10 bedste e-mail-migreringsværktøjer til virksomheder i 2023

Et e-mail-migreringsværktøj gør det tunge løft for at sikre, at du flytter dine postkasser fra én klient til en anden.

E-mails er den mest foretrukne kommunikationsform i den formelle forretningsverden. Virksomhedsledere kan nå ud til potentielle kunder via e-mails for at generere kundeemner eller introducere nye produkter.

På den anden side kan du også kontakte eksisterende kunder/partnere og partnere via e-mail for at overveje tilbud og produkter.

Der er ting som valget af e-mail-klient, som du kan ignorere, når du starter en virksomhed. Men som tiden går, kan du finde på at søge efter et e-mail-migreringsværktøj, da du vil skifte fra en e-mail-klient til en anden.

Værktøj

Bemærkelsesværdige funktioner

Link

MailJerry

Nem e-mail-migrering på Windows, macOS, Android og iOS.

Cloudiway

Cloud-baseret værktøj til hurtig postkassemigrering

Corbett

Migrer e-mails fra enhver kilde til flere destinationer

Sysinfo Mail Migration Tool

Brugervenlig, opretholder hierarki

Cloudfuze

Migrer e-mails med metadata, tilpas migreringer

Yotasoftware Email Migrator

Migrer e-mails sikkert, bevar mappestrukturen

SysTools e-mail-migreringsværktøj

Samtidige migrationer, selektive migrationer

Advik Email Migration Tool

Batchmigreringer, ubegrænsede overførsler.

BitRecover Email Migration Wizard

Overfør e-mails sikkert med batchmigrering

Transend

Nem at bruge, valider resultater, migrer mellem forskellige e-mail-klienter.

Denne artikel vil definere e-mail-migreringsværktøjer, hvorfor du muligvis skal migrere e-mails, og nogle af de bedste værktøjer at bruge.

Hvorfor skal du migrere e-mails?

Dette er nogle af tilfældene:

 • Få flere funktioner: Den nuværende e-mail-klient kan have begrænsede funktioner, men du vil gerne opgradere.
 • Efter en fusion eller opkøb: Din organisation kunne have erhvervet en ny domæneudvidelse, men du skal beholde gamle kontakter og e-mails.
 • Gør op med forældede tjenester: Din nuværende e-mail-klient tilbyder muligvis forældede funktioner, du ikke længere har brug for.
 • Få værdifulde e-mails/data fra engangs-e-mails: Du kan selektivt filtrere værdifulde e-mails fra engangs-e-mails og overføre dem til din primære.

Hvad er et e-mail-migreringsværktøj, og hvad er dets fordele?

Et e-mail-migreringsværktøj giver dig mulighed for problemfrit at overføre alle dine e-mails til en ny klient. I stedet for at skulle kopiere og indsætte alle detaljer fra din postkasse, udfører et sådant værktøj overførslen automatisk.

E-mail-migreringsværktøjet henter alle detaljerne i din eksisterende mailklient og knytter dem til din målklient. Alt dette arbejde vil foregå under motorhjelmen, og i de fleste tilfælde behøver du ikke at være en tekniker for at migrere dine postkasser. De funktioner, du får fra et migreringsværktøj, vil variere fra en platform til en anden.

En af de største fordele ved at bruge et e-mail-migreringsværktøj er bevarelsen af ​​dataformater. Ideelt set bør mål-e-mail-klienten bevare strukturen af ​​de gamle e-mails og deres mapper. Sådanne værktøjer er også praktiske, når du vil foretage selektive overførsler og nyde rapportering og overvågning.

Dette er nogle af de bedste e-mail-migreringsværktøjer:

MailJerry

MailJerry er en e-mail-migrering, som du kan bruge, selvom du ikke er it-ekspert. Dette værktøj er tilgængeligt til operativsystemer som Windows, macOS, Android og iOS. MailJerry kræver ikke download af e-mail-data til din computer for migreringer. Du behøver heller ikke at holde appen kørende for at køre alle migreringerne.

Funktioner

 • Understøtter ubegrænsede migreringer: Du kan køre flere migreringer samtidigt ved hjælp af dette værktøj.
 • Nem at bruge: Du behøver ikke at være teknisk kyndig for at begynde at bruge MailJerry.
 • Fuldt automatiseret: Vælg de mapper, du vil migrere, og MailJerry tager sig af resten.
 • Automatiske synkroniseringer: Dine postkasser vil altid være opdaterede, da MailJerry har en automatisk synkroniseringsfunktion.

MailJerry har en gratis-for evigt-plan, der kan migrere op til 350 MB og kun kan bruges på én enhed. Betalte planer starter fra $12,90/måned.

Cloudiway

Cloudiway er et cloud-baseret e-mail-migreringsværktøj, der giver dig mulighed for at migrere dine postkasser mellem on-premises og skyen. Dette værktøj giver dig mulighed for at migrere fra Zimbra, G-Suite, Exchange, Microsoft 365 og Lotus Notes. Cloudiway er bygget til hastighed og kommer også med automatiske kontotilladelser og bestemmelser til udvalgte overførsler.

Funktioner

 • Tillader samarbejde: Du kan invitere dine holdkammerater til at se og køre migreringer parallelt.
 • Sikker og skalerbar: Cloudiway er designet til at hjælpe dig med at vokse med dine behov. Du kan også aktivere to-faktor-godkendelse for at sikre, at kun autoriserede medlemmer kan køre migreringerne.
 • Realtidsrapportering: Du kan se migreringernes fremskridt, efterhånden som de sker fra den ene mailklient til den næste.
 • Automatiserede migreringer: Opret et script til at migrere alle postkasser uden at løfte en finger.

Cloudiway er et betalt værktøj fra $9,50/måned.

Corbett

Corbett Mailbox Migration Wizard er et værktøj, der giver brugerne mulighed for at migrere e-mails fra enhver kilde til flere destinationer. Dette værktøj er designet til små og store dataoverførsler. Værktøjet kan gemme postkassedata på e-mail-filer, dokumentformater, web/cloud-applikationer eller desktop-klienter. Du kan bruge demoen på dette værktøj til at visualisere, hvordan dataoverførsel sker på denne platform.

Funktioner

 • Ubegrænset postkassedatamigrering: Dette værktøj begrænser ikke antallet af e-mails eller filer, du kan migrere fra en klient til en anden.
 • Avancerede datafiltreringsmuligheder: Brug filtreringsmuligheder som filstørrelse, navn og indhold til at filtrere e-mails, der skal migreres.
 • Understøtter forskellige migreringsversioner: Du kan starte domæne-til-domæne- eller sky-til-sky-migrering ved hjælp af dette værktøj.

Corbett Mailbox Migration Wizard er et betalt værktøj, der starter fra $99/licens.

Sysinfo Mail Migration Tool er en software, der giver dig mulighed for at migrere postkasser fra 22 kilder til 26 forskellige postklienter. Dette værktøj er designet på en måde, så du ikke mister nogen data under migreringerne. Værktøjet har en særlig funktion, der giver brugerne mulighed for at migrere et filformat til forskellige filformater. Sysinfo Mail Migration Tool er tilgængeligt for Windows- og macOS-brugere.

Funktioner

 • Brugervenlig: Du behøver ingen teknisk knowhow for at begynde at bruge Sysinfo Mail Migration Tool.
 • Vedligeholder mappestruktur og datahierarki: Dette værktøj observerer dit mappe- og datahierarki og vedligeholder det i den endelige destination.
 • Tillader filtrering: Du kan filtrere de e-mails, du vil overføre på datoer, for nemmere migreringer.
 • Tillader sikkerhedskopiering: Du kan konvertere dine e-mails til formater som PDF, DOC eller HTML til opbevaring.

Sysinfo Mail Migration Tool er et betalt værktøj, der starter fra $399 pr. licens.

Cloudfuze

Cloudfuze er et værktøj, der giver dig mulighed for at migrere e-mails sammen med kontakter, metadata, opgavenoter, kalendere … osv. Dette værktøj tillader migrering af e-mails fra mere end ti e-mail-klienter til Outlook eller Google for Business. CloudFuze er designet som et skalerbart værktøj, der tager højde for små og store filer.

Funktioner

 • Bevarer mappehierarki: Destinations-e-mail-klienten vil have samme mappehierarki og struktur som kilden.
 • Værktøjstilpasning: Dette værktøj lader dig tilpasse, hvordan du vil migrere dine e-mails.
 • Migrerer brugere og data: Dette værktøj overfører alle brugere og data i dine e-mails til den endelige destination.

CloudFuze Email Migration-værktøjets prissætning er skræddersyet baseret på migreringsbehovene.

Yotasoftware Email Migrator

Yotasoftware Email Migrator er et meget optimeret værktøj til at migrere e-mails fra enhver e-mail-tjeneste eller klient til din ønskede platform. Dette værktøj giver dig mulighed for at migrere e-mails fra platforme som Thunderbolt eller Outlook og nyde funktioner som pause og genoptag. Værktøjet er meget sikkert for at sikre, at ingen opsnapper dine data under migreringer.

Funktioner

 • Vedligeholder mappestruktur: Det, du finder i kilden, overføres til destinations-e-mail-klienten.
 • Tilbyder avancerede søgemuligheder: Du kan filtrere e-mail-indhold baseret på forskellige funktioner for at sikre, at du kun overfører relevante data.
 • Understøtter massemigreringer: Du kan migrere mange e-mails på en gang uden at påvirke værktøjets ydeevne.
 • Understøtter flere filformater: Dette værktøj understøtter filformater som OST, PST Migrator, MBOX Migrator, EML, OLM Migrator og DBX Migrator.

Yotasoftware Email Migrator er en betalt tjeneste fra $99/licens.

SysTools e-mail-migreringsværktøj er en software til at migrere e-mails fra en platform til en anden. Dette værktøj giver dig mulighed for at flytte e-mails fra en enkelt eller flere kilder med et enkelt tryk.

SysTools Email Migration Tool vil hurtigt flytte alle elementer fra din postkasse, såsom kalendere, kontakter, vedhæftede filer og dokumenter, til destinationen. Du kan altid prøve at sende de mislykkede elementer igen eller køre hele migreringen igen i tilfælde af fejl.

Funktioner

 • Samtidige migreringer: Brug funktionen Concurrent Migration og start batchoverførsler af op til 40 postkasser på én gang.
 • Migreringsrapporter: Afhængigt af dine behov kan du generere oversigter eller detaljerede migreringsrapporter.
 • Selektive migreringer: Filtrer dine e-mails baseret på datoer, indhold, afsendere eller modtagere, og lav selektive migreringer.
 • Domæne-til-domæne-migrering: Med SysTools Email Migration Tool kan du overføre fra det samme domæne, såsom Office 365 til Office 365, til et andet domæne.

SysTools Email Migration Tool har forskellige pakker, der starter fra $5,00/bruger.

Advik Email Migration Tool er software til grundlæggende og avancerede e-mail-migreringer. Dette værktøj understøtter mere end 300 e-mail-udbydere, og du kan også gemme e-mails på din computer i mere end 15 formater. Advik Email Migration har en brugervenlig grænseflade; du behøver ikke teknisk knowhow for at begynde at migrere.

Funktioner

 • Batchmigreringer: Du behøver ikke bruge meget tid på at migrere e-mails, da du kan udføre batchoverførsler med et enkelt klik.
 • Yderst kompatibel: Advik Email Migration er kompatibel med de fleste e-mail-klienter, og du kan således overføre postkasser fra enhver kilde.
 • Vælg mappemigreringer: Du behøver ikke at overføre alt dit junk, da du kan filtrere de e-mails, der skal overføres, ved hjælp af dette værktøj.
 • Ubegrænsede migreringer: Der er ingen begrænsninger på antallet af e-mails, du kan migrere fra én konto til en anden, når du bruger dette værktøj.

Advik Email Migration Tool har forskellige betalte pakker, der starter ved $99/licens.

BitRecover Email Migration Wizard

BitRecover Email Migration Wizard er en perfekt løsning til at migrere e-mail-tjenester fra cloud-baserede online-tjenester til ønskede e-mail-klienter og -formater. Dette værktøj er kompatibelt med 91+ e-mail-klienter og kan overføre postkasser fra online til desktop-klienttjenester. Dette værktøj overfører alle e-mails sikkert, og du kan være sikker på, at ingen vil opsnappe dine data.

Funktioner

 • Batch-e-mail-migrering: Enterprise-brugere af dette værktøj kan nyde masse-/parallelle overførsler og spare tid.
 • Konsistens i fil- og mappestruktur: Alle de resulterende e-mails vil bevare den originale fil- og mappestruktur.
 • Multiplatform: BitRecover Email Migration Wizard er tilgængelig for macOS- og Windows-brugere.
 • Flere filnavngivningsstrukturer: Du kan nemt administrere resulterende e-mails og filer ved hjælp af filnavnestrukturen på dette værktøj.

BitRecover Email Migration Wizard har forskellige pakker, der starter fra $99 for en evig licens.

Transend

Transend er et værktøj, der hjælper brugere med at migrere e-mails med alt deres indhold, såsom meddelelser, vedhæftede filer og mapper. Værktøjet er designet til at være nemt at bruge, og du behøver ikke at være teknisk for at komme i gang. Værktøjet forsikrer dig om, at der ikke vil være nogen nedetid under overførsler, og alle migreringer vil sejle igennem.

Funktioner

 • Nem at bruge: Transend har en fantastisk brugerkonsol, hvor du kan udføre dine migreringer uden hjælp. Men hvis du har travlt, kan du lade eksperterne gøre alt for dig.
 • Valideringer: Dette værktøj giver dig mulighed for at validere alle resultaterne for at sikre, at du får det, du har tilmeldt dig.
 • Fungerer med forskellige e-mail-klienter: Du kan migrere postkasser fra forskellige kilder til destinationer såsom Exchange, Microsoft 365, Amazon Workmail, Google Workspace og Notes Domino.

Transends prissætning er baseret på dine migreringsbehov.

Konklusion

Du har nu en liste over e-mail-migreringsværktøjer til at migrere postkasser fra en e-mailklient eller virksomheds-e-mail-hostingudbyder til en anden. Årsagerne til at migrere e-mails kan variere fra person til person. Det ideelle værktøj bør dog vedligeholde dine mappestrukturer, tillade masseoverførsler, bevare dataintegriteten og være overkommelig. God migrering!