10 irriterende problemer, du kan løse med Smarthome-enheder

Smarthomes er nemmere at sammensætte end nogensinde før. Selvom de stadig ikke er en nødvendighed, er det, de er nyttige til, at løse irriterende problemer omkring dit hjem.

Ikke mere husråb

Smarthomes fungerer ikke altid godt i familiesituationer. Automatisering er særligt hårdt i hjem med familier, og musikintegration kan føre til kontoproblemer. Men et område, hvor Smarthomes skinner, er kommunikation. Hvis du nogensinde har bedt et barn om at fortælle familien, at der er middag, og det eneste, de gjorde, var at råbe “middag” så højt, de kan, vil du sætte pris på både Amazon Echo og Google Homes samtaleanlægsfunktioner.

Samtaleanlæg er normalt irriterende og vanskelige at installere i et hjem, kræver ledninger og nogle gange lave huller i væggen. Men med et Echo eller Home i forskellige rum kan du bruge enten Echo’s Announce eller Google Home’s Broadcast-funktion.

Echo’s annonceringsfunktion lader dig udsende en envejsmeddelelse til alle de andre Echos i dit hjem (forudsat at de er på den samme Amazon-konto), men folk kan ikke svare på meddelelsen. Google Homes Broadcast-funktion er dog tovejs; folk kan svare, og du vil høre det på den Home-enhed, som du udsender fra.

Alexa’s har en drop-in-funktion, der lader dig få en tovejssamtale i gang, men den virker kun mellem to Echo-enheder.

Lad aldrig lysene tænde igen

Det sker ofte nok til at være virkelig irriterende. Du kommer hjem fra arbejde, og et eller flere lys er tændt. Eller du går rundt i dit hjem og ser, at børnene har tændt lys overalt og aldrig slukket dem.

Hvis du ikke bruger automatisering, burde du være det. Hvis dine lys slukker af sig selv hver dag, efter du tager på arbejde, behøver du ikke bekymre dig om at lade dem tænde ved et uheld. Du kan også binde dine lys til din Nest for at slukke, når du er væk, hvilket kan hjælpe, når folk tænder lyset og glemmer at slukke dem igen. Bevægelsessensorer kan også hjælpe med dette problem.

Ved altid, at garageporten er lukket

Måske værre end at lade lyset være tændt er at lade garageporten stå åben. Det efterlader din garage, og måske resten af ​​dit hjem, sårbar over for dårlige skuespillere.

Hvis du har et smart garagesystem, såsom MyQ, kan du modtage advarsler, når garageporten åbnes, og fjernstyre den. Aldrig mere bliver du nødt til at køre hele vejen hjem med anelse om, at du måske har ladet garageporten stå åben.

  Sådan stopper du alle stemmeassistenterne i at gemme din stemme

Du kan endda få garageporten til automatisk at lukke sidst på dagen, hvis du skulle glemme det, når du kommer hjem. Mange husejere forlader og ankommer gennem garagen, hvilket gør dette indgangssted mere tilbøjeligt til at stå åben end en hoveddør.

Vær den første til at vide, hvornår der er en lækage

Vandlækager er lette at gå glip af og forårsager hurtigt skade, især når de sker på et uvejsomt sted i dit hjem, eller endnu værre, når du er væk.

En vandlækagesensor er nok den mest oversete smarthome-sensor, du kan installere. Hvis du har et sted i huset, der er udsat for lækager (en kælder, der oversvømmes, et apparat, der lækker, hvor som helst du har din vandvarmer), bør du absolut bruge en vandlækagesensor. At vide det tidligt er nøglen til at stoppe en tragedie i sine spor, før vandet gør massiv skade på dit hjem. Uden den tidlige advarsel kan du miste gulv, vægge og andre materialer på grund af skimmelsvamp, snavs og beskadigelse.

Tab aldrig en fjernbetjening igen

På en eller anden måde har fjernbetjeningen til fjernsynet en måde at fare vild dybt i foldene på en sofa. Eller vandrer til et andet rum helt. Og når du først har sat dig til rette for et godt filmmaraton, har du virkelig ikke lyst til at rejse dig op igen for at finde det. Med lidt smarthome-magi klarer du dig uden din fjernbetjening – i det mindste i en klemme.

Du kan styre en Fire Tv-terning med Alexa, hvilket mindsker behovet for en stemme.

Roku-enheder krævede tidligere en tredjepartsapp for at fungere med Google Home, men introducerede for nylig indbygget integration. Det er ikke perfekt endnu. Du kan styre din Roku, og en vis integration med kanaler begynder at ske, men du kan ikke styre de fleste Roku-apps – som for eksempel Netflix – med din stemme.

En mere effektiv rute er at konfigurere en Harmony Hub og en stemmeassistent.

Sørg også for at tjekke, om din enhed har en smartphone eller tablet-app, der fungerer som en fjernbetjening. Det gør de fleste. Du vil måske ikke bruge det hele tiden – at trykke på de faktiske knapper på en fjernbetjening er mere tilfredsstillende – men det er ret praktisk i en knivspids.

Opbevar termostaten, hvor du vil have den

Det fejler aldrig. Du kommer hjem for at finde huset stege. Når du spørger Gramma, hvorfor varmen er sat så højt, har hun ikke engang bemærket det. Det er, når din seks-årige indrømmer, at han forsøgte at spille Gramma en spøg, mens hun var babysitter, og vendte varmen til 90. (Dette utroligt specifikke scenarie er måske eller ikke et sandt livseksempel; jeg indrømmer ingenting).

Selv når børn ikke leger, forstår de mennesker, der bor i huset, som ikke betaler regningerne, ikke altid, hvad det koster at opvarme og køle huset de ekstra få grader, de ønsker.

  Sådan sletter du alle afsluttede påmindelser på én gang på iPhone og iPad

Indtast den smarte termostat, som lader dig indstille tidsplaner (og kan endda finde ud af dine varmepræferencer og anvende dem automatisk). De er en fantastisk måde at holde dit hjem opvarmet eller afkølet, som du vil have det, og endda kontrollere tingene på afstand.

Med en Nest-termostat kan du endda gå et skridt videre ved at indstille en pinkode for at låse betjeningen ude. Hvis du føler dig generøs, kan du indstille en minimums- og maksimumtemperatur, som folk kan indstille, før stiften kræves. Din tegnebog vil takke dig.

Skær ned på energivampyrer

Mange elektriske enheder fortsætter med at trække små mængder strøm, selv når de er slukket. Moderne konsoller som Xbox One og PlayStation 4 slukker slet ikke! De går i dvaletilstand, svarende til bærbare computere, så de kan downloade og installere opdateringer i baggrunden. Selvom dette er praktisk, hvis du bruger dine konsoller meget, tager det strøm. Tilføj dit TV, dit stereoanlæg og andre enheder i rummet, og pludselig bruges der meget strøm (relativt set), når intet er i brug direkte af dig.

Nogle gange giver det mening at lade disse enheder gøre deres ting. Hvis du f.eks. afbryder strømmen til dit tv, når du ikke bruger det, vil du ikke kunne tænde det med fjernbetjeningen. For andre enheder er det ikke så vigtigt.

En mulighed er at tilslutte dine enheder til deres sædvanlige stikdåse og tilslutte den stikdåse til et smart stik. Når du er på arbejde, og ingen ser tv eller spiller spil, kan du slukke for smartstikket (eller endda planlægge, at det slukker automatisk), hvilket forhindrer alle disse enheder i at trække strøm. Når du kommer hjem (eller efter en tidsplan), skal du tænde for stikket. Der er endda smarte strømskinne med flere stikkontakter der fungerer som uafhængige smarte stik.

Du kan endda konfigurere en timer til at slukke for disse enheder i løbet af natten, hvilket giver dig både fordelen ved at afbryde energivampyrerne, men tvinge dig i seng, mens du dræber de sene aftenspilsessioner.

Gør tingene sværere for verandatyve

Desværre er verandatyveri stigende. Jo mere Amazon og andre virksomheder sælger og leverer til dit hjem, jo ​​mere bliver det fristende at gå op, få fat i en pakke og løbe. Men en videodørklokke kan hjælpe.

Både Amazon og Google tilbyder fremragende muligheder for videodørklokke. En af de vigtigste differentiatorer er simpelthen, hvorvidt du kan understøtte en kablet dørklokke (hvis du ikke kan, bliver du nødt til at gå Amazon-stien). Men videodørklokker er højlys effektive til at hjælpe med at stoppe verandatyve.

Det er der to grunde til. For det første kan du få en notifikation, når nogen går mod døren. Du behøver ikke vente på, at de trykker på dørklokken. Og mange dørklokker har højttalere, så du kan tale med personen på verandaen (uanset om du er hjemme eller ej). Selvom de begynder at hente pakken, kan du fortælle dem, at du kan se, hvad de laver, og fortælle dem, at du planlægger at ringe til politiet.

  Hvad betyder "Opfyldt af Amazon"?

Den anden grund er, at tyvene bliver mere opmærksomme på, at videodørklokker er en ting. Nej, at have en videodørklokke stopper ikke alle verandatyve, men det kan bare overbevise nogle om at vælge et andet hjem at målrette mod. Og videoer af tyve, der har set en videodørklokke og ombestemt sig, er overalt,

Alternativt til videodørklokker kan du bruge et sikkerhedskamera. Men de kommer med deres egne udfordringer.

Nulstil nemt din router, når du har brug for det

Routere er mærkelige enheder. De handler op, sænker farten eller holder helt op med at arbejde uden nogen åbenlys grund. Du kan bruge meget tid på at fejlfinde en router. Men du skal nok bare genstarte den. Dette er, forbløffende den dag i dag, stadig en gyldig løsning, der højst sandsynligt vil løse problemet.

Når du ved dette, kan du gå en super nørdet rute for automatisk at genstarte routeren, men det er meget nemmere bare at automatisere dette med et smart stik. Med denne metode vil det smarte stik ikke kun lade dig planlægge en strømcyklus, men du kan starte processen fra din telefon, så du ikke behøver at rejse dig fra sofaen, når det sker.

Der er dog en vigtig ting at bemærke. Dette kan være nyttigt, når dit netværk er glitchy, men sandsynligvis ikke nyttigt, når dit netværk er helt nede. Når alt kommer til alt, skal du bruge et Wi-Fi-signal for at udløse det smarte stik.

Stop med at uddele nøgler til dit hjem

Du startede med to nøgler. Så lavede du en tredje. Og nu er den ene væk, fordi du lånte den til nogen og aldrig så den igen.

Du kan ikke tilbagekalde fysiske nøgler, men med en smart lås kan du oprette koder til at dele med venner eller familie. Du kan derefter administrere disse koder, se deres brug og tilbagekalde dem, når folk ikke længere har brug for adgang til dit hjem. I en knivspids kan du endda fjernlåse en dør op for en besøgende, en person, der er kommet for at arbejde på dit hus, eller bare en ægtefælle, der har glemt koden. Bare husk på, at hver ekstra kode er endnu et sårbarhedspunkt, så du ønsker at udslette ubrugte koder med jævne mellemrum.

Installation af en smart lås er ikke så meget vanskeligere end at installere en standard dørlås, så dette falder godt ind i DIY-området. Og du vil måske opdage, at når du først er flyttet til en smart lås, føler du ikke længere behov for at have en husnøgle med. Det er en stor fordel ikke at skulle grave i lommerne efter en nøgle, mens hænderne er fulde af dagligvarer. Du kan endda styre nogle låse med stemmeassistent.

Smarthomes kan løse mange irriterende problemer, lige fra de små til de store. Den største ting er at bestemme, hvilke problemer du står over for, da ikke to hjem er ens. Når du har lavet den liste, så start måske med de nemmeste eller billigste muligheder for at få dine fødder våde.