10 bedste medarbejderoplevelsesplatforme til en positiv arbejdsplads

Sæt arbejdsstyrkestyringskoncepter som medarbejderengagement, medarbejderfastholdelse, medarbejderoplevelse, positivt arbejdsmiljø og medarbejderproduktivitet til faktisk brug ved at bruge disse bedste medarbejderoplevelsesplatforme i dag!

Hvis du er seriøs omkring din virksomhed og leder efter langsigtet eksistens på markedet, skal du ansætte dedikerede medarbejdere, entreprenører og freelancere. At ansætte toptalenter og holde dem i overensstemmelse med din virksomheds vækststrategi koster mange investeringer.

Der er altid elementer, der kan forringe arbejdspladsens miljø, medarbejderoplevelse, medarbejdertilfredshed og så videre. Så investering i arbejdsstyrken er en risikabel affære, medmindre du har opsat en strategi for medarbejderoplevelsesstyring, der virker.

Medarbejderoplevelsesplatforme er dog her for at redde dagen. Her er en hurtig liste over de bedste med et mere detaljeret bud i artiklen nedenfor. Læs videre👀for at bygge en misundelsesværdig arbejdsplads!

Produkt Bemærkelsesværdige funktionerWorkTangoPriser, anerkendelse, undersøgelser, analyser til engagement.MotivositetFejrer medarbejdermilepæle, belønninger og undersøgelser for toptalenter.SpringendeAlt-i-en platform for ydeevne, engagement og læring.SalgsstyrkeMobil-web combo til HR-IT processer, selvbetjening AI.Kultur AmpVærktøjer til engagement, ydeevne og udviklingsindsigt.BlinkeMobilcentreret platform, klare mål, kommunikationshub.ArbejdsdagVidenskabelige moduler, analyser til holistisk medarbejdereksp.Qualtrics XMAutomatiseret feedback, analyse, krydsoplevelsesanalyse.RaydiantMedarbejdermotivation, sund konkurrence, belønninger.CooleafPulsundersøgelser, engagerende programmer og anerkendelsesincitamenter.

Hvad er medarbejderoplevelse?

Medarbejdererfaring er et begreb om menneskelige ressourcer (HR) og organisatorisk ledelse. Virksomhedsledere og personaleledere stoler på dette koncept for at gøre arbejdspladsen behagelig for medarbejdere og entreprenører.

Hyggeligt på en måde, så medarbejderen føler sig glad for at komme på arbejde til tiden; de dedikerer deres færdigheder til at gøre det bedre for virksomheden og føler sig som en væsentlig del af den.

Sidste gang din virksomhed sponsorerede en fødselsdagskage🎂 til en medarbejders fødselsdag eller uddelte fede gaver til højtydende, for bedre medarbejderanerkendelsesoplevelse og engagement.

Eksisterende personale, der er venlige over for nytilkomne, HR, der viser dig rundt på kontoret på introduktionsdagen osv., er også en del af medarbejderoplevelsen.

Hvad er en medarbejderoplevelsesplatform?

En medarbejderoplevelsesplatform er et digitalt værktøj, der erstatter behovet for, at et helt HR-team kun tager sig af medarbejderoplevelses- og engagementsaktiviteter, budgetter, politikker, strategier osv. Det gør det også muligt at administrere det samme for fjernmedarbejdere, der sjældent kommer til arbejdsplads, men har også brug for at føle sig inkluderet!

En standard medarbejderoplevelsesapplikation vil tilbyde teknologier og kommunikationsmedier som følgende for at øge engagementet mellem virksomheden og dens medarbejdere:

 • Undersøgelser, meningsmålinger, feedback mv.
 • Jubilæumskalender til at skrive fødselsdage, præstationer, jubilæer osv.
 • En social mur, hvor virksomheden og medarbejdere kan tale med hinanden gennem meddelelser og kommentarer.
 • Belønninger og anerkendelse
 • Medarbejdernes trivselsstyringsfunktioner.
 • Nye ansættelsesværktøjer.
 • Ordre- og godkendelsessystemer for kontorartikler og så videre.

Sådan en digital platform hjælper dig med at automatisere og strømline de fleste af medarbejderoplevelses- og engagementsstyringsopgaverne. Du vil ikke længere se HR-chefer sætte vigtige personalemøder på pause og løbe rundt på kontoret og overvåge medarbejderoplevelsen.

Alt om medarbejderoplevelsesstyring vil være muligt med et klik på en knap, godkendelse af budgetter digitalt og fjernrevision af aktiviteter. For ikke at nævne, sådanne værktøjer tilbyder også dataanalyse og indsigt, så du løbende kan forbedre dine strategier for medarbejderinddragelse.

  Er det dårligt at have din stationære pc på gulvet?

Fordele ved Employee Experience Management

Sådan hjælper et effektivt medarbejderoplevelsesstyringssystem dig:

 • Dine medarbejdere og entreprenører bliver tilfredse med dine politikker og adfærd.
 • Virksomheder kan nemt fastholde top- og erfarne talenter ved at overvinde konkurrencen på markedet for talentsabotering ved at tilbyde lønstigninger, bedre fordele, aktier osv.
 • Din arbejdsstyrke føler sig glad for at komme på arbejde, arbejde produktivt hele dagen og gøre arbejdspladsen inkluderende for alle.
 • Nyansatte føler sig ikke isolerede.
 • Det bliver overkommeligt og nemt at arrangere belønninger og anerkendelsesbegivenheder uden at spilde produktivitetstimer.

Interessant nok finder de fleste succesrige virksomheder deres næste administrerende direktør gennem intern karrierevækst.

Must-have funktioner i en medarbejderoplevelsesplatform

#1. Et billetværktøj

Det samler forskellige kommunikationskanaler i en samlet platform, der strømliner billethåndtering. Dette giver medarbejderne mulighed for at overvåge og behandle indkommende forespørgsler uden besvær. At imødekomme foretrukne kommunikationsmetoder forbedrer medarbejderoplevelsen. Automatisering til billetrouting og agenttildeling er ofte tilgængelig.

#2. Selvbetjening og AI

Denne funktion anvender maskinlæring og naturlig sprogbehandling. AI-værktøjer tackler medarbejderforespørgsler, med chatbots, der engagerer sig i menneskelignende samtaler, giver svar eller vejleder medarbejdere til relevante videnbaseartikler. Tilgængelig 24/7, AI-selvbetjening reducerer personalebehov og udvikler sig gennem interaktioner for øget effektivitet.

#3. Automatiserede arbejdsgange

Arbejdsgange på medarbejderoplevelsesplatforme forenkler indviklede processer og eliminerer redundans, hvilket letter en smidig medarbejderoplevelsesrejsestyring. Centraliserede hubs giver hurtig adgang til information, forstærket af instant messaging og delte kalendere. Automatiseringer sikrer ensartethed i opgaver som PTO-anmodninger og præstationsevalueringer.

#4. Rapportering og analyse

Dataanalyse og visualisering giver virksomheder indsigtsfuld, data-afledt forståelse. Disse indsigter omfatter præstationer, fremskridt i medarbejdermål, engagement via undersøgelser og feedback og sentimentanalyse. Rapporter understøtter informeret beslutningstagning.

#5. Apps og integrationer

Integrationer strømliner driften ved at harmonisere systemer. Platforme integreres med apps såsom undersøgelsessoftware og ydeevneværktøjer, hvilket øger funktionaliteten.

Find nu nedenfor de bedste softwareapps for medarbejderoplevelse, du kan bruge til at strømline processen:

WorkTango

Med fremkomsten af ​​fjerntliggende og hybride teams kan det blive udfordrende at holde holdene inspirerede og motiverede. WorkTango er en holistisk medarbejderoplevelsesplatform, der hjælper dig med at fastholde dine medarbejdere ved at holde dem engagerede og inspirere dem gennem priser og anerkendelser.

Det giver dig en række nyttige funktioner, herunder:

 • Nem at bruge platform med alle faciliteter til forbedring af medarbejderoplevelse
 • Offentlig og privat anerkendelse for værdige medarbejdere
 • Global belønningsmaskine med gaver som gavekort, merchandise og donationer
 • Automatiserede milepælsfejringer som fødselsdage og arbejdsjubilæer
 • Tilpassede undersøgelser for hele medarbejdernes livscyklus
 • Forudsigende analyse for ledere med anbefalede handlinger
 • Realtidsstemning og temaer fra medarbejderkommentarer
 • 1:1 medarbejderdiskussion, feedback og målsætning

Du kan også bruge denne softwares API eller integrere den med samarbejdsværktøjer som Outlook, MS Teams, Slack osv. Udnyt desuden potentialet i WorkTango medarbejderundersøgelser for autentisk feedback.

Motivositet

Når det kommer til at fastholde de bedste talenter i dit team gennem den bedste medarbejderoplevelse, Motivositet er din valgmulighed. Det hjælper dig med at gøre dine medarbejderes vigtige øjeblikke uforglemmelige i alle faser af deres karriere.

Dette er de vigtigste funktioner i denne løsning:

 • Opbygning af et sundt fællesskab, der forbliver forbundet i og uden for kontoret
 • Giver ledere mulighed for at skabe de rigtige vaner for at forbedre medarbejderoplevelsen
 • Tilbyder belønninger til dine medarbejdere for at anerkende deres bidrag til virksomheden
 • Faciliterer undersøgelser for at indsamle indsigt i medarbejdernes følelser og erfaringer
 • Personlighedstest for at undgå fejlkommunikation og forbedre samarbejdet
  11 bedste professionelle fotoredigeringssoftware [Photoshop and Lightroom Alternatives]

Motivosity hjælper dig også med at identificere dine medarbejderes prioriteter og bedre vejlede dem, når de udfører aktiviteter med stor effekt.

Springende

Springende hjælper med at forbedre dit medarbejderengagement med dens intelligente personaleaktiveringsløsning. Da det holder dit team produktivt og engageret, vil du være i stand til at opbygge en højtydende organisation.

De vigtigste funktioner på denne platform er:

 • Alt-i-én platform til at styre præstation, medarbejderengagement, OKR’er og læring
 • Støtte til dit teams trivsel for øget engagement og skabelse af tilhørsforhold
 • Tilbyder de nødvendige værktøjer til lederne til effektivt at lede teamet
 • Medarbejderinddragelsesundersøgelser for at indsamle kraftfuld indsigt i virksomhedens puls
 • Øjeblikkelig og værdifuld medarbejderfeedback for bedre vækst og ydeevne
 • Ydeevne, agilt projekt, anonym og 360° anmeldelser
 • Optimerede processer for kompensation, forfremmelse og belønninger
 • Integrationsstøtte til HRIS, Slack, Teams, Calendar, Jira og andre eksisterende værktøjer

Der er også indbyggede skabeloner og dashboards tilgængelige på Leapsome, der gør det nemmere at måle medarbejdernes oplevelse.

Salgsstyrke

Salgsstyrke‘s medarbejderoplevelse giver dig en kombination af mobilapp og webapp til medarbejderservice og produktivitet. Løsningen hjælper dig med at gøre HR- og IT-processer for nye og eksisterende medarbejdere nemmere end nogensinde før.

Billedkredit: Salesforce-medarbejdererfaring

Andre fremtrædende funktioner, du kan forvente, er som nedenfor:

 • Udvikl og tildel medarbejderarbejdspladser og dashboards, så de føler, at de har kontrol over deres professionelle rejser
 • Brug lavkodeværktøjer til at tilpasse arbejdsområderne og dashboards med dine brandaktiver
 • AI-drevne selvbetjeningschats besvarer alle almindelige spørgsmål og giver også forslag
 • Organiserede og strømlinede serviceanmodninger og billetter
 • HR’er og ledere kan løse billetter hurtigere med AI-assistance
 • Salesforce medarbejderoplevelsesplatform automatiserer HR-arbejdsgange, HR-billethåndtering osv.
 • Værktøjet kan integreres med de fleste IT- og HR-løsninger

For ikke at nævne, du kan stille alle svarene på almindelige medarbejderspørgsmål lige ved hånden via mobil- og webapps.

Kultur Amp

Kultur Amp giver organisationer alle de væsentlige værktøjer til medarbejderinddragelse, præstationer og udvikling på ét sted. Du vil også her få indsigt, der er nødvendig for at udvikle en kategoridefinerende kultur med medarbejdererfaring i verdensklasse.

De vigtigste funktioner ved denne platform er:

 • Hjælper dig med at høre og forstå dine medarbejdere til bedre beslutninger og nødvendige organisatoriske ændringer
 • Når som helst feedback, udviklingsfokuserede anmeldelser og målsporing for at opbygge højtydende teams
 • Sporbare vækstmål for kontinuerlig udvikling og fastholdelse af medarbejdere

Ved hjælp af Culture Amp kan organisationer indsamle feedback fra flere kilder (selv, peer, leder) for at få det nøjagtige billede af en medarbejder.

Blinke er en mobilcentreret medarbejderengagement og oplevelsesplatform for virksomheder af enhver størrelse og branche.

Find nedenfor dens bemærkelsesværdige funktioner i en kompakt liste:

 • Det hjælper dig med at definere klare og opnåelige SMART-mål
 • Blink fjerner også flaskehalse og barrierer mellem medarbejder- og arbejdsgiverkommunikation
 • Du kan lægge en liste over kontorartikler på Blink-appen, så medarbejderne nemt kan finde det, de skal bruge for at arbejde bedre
 • En virksomhedsmeddelelsesside til møder, politikopdateringer osv.
 • Medarbejdere kan oprette deres egne kanaler og chatgrupper for bedre kommunikation
  4 platforme til at leje de bedste Airbrush-tjenester

Da værktøjet er mobilt, gør det dig i stand til at implementere en fælles og økonomisk overkommelig strategi for menneskers oplevelse for frontline-, felt-, on-site og fjernmedarbejdere, entreprenører og freelancere.

Arbejdsdag

Arbejdsdag‘s people experience management system får medarbejderne til at føle sig ansvarlige for deres pligter personligt og bliver mere produktive til at tjene en fælles virksomheds vækststrategi.

Hele systemet har tre videnskabeligt opdelte moduler, som Lyt, Handl og Analyse. Disse moduler har til gengæld andre værktøjer til at tilbyde en overordnet medarbejderoplevelsesløsning, og disse er:

 • Workday Peakon Employee Voice som en del af Lyt-værktøjet
 • Værktøjer, hvor du og dine medarbejdere kan interagere og handle: Workday Home, Workday Help og Workday Journeys
 • Dataanalyseværktøjer til at analysere de indsamlede data ved hjælp af HCM, kompetencegrundlag, menneskeanalyseværktøjer, hjælpe- og rejseanalyse osv.

Derfor er det en af ​​de mest videnskabelige, komplicerede og succesrige platforme for medarbejderoplevelse, du nogensinde kan få.

Qualtrics XM

Qualtrics XM for People Teams hjælper dig med at opsætte den rigtige strategi til at skabe, improvisere og levere medarbejderoplevelser i forskellige skalaer.

Ved at bruge sin dataindsamling og analyseautomatisering og AI hjælper den dig med at lytte til alle dine medarbejdere via forskellige kanaler som undersøgelser, afstemninger og kommentarer. Således holder du dig orienteret om, om nogen negativ stemning er under opsejling blandt arbejdsstyrken, og tackler det med det samme. Andre vigtige funktioner platformen tilbyder er:

 • Ledelse af kandidaterfaring
 • Kursusevaluering
 • Onboarding experience management
 • Analyse af kundeoplevelse og medarbejderoplevelse side om side

Der er også et leders dashboard, der giver et fugleperspektiv af numeriske data om engagement, inklusion, hensigt om at blive, forventninger og trivsel.

Raydiant

Raydiant hjælper dig med at motivere og engagere dine medarbejdere, så de tackler dine kunder og klienter effektivt. Dette værktøj til medarbejderinddragelse giver dig mulighed for at udrulle sund konkurrence blandt medarbejderne og belønninger til toppræsterende.

Nogle af dens andre funktioner, der er værd at nævne, er:

 • Oprethold rettidig, åben og klar kommunikation med dine frontline- og back-end-medarbejdere med kontorskiltning
 • Giv hyppige opdateringer via mobilapps og websteder om kommende konkurrence om de bedste salgsagenter, de bedste kundeserviceagenter og sundheds- og sikkerhedsadvarsler
 • Det gamificerer interne konkurrencer og konkurrencer og gør tingene gennemsigtige for at undgå skævhed
 • En online markedsplads-app, hvor medarbejdere kan bruge anerkendelsespoint til belønninger

Med Raydiant føler dine medarbejdere en iver i dem for at fremvise deres bedste præstationer og være den bedste medarbejder i ugen, måneden og så videre.

Cooleaf

Cooleaf gavner din virksomhed ved at gøre medarbejderne hørt og anerkende deres bidrag. Denne løsning kan få det bedste frem i dit team og gøre dem glade med engagerende programmer og intuitiv genkendelsesteknologi.

De fremhævede funktioner i softwaren inkluderer:

 • Pulsundersøgelser for at indsamle øjeblikkelig medarbejderfeedback
 • Sjove og engagerende medarbejderprogrammer for at målrette medarbejdernes læring og DEI
 • Teamanerkendelsesprogram for at fejre livsbegivenheder, arbejdsjubilæer, teampræstationer osv.
 • Medarbejdernes præstationsincitamenter som gavekort og mærkevarer for at nå væsentlige arbejdsmål
 • Dashboard og rapporteringsværktøj til at måle sentiment og engagementsstatistikker

Du kan også integrere Cooleaf med andre værktøjer, som din virksomhed bruger, såsom Slack, MS Teams, Zapier, Salesforce, Zendesk osv., for at centralisere din medarbejderoplevelse.

Konklusion

I den digitale tidsalder er der sjældent noget alternativ til den bedste medarbejderoplevelsessoftware til at styre medarbejder- og kontrahentengagement.

Hvis du mener, at din arbejdsstyrke kan gøre det bedre, hvis du kan skabe et positivt arbejdsmiljø, så prøv et af de værktøjer, der er nævnt i denne artikel.

Næste op, tjek disse bedste HR-chatbots for forbedret medarbejderengagement.