, og et sted, der kan holde monstre ude, er afgørende.

nemme Minecraft-husideer

Nemme Minecraft-husideer

Et Minecraft-hus kan være enkelt, dvs. en terning med en dør og et vindue, eller det kan være komplekst med flere etager, værelser, vinduer, et ovenlysvindue og endda et vandfald, hvis du føler dig ambitiøs. Du kan bruge alle typer blokke til at skabe et Minecraft-hus. Nogle blokke er bedre end andre til at beskytte dig mod monstre, mens andre ser bedre æstetisk ud.

Hvis du er ny til Minecraft og stadig lærer at arbejde med alle blokkene, er det bedst at starte med lettere hjem. Her er ti fantastiske, men nemme Minecraft-husideer.

1. Survivalist Farm House

Vi anbefaler dette design til begyndere. Det er nemt at lave med almindelige materialer som træ og brosten, og det er nemt at udvide på. Du kan tilføje flere rum til designet, og de vil ikke se malplacerede ud. Du har også landbrugsplads til rådighed og en nem måde at komme dertil uden at forlade huset eller rejse om natten. Sørg for at holde det godt.

Dette hus er vist på Grabcraft med tegninger til, hvordan man bygger det.

  3 LinkedIn-funktioner, der hjælper dig med at netværke bedre

2. Eg & grantræ fra Smithers Boss

Hvis du vil have noget, der er nemt at bygge og smukt at se på, dette hus er værd at tjekke ud. Det er bygget ved at bruge træ, som er en af ​​de mest almindelige bloktyper i Minecraft. Du kan bygge den med forskellige træsorter, men eg og mørk eg ser bedst ud. Der er også andre blokke brugt, f.eks. brosten og glas, men de er nemme at finde eller lave.

Den eneste ulempe ved dette hus er, at det for det meste er træ og let vil blive beskadiget af mobs. På billedet nedenfor er der brugt specielle shaders, så dit hus vil se anderledes ud afhængigt af de shaders du har installeret.

3. Stilfuld og kompakt fra CSX42

Det Stilfuldt og kompakt design fra CSX42 er et moderne, men alligevel lille hus, der har plads til en seng, et håndværksbord og en kiste. Det er bygget med grundlæggende blokke som træ- og stenplader. Mens du bygger det, vil du også lære en ting eller to om at skabe et flot hus. Selvstudiet indeholder ideer til at gøre stablede kister let tilgængelige, og hvordan brug af forskellige bloktyper tilføjer æstetik til en bygning. Der er også ideer til at udvide huset, når du skal.

4. Enkelt stort værelse

Husene på denne liste har været små, hvilket betyder, at du ikke behøver at samle mange ressourcer for at begynde at bygge. Hvis du gerne vil bygge noget større, men stadig holde det enkelt, anbefaler vi at tjekke ud dette enkle husdesign af Stud. Det sværeste materiale at få til denne bygning er stenpladetrappen, som nemt kan laves af brosten. Du skal bruge kul til at smelte det hele (eller du kan bruge træ, men det tager længere tid), og du ender med en masse plads. Du kan opdele huset (tilføje rum), hvis du vil, ved at bygge vægge. Indretningen er overladt til dig, hvilket betyder, at dette er et fleksibelt design.

  Sådan porter du videre gennem firewallen på Ubuntu

Det vil tage noget tid at bygge dette, men du vil kunne lide det, du ender med.

5. Et robust stenhus fra Instructables

Hvis du ikke ønsker et hus lavet af træ, der er langt mindre tilbøjelige til at modstå skader, dette grundlæggende stenhus er værd at bygge. Det kræver almindeligt tilgængelige blokke som sten, og det tilføjer stadig et par blokvarianter for at få den endelige konstruktion til at se godt ud, dvs. ikke bare en stenterning.

Huset er ret stort, og du vil kunne bruge det i et stykke tid, før du beslutter dig for at opgradere. Det er heller ikke den slags hus, du har det dårligt med at efterlade, fordi du lægger så meget arbejde i det.

6. Simple Starter House af Sv Gravity

Det Simple Starter House af Sv Gravity har en stenbund, almindeligt tilgængelige træblokke, en tilknyttet gård, to etager, masser af plads og en flot udsigt.

Du vil ikke være i stand til at bygge dette hus på en dag, så sørg for at have et sted at overnatte, mens du bygger, men det er bestemt tiden værd. Materialerne er nemme at få fat i. Du kan designe interiøret som du vil, og du kan springe lanternen over til fordel for fakler.

7. Simple Birch Starter House af Folli

Det Simple Birch Starter House af Folli er bygget overvejende med birk som er en af ​​de mest almindelige træsorter. Du skal bruge en god økse for at få træet og lidt tid til at bygge huset, men det er stort, smukt og har plads til en gård.

Du kan springe potter og lanterner over, indtil du har leret og jernet til at lave dem. Huset vil give ly og et sted at opbevare dine forsyninger, håndværksbord, ovn og et par bogreoler.

  HDMI 2.1: Hvad er nyt, og skal du opgradere?

8. Træhus af TSMC – Minecraft

Træhus af TSMC – Minecraft tilbyder et unikt, hurtigt husdesign til begyndere. De ressourcer, du samler, er minimale og let tilgængelige. Du kan bruge enhver type træ/træ, som du ønsker, og hvis du er til lidt prøve og fejl, kan du oprette en anden etage i dette design.

9. Lille, moderne hus i to etager

Dette er let en af ​​de mere komplicerede byggerier, og dets ressourcer vil tage noget tid at samle, men hvis du vil have et stort hus, der er robust, så tjek det ud dette design af WiederDude.

Huset har to etager og en pool. Du kan ændre det og forvandle området til poolen til en let tilgængelig gård. Det, der gør dette hus svært at lave, er dets brug af beton, især hvid beton, som kræver benmel. Du bliver nødt til at dræbe et par skeletter for det. Alternativt kan du lave glatte stenblokke og bruge dem i stedet. Huset juni ser ikke så godt ud, men det er stadig et godt design.

Bemærk: Shaders er blevet brugt på billedet nedenfor. Din endelige build vil se anderledes ud baseret på de shaders og teksturpakker, du bruger.

10. Moderne hus af RainbowGamerPE

Det Moderne hus af RainbowGamerPE har beton, så det er igen ikke det nemmeste at bygge, men beton kan erstattes med glatte sten. Du skal bruge en betydelig mængde kul for at gøre alt dette, men huset er stort, og du juni bevæge dig aldrig ud af det. Du bliver nødt til at samle en del træ og sand, men de forekommer ofte nok til at det ikke er en stor sag.

Bygningen bruger også birketræ, som er almindeligt, og sorte glasruder, som kræver sort farve. Igen kan du bruge almindeligt, farveløst glas. Designet er ret godt og giver dig mulighed for nemt at lege med materialevariationer.

Konklusion

Minecraft-huse er både kunst og funktionalitet i ét. Boligerne på denne liste juni ser svære ud at skabe, men når du først har set, hvordan de er bygget, laver du dine egne designs på ingen tid eller ændrer disse, så de passer til dine særlige behov.