10 bedste 360-kameraer at optage fra alle vinkler

Inden for få år har der været stor popularitet for 360-graders videoer, billeder og billeder.

Dette skyldes, at 360-graders indhold tilbyder en fordybende og unik måde at se verden på. 360-indhold fjerner grænserne for at tage billeder og videoer fra kun ét perspektiv.

Du kan nemt fange en scene fra alle vinkler med denne 360-graders teknologi. Det betyder, at du virkelig kan fordybe seerne i enhver scene, hvilket ikke var tilfældet med traditionelle metoder.

Teknologien udvikler sig dagligt, og som følge heraf er prisbilligheden og kvaliteten af ​​360-graders kameraer også stigende. Dette gør 360-graders kameraer meget mere tilgængelige for indholdsskabere end nogensinde før.

Men før vi finder de bedste 360-graders kameramuligheder, lad os undersøge, hvad de er.

Hvad er et 360-graders kamera?

Et 360-graders kamera, også kaldet et omnidirektionelt kamera, består af et 360-graders synsfelt (FOV). Som et resultat kan den fange alt omkring dig. Disse er afgørende enheder, når du skal fange et synsfelt af større størrelse, som panoramaer.

Hvordan fungerer et 360-kamera?

Oftest består 360-graders kameraer af linser i et cirkulært arrangement med mulighed for vidvinkeloptagelse. Dette arrangement hjælper disse kameraer med at fange omgivelserne fra alle vinkler på én gang.

Det resulterende klip kommer i form af en 360-graders video eller foto. Du kan se disse klip på enheder som VR-headset, smartphones og computere.

Nogle af 360-kameraerne har specielle funktioner, der gør det muligt for dig at kombinere flere 360-graders billeder. Som et resultat får du et endnu mere udvidet synsfelt.

  Sådan optager du fantastiske iPhone-billeder om natten eller i svagt lys

Hvad er nogle anvendelser af 360-kameraer?

Der er mange anvendelsesmuligheder for 360-graders kameraer inden for forskellige områder. Lad os tale om nogle store anvendelsesmuligheder af denne teknologi.

  • Optag 360-graders videoer og billeder: Hvis du er en indholdsskaber, kan disse kameraer give dine seere en virkelig medrivende oplevelse. Du kan maksimere kvaliteten af ​​dit videoindhold ved at fange begivenheder eller omgivelser fra forskellige vinkler.
  • 360-graders optagelse under vandet: De fleste 360-kameraer kommer med et vandtæt design. Dette gør dem perfekte til at tage fængslende undervandsbilleder fra vide vinkler.
  • Dæk alle i en konference: 360-kameraer, når de er placeret i midten af ​​bordet, hjælper med at fange alle i en konference eller et møde.
  • Ejendomsrundvisninger: Ejendomsmæglere eller -sælgere bruger nu i vid udstrækning 360-kameraer til at tage lokkende billeder og videoer af ejendomme. Dette har gjort det praktisk at tilbyde udsigterne en 360-graders virtuel rundvisning i ejendommene.

Nu vil vi se nærmere på nogle af de bedste 360-kameraer.

Insta360 X3 vandtæt kamera

Insta360 X3 hjælper dig med at optage Active HDR 5.7K 360-videoer. Du kan vælge den ønskede vinkel og tage fængslende billeder. Den har en AI-drevet Insta360-app.

Dens 1/2″ 48 MP-sensorer giver dig mulighed for at optage med forbedret klarhed, selvom du optager under dårlige lysforhold. Den er sikkerhedskopieret med et batteri på 1800 mAh. Den har en usynlig selfie-stick, der forsvinder, mens du redigerer optagelserne.

Dens 360-horisontlås og FlowState holder dine videoer glatte, selvom du følger en zigzag-sti.

Insta360 ONE X2

Det er et kraftfuldt 360-action kamera, der er op til 33 fod vandtæt og kommer med en lommebesætning. Denne enkelt enhed lader dig skyde i alle retninger med den ultimative 5.7K 360-optagelse. FlowState-stabiliseringen, som den kommer med, gør dine skud jævne og stabile.

Insta360 ONE X2 lader dig fange droner som engle med et tredjepersonsperspektiv. Den usynlige kamerapind forsvinder nemt under redigering. Dens AI-redigeringsteknologi giver dig mulighed for bekvemt at komme med indhold af høj kvalitet.

  Sådan bruges Animoji som klistermærker på iPhone X

GoPro MAX

Prøv GoPro Max 360-kameraet for at optage fordybende videoer eller fotos i heltestil. Dens frontvendte skærm og shotgun-mic ydeevne giver dig det ultimative output.

Dens 180-graders optagelse giver dig perfekt stabilisering. Det lader dig streame live med 1080p opløsning. Dens horisontudjævningsfunktion i HERO-tilstand giver dig mulighed for at tage filmiske billeder med ultimativ glathed. PowerPano-funktionerne giver dig mulighed for at tage 270-graders panoramabilleder uden forvrængning.

MAX er udstyret med seks mikrofoner, der fanger en fantastisk lydkvalitet. Du kan også optage time-lapse-videoer, mens du er i en aktivitet.

Ricoh Theta X

Dette Ricoh Theta X 360-optagelseskamera har en 2,25-tommer skærm, der understøtter en berøringsskærm. Det betyder, at du kan udføre mange handlinger på den uden at bruge din smartphone. Det giver dig mulighed for at tage stillbilleder i høj opløsning med et output på næsten 60 MP.

Dens billedstabilisering lader dig optage 360-graders videoer med en opløsning på 5,7K. Det giver dig mulighed for at skifte mellem hukommelseskortet og batteriet. USB 3.0 Type-C-porten forsyner kameraet med strøm, selv når dit stativ er i brug. Dette kamera kommer i et kabinet af magnesiumlegering.

KanDao QooCam

Hvis du er på jagt efter et 360-kamera til livestreaming på professionelt niveau, kan KanDao QooCam være den ideelle mulighed. Det lader dig streame live i 4K, 5,7K og 8K. Den har en 2,4-tommer LCD og in-Dual Lens F2.0.

Dette er et fuldt udstyret lommekamera, der kan opfylde alle dine krav til livestreaming. Det understøtter Wi-Fi, HDMI og Ethernet-forbindelser. Den kommer i et vandtæt design, så du også kan optage videoer og billeder i regnvejr.

Insta360 ONE RS Twin Edition

Insta360 ONE RS Twin Edition har et 5,7K 360-objektiv og et 4K-boost-objektiv, der lader dig tage detaljerede billeder. Dens FlowState-stabilisering sikrer jævne og stabile billeder, uanset hvilket objektiv du bruger.

  Sådan beregnes fejlprocent [+3 Tools]

Den nye sensor giver dig mulighed for at tage 48 MP-fotos og 6K HDR-widescreen-videoer. Denne ONE RS har en usynlig selfie-stick, der tilbyder fantastiske billeder i tredjepersons perspektiv.

RICOH THETA Z1

RICOH THETA Z1 kommer med 2,7 gange mere ekstra kapacitet end sin tidligere model. Den kommer med 51 GB internt lager. Det betyder, at du kan tage omkring 900 RAW-billeder, 6350 JPEG-billeder og 4K-videoer på 110 minutter.

Med RICOH THETA Z1 kan du tage 360-graders billeder med en opløsning på 23MP. Dens HDR-billedbehandling giver dig mulighed for at tage billeder med varierende lysstyrkeniveauer.

Dens 4-kanals mikrofon lader dig optage fordybende lyd sammen med fængslende videoer. Den understøtter en USB 3.0 Type C-forbindelse, hvilket muliggør hurtig overførsel af filer.

Insta360 ONE RS 1-tommer 360 Edition

Dette 360-kamera har en dobbelt 1-tommer CMOS-sensor, der leverer dynamisk rækkevidde og exceptionelle billeder. Og det også, selv under dårlige lysforhold. Det giver dig mulighed for at optage 360-videoer med 6K-opløsning.

Det lader dig tage billeder med dynamisk rækkevidde med 21 MP i PureShot HDR-tilstand. Den har 360-horisontlås og FlowState-stabilisering, der leverer forbløffende glatte videoer.

Rylo 5.8K 360 videokamera

Dette 360-kamera kommer med horisontnivellering og banebrydende stabiliseringsteknologi, der hjælper dig med at optage jævne billeder. Dette kamerahold kommer med synkroniseringskabler, der understøtter iPhones og mange Android-enheder.

Dette Rylo 5.8K 360 videokamera tilbyder et års begrænset garanti. Den leveres med et 16 GB SD-kort og trådløs forbindelse. Med dette kan du tage billeder fra hinanden og optage dine udtryk forbløffende.

Samsung Gear 360 (2017-udgave)

Dette Samsung 360-kamera kan fange hvert øjeblik med perfektion af 4K-opløsning. Det giver dig mulighed for at tage 15 MP-billeder ved hjælp af sine 180 graders linser.

Den har en vandafvisende klassificering på IP53. Dens brugervenlige app giver dig mulighed for at redigere dine billeder og videoer. Det lader dig også dele dem direkte på forskellige sociale medieplatforme.

Afsluttende ord

Så hvis du leder efter et perfekt 360-kamera, så overvej disse muligheder. Disse kan hjælpe dig med at bringe utroligt unikt og detaljeret indhold til dit publikum.

Du vil måske også udforske de bedste TF-kort til dit kamera og andre gadgets.